• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben de heveslendim işte evim....

funda0606

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2008
195
0
96
41
Ankara
aslında ewimi konumu ve içinin kullanışsızlığı itibariyle hiç sevmiyorum ama yine de kedi ewim olduğu için huzurla oturuyorum...ben çok fazla ıvır zıvırı sewmiyorum bunuda baştan söyleyeyim..değişiklik için önerilerinizi bekliyorum..
salonum
1740.jpg

1747.jpg

1752.jpg

1756.jpg

1759.jpg

1762.jpg

bebeğimin odası...
1773.jpg

1770.jpg

1774.jpg

1778.jpg

1780.jpg

8IMG]http://i0905.hizliresim.com/2009/5/26/1786.jpg[/IMG]

oturma odam..
1799.jpg

1802.jpg

1805.jpg

Aynı boşluktan bende de var seni anlıyorum küçük bir oda gibi dolduramıyorsunda -tatlicadiarzu-ama genel olarak evin gayet güzel kaydirigubbakcemile5Allah ağız tadıyla oturmay nasip etsin :nazar:

huzurunuz, mutluluğunuz hiiiç bozulmasın evinizde. :nazar:
tertemiz herşey yerli yerinde.
koltuklar çok rahat görünüyordu.
mutfaktaki perdeyi çooook bbeğendim.
oğluşunuzun odasıda pek cici sade göz yorcak bişi yok etrafta, çok iyi.
yatak odasını da ekleyecekmisinz?

Evini kullanışsız demişsin ama bence gayet kullanışlı,düzenli,tertemiz bir evin var canım Allah ağzının tadını bozmasın....

herşeyin çk güzel hayatım hele emir beyin odası en güzeliii kaydirigubbakcemile3 allah sağlıkla huzurla oturmayı nasip etsin :1hug:

Eviniz cok guzel.sade ve ferah bir ev. huzurla mutlulukla oturun canim evinizde.:nazar:
çok teşekkür ederim canım...

Allah agız tadıyla oturmayı nasip etsın güzel bir ev
amin..hepimizin inşallah..

Aynı boşluktan bende de var seni anlıyorum küçük bir oda gibi dolduramıyorsunda -tatlicadiarzu-ama genel olarak evin gayet güzel kaydirigubbakcemile5Allah ağız tadıyla oturmay nasip etsin :nazar:
binadan daha fazla daire çıkarmak için yapılmış saçma sapan bir mimarinin sonucu bu işte....
huzurunuz, mutluluğunuz hiiiç bozulmasın evinizde. :nazar:
tertemiz herşey yerli yerinde.
koltuklar çok rahat görünüyordu.
mutfaktaki perdeyi çooook bbeğendim.
oğluşunuzun odasıda pek cici sade göz yorcak bişi yok etrafta, çok iyi.
yatak odasını da ekleyecekmisinz?
ewet canım koltuklarım çok rahat gerçektende...beğenmenize çok sewindim...salonumda bir eksik war televizyon....yemek masasının olduğu duvara güzel bir lcd yakışır bakalım ne zaman kısmet olursa artık o zaman koltuklarım daha çok kullanılacak:dance:
Evini kullanışsız demişsin ama bence gayet kullanışlı,düzenli,tertemiz bir evin var canım Allah ağzının tadını bozmasın....

kullanışsız derken evim çok küçük bir türlü sığamadım eve ama yaptırdığım o koca dolaplar dağınıklığı biraz olsun toparladı....teşekkür ederim...allah isteyen herkese nasip etsin...

herşeyin çk güzel hayatım hele emir beyin odası en güzeliii kaydirigubbakcemile3 allah sağlıkla huzurla oturmayı nasip etsin :1hug:
ee orası en çok özendiğimiz yer oğlum her şeyin en güzeline layık :emir_bebek:
güle güle oturun huzurlu bir şekilde koltukların çok güzelmiş

çok teşekkür ederim...

bence evin gayet kullanışlı. oğlunun odasına da bayıldım ayrıca.mutfakta değişiklik yapabilirsin mesela.kırmızı bir perde ve aynı kumaştan masa örtüsü kendinden desenli olsa kabartmalı gibi. ya da ahşap stor yapı marketlerde çok uygun fiyata bulabilirsin. bir bayan en çok muftakta vakir geçiriyo çünkü evi gösteren de mutfağı banyosudur.tabi benim görüşüm sen bilirsin. senin yerinde olsam mutfak dolaplarını da tek renk yapışkan kağıtla kaplardım mutfaklar için olandan. baya havasını değiştirir yani

çok güzel eviniz mis gibi ferah..

salonda kullandığınız rengi değiştirebilirsiniz..mavi soğuk bir renktir..
krem deri koltuklarınızı siyah ve kırmızı ile hareketlendirebilirsiniz..sıcaklık katar salona..

evin kullanışsız felan da gelmedi bana sadece o boşluğu takıyorsan bence sorun yok....ben giriş kısmının biraz öyle olması taraftarıyım...daracık girişleri hiç sevmem...
güle güle otur canım ağzının tadı bozulmasın....

Back
X