ben de kilo almaya başladım.

calimeros_82

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2009
216
1
116
42
İstanbul
arkadaşlar,
çok uzatmadan söyliyim, çok hızlı çalışan bir metabolizmam var. çok yemek yaramıyor

ama şu bileşimi uyguladım ve işe yaradı,
yatmadan önce tahin pekmez yemeye çalışın. (karıştırıp ekmek bandırıp yiyin. özellikle TV seyrederken yiyin ki farkında olmadan çok yersiniz.)sadece pekmez olmadığı için boğaz da yakmıyor,
bir de cici bebe bisküvisi var ya. besleyici ve çocuklara yedirilen bisküviden.
öğlen yemekten sonra da çayın yanında falan atıştırın, benim gibi tüm gün bilg. başında iseniz ekrana bakarken yine farkında olmadan yiyebilirsiniz bol bol.
gördüğünüz gibi zorlama bişi yok, hepsi keyifle yeniyor,
evimde tartı yok o bakımdan şu kadar aldım diyemem ama pantolonlarım olmuyor artık hemen göbek yaptık kollarım ve bacaklarım tombullaştı.
hee bi de başarabilenler pekmez tahinden sonra bir tanecik de muz yesin.
ben çok iştahlı bi kızım o bakımdan yiyebiliyorum.
etli butlu günler dilerim.

yahu yanlış anlamada millet kilo vermek için deliriyor ben bu kilo alma merakını şaşkınlıkla karşılıyorum.çok garibimede gidiyo hatta bak bi almaya başlarsın sonra nasıl vercem diye çağreler ararsın ilerde zaten alırsın bence şimdiden şişirme kendini benden sana tavsiye

Lütfen tavsiyelerimizi kendimize uygun değil de karşımızdakini kırmayacak gibi o kişiye uygun yapalım...

Kilo vermek isteyenler gibi almak isteyenlerin sorunları da sağlık sorunudur neden sizin bu kadar tuhafınıza gitti ki...

Burada paylaşım yapan arkadaşlarımız genelde 40-50 kilo arasında ki arkadaşlarımızdır sizce bu kilolar normalmi.. Lütfen yorum yaparken sözlerinizi dikkatli seçiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…