Merhabalar
İyi okullarda okumuş yurtdışında yüksek lisans yapmış biriyim fakat 3 senedir iş bulamıyorum. Babam geçen sene sokak ortasında azarlayıp yüzüme tükürdü.Evde kaldığımı yaşımın geçtiğini söyledi. Böyle şiddete meyilli tavırları var. 27 yaşındayım 6 sene dir kimseyle çıkmadım. İstemediğimden değil karşıma kimse çıkmadı. Yazı bir ofiste staj yaparak geçirdim hiç ücret almadan sebebi de yazı babamla geçirmemek. Bayram da hepberaber tatildeyken hergün asker gibi 7 de kaldırdı bizi zorla. Arkadaşlarıyla yemek düzenledi kardeşimle beni de çağırdı gittik, herkesle aynı masaya oturtmadı 10 yaşında cocukla bize ayrı masa yaptırdı.
Bir de arkadaşlarım vardı artık hiç birisi ne arayıp ne soruyor. Bir tanesi arkadaşlarımın önünde işsizim diye evde oturup evlilik programı izle diyerek beni küçük düşürdü. Sadece boşta kalırsa beni arıyor. Yakın arkadaşım vardı 2 tane, yakın dediysem hiç bir zaman çok samimi olmadık. Artık ikisi de aramıyor. Benim hep istemediğim erkeklerle aramı yapmaya çalışıyor bunlardan birtanesi sürekli. Ben artık kendime soruyorum hayatta bir yerlerde ben mi hata yapıyorum da güzel şeyler olmuyor bana diye?