- Konu Sahibi calimeros_82
arkadaşlar,
çok uzatmadan söyliyim, çok hızlı çalışan bir metabolizmam var. çok yemek yaramıyor
ama şu bileşimi uyguladım ve işe yaradı,
yatmadan önce tahin pekmez yemeye çalışın. (karıştırıp ekmek bandırıp yiyin. özellikle TV seyrederken yiyin ki farkında olmadan çok yersiniz.)sadece pekmez olmadığı için boğaz da yakmıyor,
bir de cici bebe bisküvisi var ya. besleyici ve çocuklara yedirilen bisküviden.
öğlen yemekten sonra da çayın yanında falan atıştırın, benim gibi tüm gün bilg. başında iseniz ekrana bakarken yine farkında olmadan yiyebilirsiniz bol bol.
gördüğünüz gibi zorlama bişi yok, hepsi keyifle yeniyor,
evimde tartı yok o bakımdan şu kadar aldım diyemem ama pantolonlarım olmuyor artık hemen göbek yaptık kollarım ve bacaklarım tombullaştı.
hee bi de başarabilenler pekmez tahinden sonra bir tanecik de muz yesin.
ben çok iştahlı bi kızım o bakımdan yiyebiliyorum.
etli butlu günler dilerim.
çok uzatmadan söyliyim, çok hızlı çalışan bir metabolizmam var. çok yemek yaramıyor
ama şu bileşimi uyguladım ve işe yaradı,
yatmadan önce tahin pekmez yemeye çalışın. (karıştırıp ekmek bandırıp yiyin. özellikle TV seyrederken yiyin ki farkında olmadan çok yersiniz.)sadece pekmez olmadığı için boğaz da yakmıyor,
bir de cici bebe bisküvisi var ya. besleyici ve çocuklara yedirilen bisküviden.
öğlen yemekten sonra da çayın yanında falan atıştırın, benim gibi tüm gün bilg. başında iseniz ekrana bakarken yine farkında olmadan yiyebilirsiniz bol bol.
gördüğünüz gibi zorlama bişi yok, hepsi keyifle yeniyor,
evimde tartı yok o bakımdan şu kadar aldım diyemem ama pantolonlarım olmuyor artık hemen göbek yaptık kollarım ve bacaklarım tombullaştı.
hee bi de başarabilenler pekmez tahinden sonra bir tanecik de muz yesin.
ben çok iştahlı bi kızım o bakımdan yiyebiliyorum.
etli butlu günler dilerim.