- 1 Nisan 2011
- 2.151
- 67
- 358
- Konu Sahibi Bayanbeyaz
-
Agzi cok laf yapan erkekten kacacaksin bir kere bunu buraya not edeyim. Fiiliyata bakacaksin bu sana ipucu olsun. Adamin temiz sayfa acma aliskanligi eski sevgilisine zibilyon tane kizdan sonra tekrar tekrar donmesinden belli ama yalan yok temiz sayfa aciyor adam.
Ya niye biten her iliski sonrasi kandirildim ruh haline giriliyor anlamiyorum.
O zaman oyle hissetmiştir, simdi hissetmiyordur.
Hem zaten de hissetmesin. Boyle bir adamla omur gecmez ancak ömür torpulenir.
Uzun valla okuyamadım özet geçen üyeler sevabına aydınlatsın.
Ekleme: Tam okuyamadım ama anladığım kadarıyla inat bir ilişkiyi daha mahvetmiş. İki taraf inatçı olunca olmuyor malesef bir taraf dizginlemediği sürece.
Ya kusura bakmayın da şu eylem bana aşırı yapmacık ve itici geliyor.Peki bir insan nasıl yapmacık olarak sevdiğini söylerken ağlar ki diyorum
Yok ilişki bitti diye ahh kandırıldım havalarında değilim, herkesi kandırıp bırakmış gibi bir yorum duydum hakkında da ben de mi öyle olmuşum, nasıl tavır alayım? tarzında dışarıdan bir gözle bakılmasını rica ettim
Ya kusura bakmayın da şu eylem bana aşırı yapmacık ve itici geliyor.
Neden aklı başında bir insan ortada birşey yokken (ayrılık durumu vs) ağlasın ki sevdiğini söylerkençok yapay.
Zaten karşısındakini istediği kalıba sokmak isteyen bir tipmiş. Üzülmeye değmez.
Acikcasi zaten cok kötü bir karaktere sahip biriyle berabersiniz. Sizi kandirmis olsa da olmasa da nasil boyle biriyle gelecek düşündüğünüze şaşırıyorum. Çünkü yazdiklariniza bakilirsa akli basinda birisiniz. Bence kandirmamistir ama hevesi artik kacmis ve fikir değiştirmiştir. O degistirmediyse de siz degistirin. Kendinize baska biriyle ya da tek olarak baska bir sayfa acin.
Ama bence zaten kimse degismez. Eskiden kizlarla cok takildim simdi temizlenicem zihniyeti de cirkin. Ne kirliligi ne temizligi. Bastan sona kafamda olusan erkek profili gercekten cok kötü. Yerinizde olsam yakami kurtarmaya bakarim.
Valla zilyon tane sevgilisi olmuş adamın tartışmadan sonra içten zırlayacağına ihtimal vermiyorum pek :)O ağlama tartışma durumundan sonra olmuştu :)
Eğer bu karakterde biriyse o hayatımdan çıktı diye üzülmem aslında çok şükür erken ortaya çıktı derim. Beni üzen saf mıymışım ben bu kadar diyorum
Valla zilyon tane sevgilisi olmuş adamın tartışmadan sonra içten zırlayacağına ihtimal vermiyorum pek :)
Kendini suçlama saf mıymışım vs diye.
Hem ilişki baştan ofsayt, şu kdr sevgilim oldu şu kadarıyla birlikte oldum diye çetelesini dökenle olmazdı. Israr etsen bile pek çok sevgilim oldu deyip geçerdi. Adam bildiğin ego kasıyor.
Is yerinde nasil yuzyuze bakacagim diye de dusunme. Senin bir sucun yok sonucta. Dik dur, eskiden nasilsan yine oyle ol. Yalniz bu durum seni yine ona karsi bir av konumuna getirecektir ego tatmini icin elinden kacirdigi seyi tekrar yakalamaya calisacaktir. Gardini bunu bilerek al ki tekrar kapilmayasin.Yorumunuz gülümsetti beni eve haklısınız da :)
Adam adam değil bence. Benim eski sevgilim hergün ağlarda timsah göz yaşları onlar
Is yerinde nasil yuzyuze bakacagim diye de dusunme. Senin bir sucun yok sonucta. Dik dur, eskiden nasilsan yine oyle ol. Yalniz bu durum seni yine ona karsi bir av konumuna getirecektir ego tatmini icin elinden kacirdigi seyi tekrar yakalamaya calisacaktir. Gardini bunu bilerek al ki tekrar kapilmayasin.
Seni cok seviyorum.Ya kusura bakmayın da şu eylem bana aşırı yapmacık ve itici geliyor.
Neden aklı başında bir insan ortada birşey yokken (ayrılık durumu vs) ağlasın ki sevdiğini söylerkençok yapay.
Zaten karşısındakini istediği kalıba sokmak isteyen bir tipmiş. Üzülmeye değmez.
Canim kandirma olarak niteleme...ne alaka yani!?
O baskasinin fikri...senin degil...
Adam belli ki sorunlu ...hic bulasma
1000 tane iliski yasar gider omur boyu biri hakkindan gelene kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?