Ben de hamişim artık...:-)

Rabbim tum isteyenlere versin insallah :dua:
hayirli ugurlu olsun, guzel bir hamilelik geçirirsin insallah
Allah saglikli bir sekilde kucagina bebisini nasip etsin
Sevgiler

bademcim tebrik ederim
allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin :Saruboceq:
darısı bana ve tüm isteyenlere

allah tamamına erdirsin..
sağlıcakla kucağına alırsın inş.
darısı başımıza...

tebrikler allah tamamına erdirsin analı babalı büyütsün inşallah....

bademcım bende senı 10.gun testınden sonra tebrık etmıstım.
bu baslıgı henuz gordum ınan..:çok üzgünüm:
buraya yazmam bıraz gec oldu sanırım..:eek:
yenıden tebrık edıyorum senı canım.:hooray:
ınsallah saglıklı bır sekılde kucagına alırsın bebısını..:Saruboceq:

canım yaa ben de tesadüfen rosemin msjını görünce anladım senin sayfan olduğunu.Tekrar tekrar tebrik edrim.Nazar değmesin sana da bebeğine de.Öptüm tabi uzattığın yanaktan Şeniz

Allah hepinizden razı olsun..Allah her arkadaşıma sağlıklı bebişler nasib etsin inşallah..:Saruboceq::nazar:

Bademimmmmmmm.. :1hug: Ben de bu konuyu yeni görenlerdenim. :çok üzgünüm: Ay çok geç kalmışım buraya gelmekle. kaydirigubbakcemile3 Seni ve eşini çooook çooook tebrik ediyorummmmmmmmmm. Allah nazarlardan saklasın bu mutlu tabloyu. Bebeğini sağlıkla kucağına almanı ve bir ömür hep mutlu olmanı diliyorum. Allaha emanet olun. a.s.

1960.png

Arkadaşlar ben de hamişim sonunda...12.gün beta hcg değerime göre durum kesinleşti..kanamayla başlayan bir hamilelik ama kanamam kesildi artık çok şükür...:nazar:

Allah tüm bebek isteyen arkadaşlarıma en uygun zamanlarında sağlıklı,hayırlı bebişler nasib etsin inşallah.:Saruboceq:

Şimdi yanağımı uzattım,beni öpebilirsiniz canlarım...:1hug::asigim:

ayy canım benim senin adına çok sevindim...
rabbim kucagınada almayı nasip eder inşallah...:Saruboceq:
benim gibi bebişi olmayanlarada dua et olurmu...
sağlıcakla kal...:1hug:

Allah her isteyen arkadaşıma en kısa zamanda nasib etsin inşallah..Aminnnnnnnnnnnn

canım tebrik ederim allah kucağına almayı nasip etsin :emir_bebek::ecrin_bebek:hihoyyyt

gözünaydın çok sevindim inşallah sağlıkla kucağına alırsın darısı diğer bebek isteyenlerin başına inşallah

tebrıkler!..
Rabbım sagsalım kucagına almayı nasıp etsın a.s.

Allah hayırlı evlatlar nasip etsin tebrikler...a.s.

slm arkadaşlar bende de kaç gündür var deişiklikler karında şişme gögüsalerde şişkinlik kaşımnma uyku halsizlik mide bulantısı iştah artması ama adetime 6 gün var sizce hamilemiyim yoksa psikolojik mi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa::Sakannehir

sağlıkla kucağına almak nasip olur inşallah

gözünüz aydın arkadaşımm..

he bide darısı başımıza olsun inşallahhh kaydirigubbakcemile3

X