Ben de mi kandırıldım?

Ay ne bileyim bi erkek bana zırlayarak sevdiğini söylese samimi bulmam soğurum erkek çünkü. inandırıcı değil.

Yüzyüze görüşünce buna karar ver. Ama adam bana gerçekten inandırıcı gelmedi.

Varsayalim ki oyle....
Kazanan yada keybeden yokki
Bosa gecen zaman var
Bu kadar onemseme...

Yillar once seninle benzer bir olay yasadaim ama finali cok bambaskaydi :))) elinde patladi yani

Kimseye inandırıcı gelmiyor zaten bu kadar kişi yanılıyor olamaz. Teşekkür ederim
Yani şöyle bi şey de var siz zaten şüphe etmişsiniz ve bize öyle anlatmışsınız. Yanlı bi anlatım yani ister istemez. Tarafsız olamayacağınız için bizlerin doğru bakış açısı yakalayıp yakalamadığımızı bilmek zor. Sizin anlattıklarınıza bağlı. burdaki konularda bunu da göz önüne alın bence.

Tabi o açıdan bakınca haklısınız mümkün olduğu kadar olduğu gibi anlatmaya çalıştım ama yine de benim bakış açımdan yorumlanıyor konu tabi ki

Hep yeni sayfası bize denk gelenleri bi çekici buluyoruz nedense. Adam olmayanları adam etme içgüdüsü gibi tuhaf triplerimiz var.

Boşverin cool'luğunuza devam. İnadınızı takdir ettim. Aynısından bende de vardı bir zamanlar. Şu sıralar bi tuhaf alttan alıyorumlar filan gelişiyor hayatımda. Ama bitti cümlesinden sonra dönüp de ardıma bakmamışımdır. Bakmışsam da hiç çaktırmamışımdır. :) Sizde öyle yapın. Kandırıldığınızı düşünmüyorum. Karakter meselesi bu iş. Ama siz ona onu kandırmışsınız gibi hissettirin iyi geliyor. :)

Teşekkür ederim yorumlarınız için, fikriniz hoşuma gitti neden olmasın öyle bir fırsat olursa çok iyi gelir cidden:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…