• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben de heveslendim işte evim....

Aynı boşluktan bende de var seni anlıyorum küçük bir oda gibi dolduramıyorsunda -tatlicadiarzu-ama genel olarak evin gayet güzel kaydirigubbakcemile5Allah ağız tadıyla oturmay nasip etsin :nazar:

aynen benimde benimki solan gibi kocaman hemde ıvır zıvır dolu .

evin çok güzel canım ..
bence gayet sade ve rahat bir ev huzurla otur..

ben evin öyle çok şatfatlı olmasına falan bakmıyorum...sıcaklığına bakıyorum...bence senin evin çok sıcak gayette güzel canım...huzurla otur ....

Allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin.. mutfak perdelerineeeeeeee bayıldımmmmmm puantiyeli :) çok şekeralkisalkisalkis

canım evin çoook güzell çok sıcak bebişinin odasına bayıldım Allah mutlulugunuzu daim etsin inş canım benim bir önerim var o konsolun üstündeki çiçekleri biraz azaltsan sanki daha şık durcakmıs gibi geldi cok kırmızı cicek var tabi önemlı olan senın zevkin sadece bir öneri evinde ve evliliğinde mutluluklar canım

ben çok beğendim evinizi ,o kocaman boşluk öyle işe yarıyorki ,bende de var ondan,kızımın salıncağı yürüteçi ,puseti hep orda.. orda yürüyo oynuyo ,seninde oğlun var hele bi yürüsün orası ona dar gelecek..allah ağız tadı versin..

eviniz cok güzel öle kullanışsız falanda gelmedi bana ama salondaki dolabın üstü cok kalabalık sanki.Bendede yapma çiçekler cok fazla ,hepsi hediye olunca getiren kişiler darılacak diye bişey yapamıyodum ama artık cok sıkıldım ve yavas yavas azaltmaya calısıyorum.Mutfağına bayıldım bu arada tam benlık ele ayaga dolanacak hiç birşey yok ortalıkda cok güzel.

Son düzenleme:
bu arada fotğ.lar cekilirken bebişde beşiğinde uyuyo sanırım yeni farkettim.cok tatlı maşallah saçlı doğmuş sizinkide benim oğlan gibi:)) sağlıkla büyüsün canım

Back
X