Ben de hamişim artık...:-)

E

EU2

Ziyaretçi
Arkadaşlar ben de hamişim sonunda...12.gün beta hcg değerime göre durum kesinleşti..kanamayla başlayan bir hamilelik ama kanamam kesildi artık çok şükür...:nazar:

Allah tüm bebek isteyen arkadaşlarıma en uygun zamanlarında sağlıklı,hayırlı bebişler nasib etsin inşallah.:Saruboceq:

Şimdi yanağımı uzattım,beni öpebilirsiniz canlarım...:1hug::asigim:

Hadi hayrılı olsun bakalım çok sevindim ...Allah sağ salim kucağına almayı da nasip etsin inş..

Allahım tamamına erdirsin..:Saruboceq:
Rabbim tüm isteyen arkadaşlarımada nasip etsin inşallah:Saruboceq:

yaaa
ay çok sevndm
ne güzel yaa
rabbim isteyen herkese versiiin
sznkini de sağsalim kucağınıza alamyı nasip etsiin

sağlıkla kucağına almak nasip olur inşallah
Allah tüm isteyenlere versin

Maşallah canım Allah tamamına erdirsin sağsalim kucağına alırsın inşallah.

Senin adına çok sevindim allah analı babalı büyütsün bende kalmaya çalışıyorum ama olmuyo sen kaç ay denedikten sonra oldu ve lütfen tavsiye edebileceğin birşey varsa söle

gözün aydin canim...
bebisine saglikli kavusursun insallah...
dilerim hamisligin cok rahat gecer...
darisi bütün isteyenlerin basina...

Senin adına çok sevindim allah analı babalı büyütsün bende kalmaya çalışıyorum ama olmuyo sen kaç ay denedikten sonra oldu ve lütfen tavsiye edebileceğin birşey varsa söle

Canım benim mikroenjeksiyonla oldu..Eş faktörlü olduğu için doktor bizi direk mikroenjeksiyona yönlendirdi..Aşılama falan deneyimim yok hiç.İlk denememde başardım çok şükür..:nazar: Şeniz

,
Allah isteyen tüm arkadaşlarıma nasib etsin inşallah:1hug:

çooooooook sevindim canımmmmmm
ne güzel bir haber bu:)))))
allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah:)
gözünaydın, tebrik ederimmm... :KK66:

gözün aydın allah tamamına erdirsin saglıcakla kucagına alırsın inşallah

ay ne güzel ya iki gündür sitede hamiş haberleri alıyoruz ççok mutlu oldum cnm allah tamamına erdirsin.......

Badem cimm Allah tamamına erdirsin canım
darısı bizim başımıza
gözün aydın olsun inşallah

canım benım hayırlı ugurlu olsun :teytey: darısı herkesın olsun :):)

bademim aşkımmm inşallah temmuzda anne olucaz.batuş çok şanslı iki kez abi olucak. kaydirigubbakcemile5

bademim aşkımmm inşallah temmuzda anne olucaz.batuş çok şanslı iki kez abi olucak. kaydirigubbakcemile5

Hayırlısıyla bitanem..kaydirigubbakcemile5Temmuz mu ağustos mu ben tam hesaplayamadım heyacandan galiba...:eek:

Allahım sana sonsuz kere şükürler olsun...:asigim::asigim::asigim::asigim::asigim: :asigim: :asigim:

bademcim tebrik ederim
allah tamamina erdirsin
insallah saglikla alirsiniz yavrunuzu kucaginiza
darisi basimiza

BUNDAN SONRAKİ HAYATINIZDA 3 DEĞİL 4 BELKİDE 5 OLURSUNUZ İNŞALLAH CANIM...ALLAHIMMMM herkese nasip etsin bu güzel ve en yüce duyguyu inşallah harika birşey anne olmak adeta kanatsız melek gibi oluyor insan ...
ALLAH DOYA DOYA BİR ÖMÜR BOYU SAĞLIKLA MUTLULUKLA HUZURLA KCAĞINIZA ALMAYI NASİP ETSİN...
ALLAH ANALI BABALI MUTLULUKLAR NASİP ETSİN EVLADINIZA CANIMMMM.......

X