Benimde çocuğum olmadı bır sure ve eşim farklı bır cınsel işlev bozukluğu için doktora gittiğinde varikosel olduğunu ogrendık doktor ya amelıyat yada kısır olarak hayatını surdureceksin dedı dünya başımıza yıkıldı sandık kahrolduk birçok doktora gıttık her gıttıgımız doktor amelıyat onerdı Ama ben geceler boyu araştırma yaptım okudum arastırdım ve eşimin sperm sayısının artması ıcın arı sütüdür baldır polendir iyi bir karışım yaptım onu tüketti düzenli bir sekılde sperm sayıları artmaya başladı amelıyatı reddettı korkuyordu ayrılmayı bıze konuşur olduk ilişkiye bile girmekten kaçar olmustu çocuğumuz nasıl olsa olmuyor dıye ve daha neler nelerrr her neyse gel zaman gıt zaman derken ben bır anda Rabbim kısmet ettı hamıle kaldım hamdolsun ama çocuğum erken doğdu suan da da engelli.... her şerde de bir hayır vardır bazı seyler olmuyorsa çok uzatmamak hayırlısını istemek gerek.... Son olarak çocuğum ıcın yaşadığım sıkıntıları yazmıyorum 6.5 ay kuvozde kaldı az çok tahmın edersin canım ömür boyu sınavdayım.... Amelıyatsız çocuğumuz olmayacak tı ya hani onca sıkıntı dert keder için de bir anda da tekrar hamile kaldım suan da hamıleyım buda benım hayatımdan bir kesit rahat ol hıc takma kafana düzenli beslenin Eşinle Rabbime sıgının olacak inş