• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben de heveslendim işte evim....

herşeyi yerli yerin de sığdırabilmişsin,
güzel , tertemiz bir ev
bebeğini de iyi günler de büyüt.............:emir_bebek::nazar:

canım bence evın çok güsel...tertemız yaa çok eşyaylada doldurmamışsınn çok ferah duruyorr..oğluşun odası çok güsel canımmm:nazar: sağlıkla,mutlulukla oturun canımm

mutfağın ne kadar temiz ne kadar sadeee maşallahh hayret ettim lüzumsuzz hiç birşey yokkk

Oğlunun odası çok güzel.
Salondaki modern eşyalarla gümüşlükteki sarkan danteller,özellikle duvar bordürleri zıtlık oluşturuyor.
Danteller raflara sarkmayacak şekilde yerleştirilebilinir.Duvarlardan bordürler kaldırılır ve oda açık renge boyanırsa çok daha ferah ve modern görünür bence.

canım valla eşyalarını herşeyini çok begendim...rahat bir yaşam alanı oluşturmuşsun sıkışık degil hiçbirşey en güzeli yani...hani önerilerinizi bekliyorum demişsin ya bu yüzden bir konuda fikrimi söylemek istiyorum...herşey çok güzel fakat tek gözüme takılan duvar bordürlerin..onlar artık çok kullanılmıyor ve evinin o güzel havasını bozmuş bence..birde konsolun üzerindeki kırmızı aksesuarlar...diger herşey çok çok güzel...mutlulukla oturun canım.

çok güzel eviniz mis gibi ferah..

salonda kullandığınız rengi değiştirebilirsiniz..mavi soğuk bir renktir..
krem deri koltuklarınızı siyah ve kırmızı ile hareketlendirebilirsiniz..sıcaklık katar salona..

arkadasım sana katılıyorum bencede mavı o güzelım koltuk takımının havasını bozmus.sıyahla bır kombinasyon yapsan daha asil durur.
bu arada cok temız bır evın var masallah.huzurlu saglıklı günlerde oturman dileğiyle...

Evin çok güzel cnm,allah huzurla sağlıkla oturmayı nasip etsin inşaallah...
Bende mavi hastasıyım misafir odanda ki uyum harika,oğlunun odasıda öyle...

Back
X