benim miniklerimde gelmekte acele ettiler.geçen hafta pazaatesi kontrolüm vardı.tansiyon sorunum nedeniyle doktorumuz eve göndermedi.veee cuma sabahı gelen sancı ile sezeryana alındım.35+2olarak dünyaya geldi meleklerim.tek korkum zayıf doğmalarıydı şükürler olsunki oğlum kayra 2780gr kızım tuana ise 2620dünyaya geldi.çok güzel bir duygu allah biran önce sizlerede kucağınıza almayı nasip etsin arkadaşlar.
Dideeem hayırlı olsun canım ya. Bu kasım bebişleri 10 Ekim'i çok sevdi. 3'ü de yani 5'i de 10 Ekim de doğdu. Çok sevindim. Kilolarına da maşallah. Allah onlara uzun ömür versin.
tebrik ederim canım ya ne güzel bebeklerine kavuştun allah bir ömür boyu analı babalı huzur içinde büyütsün inşallah canım
bizlerde artık iyice ağırlaştığımız için biran önce gelseler diye bekler olduk hele doğum haberlerini duyunca daha da bir hevesleniyorum benim bugünü saymazsam 22 günüm var ve artık çok heyecanlıyım biran önce olsun istiyorum tabi sağlık ve sıhatle
didem,
Allah analı babalı büyütsün, nazardan saklasın.
kiloları için bence endişelenecek hiç bi durum yok. maşallah cok iyi doğmuşlar. zaten sen onları tosun yaparsın hemencecik.
darısı bizim başımıza inşallah..
ddm canım gözün aydın
bebişlerine de kocaman bir maşallah canım
ne güzel sen sağlıkla kavuştun yavrularına darısı bizim gibi bekleyen hamişlere olsun inşallah
kızlar çok teşekkürler
çok güzel bir duyguymuş annelik
birazda yorucu tabiiii
bizim minikler hiç aylak bırakmıyor
keyifçiler biraz emme faslımız falan 1saate yakın sürüyor teki için
ama olsun herşeye rağmen çok güzel
onlarla geçen uykusuz geceler bile....
Allah analı babalı, sağlıklı, uzuuunnn ömürler versin yavrularına ddm. Gözlerim doldu valla, sana da çok çok geçmiş olsun güzelim, Allahım kolaylıklar versin, iki bebişe bakmal çok zor olmalı.