• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Ben de hamileyim" diyebilcekmiyim acaba ?

Evlat oldum abla oldum. kuzen oldum teyze hala yenge oldum. Eş dost oldum da bir anne olamadım.

Artık cok uzak geliyor. Sanki o çift çizgiyi hiç görmeyeceğim, eşime baba olcaksın demeyecekmişim gibi... Hamile olmak nasibimde yokmuş sanki....

( bu bir serzeniş değil de iç dökme yazısı.. Yoksa bilirim herşey Allahtan, bazen gönlüme ağır geliyo işte )

GÜNCEL…

Gece demedim agladım, gündüz demedim agladım bebegim niye olmuyor diye. Oldu. Oluyormuş.
Şuanda yanımda uyuyor, cuma günü 3 aylık olacak inş.

Bilirim, teselli etmez söylenen sözler ama gercekten kısmetten ötesi yok. Herşeyin bir vakti oldugu gibi bebek sahibi olmanında bir vakti varmış.
Masallah Allah bizlerede bu guzel cumleyi kurmayi nasip etsin mucizenizin yasi uzun olsun

Maşallah 🥰 ömrü uzun bahtı açık olsun 🤲🏻 ne kadar süre sonra oldu? Herhangi bi tedavi oldun mu canım..

Amiiin. Rabbim istiyorsanız sizlere de nasip etsin inş. Erkek faktörüydü bizim sorunumuz sayı azdı. Çok şükür ilk aşılamayla oldu. Daha önce bir tedavi uygulanmamıştı ama eşim birsürü takviye ( vitaminler, macunlar vs.) kullandı.. 2 sene sonrasında oldu. Ha bide benim rahmimde perde vardı o alındı operatif histereskopi olmuştum. Ama o gebeliğe engel değil dendi

Back