- 17 Mart 2016
- 2.173
- 2.207
- 133
- 33
- Konu Sahibi bayangezenti
-
Rabbim herseyin hayirlisini versin insallahBenimde çocuğum olmadı bır sure ve eşim farklı bır cınsel işlev bozukluğu için doktora gittiğinde varikosel olduğunu ogrendık doktor ya amelıyat yada kısır olarak hayatını surdureceksin dedı dünya başımıza yıkıldı sandık kahrolduk birçok doktora gıttık her gıttıgımız doktor amelıyat onerdı Ama ben geceler boyu araştırma yaptım okudum arastırdım ve eşimin sperm sayısının artması ıcın arı sütüdür baldır polendir iyi bir karışım yaptım onu tüketti düzenli bir sekılde sperm sayıları artmaya başladı amelıyatı reddettı korkuyordu ayrılmayı bıze konuşur olduk ilişkiye bile girmekten kaçar olmustu çocuğumuz nasıl olsa olmuyor dıye ve daha neler nelerrr her neyse gel zaman gıt zaman derken ben bır anda Rabbim kısmet ettı hamıle kaldım hamdolsun ama çocuğum erken doğdu suan da da engelli.... her şerde de bir hayır vardır bazı seyler olmuyorsa çok uzatmamak hayırlısını istemek gerek.... Son olarak çocuğum ıcın yaşadığım sıkıntıları yazmıyorum 6.5 ay kuvozde kaldı az çok tahmın edersin canım ömür boyu sınavdayım.... Amelıyatsız çocuğumuz olmayacak tı ya hani onca sıkıntı dert keder için de bir anda da tekrar hamile kaldım suan da hamıleyım buda benım hayatımdan bir kesit rahat ol hıc takma kafana düzenli beslenin Eşinle Rabbime sıgının olacak inş
İnsaAllah....Rabbim herseyin hayirlisini versin insallah
AminRabbim tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin sana ve isteyen herkese duamdır. Sağlıkla kucağına almaya nasip etsin amin.
Ne yaptiniz doktora gidip testleeinzi yaptirdinzmi1 sene olmuş ben hala aynı :)
Ne yaptiniz doktora gidip testleeinzi yaptirdinzmi
Insallah olur rabbim saglikla kucagnza alacaginiz gunu nasip etsin. Bende 1.5 yildr evliyim esim test yaptı bi siknti cikmadi. Benimde 27.de Randevum var detayli bakilacak korkuyorum umarım kotu bisey çıkmaz. Rabbim isteyen herkese versin cok sikntili süreçler.Yaptırdım. Eşimin sperm sayı ve hareketliliği az cıktı. Erkek faktörü dendi. Sonra benim rahimde perde cıktı. Histereskopi oldum. Perde yine kalmış ama doktorum gebeliği engellemez dedi. İşte 1 sene boyunca bunlarla uğraştık, araştırma hastanesinde oldugum icin süreç yavaştı.
Şimdi spermlerden dolayı normal yolla gebelik bekleyemeyiz dedi ve bu ay aşılama yapılacak inş
Insallah olur rabbim saglikla kucagnza alacaginiz gunu nasip etsin. Bende 1.5 yildr evliyim esim test yaptı bi siknti cikmadi. Benimde 27.de Randevum var detayli bakilacak korkuyorum umarım kotu bisey çıkmaz. Rabbim isteyen herkese versin cok sikntili süreçler.
Varikosel ameliyatını cok abartmışsınız cok basit ameliyatahaneye gir bayilt ameliyati yap cik max. 1 saat . Kesi altilip pihtiyi temizlemek 10 dk lik bir iş.Benimde çocuğum olmadı bır sure ve eşim farklı bır cınsel işlev bozukluğu için doktora gittiğinde varikosel olduğunu ogrendık doktor ya amelıyat yada kısır olarak hayatını surdureceksin dedı dünya başımıza yıkıldı sandık kahrolduk birçok doktora gıttık her gıttıgımız doktor amelıyat onerdı Ama ben geceler boyu araştırma yaptım okudum arastırdım ve eşimin sperm sayısının artması ıcın arı sütüdür baldır polendir iyi bir karışım yaptım onu tüketti düzenli bir sekılde sperm sayıları artmaya başladı amelıyatı reddettı korkuyordu ayrılmayı bıze konuşur olduk ilişkiye bile girmekten kaçar olmustu çocuğumuz nasıl olsa olmuyor dıye ve daha neler nelerrr her neyse gel zaman gıt zaman derken ben bır anda Rabbim kısmet ettı hamıle kaldım hamdolsun ama çocuğum erken doğdu suan da da engelli.... her şerde de bir hayır vardır bazı seyler olmuyorsa çok uzatmamak hayırlısını istemek gerek.... Son olarak çocuğum ıcın yaşadığım sıkıntıları yazmıyorum 6.5 ay kuvozde kaldı az çok tahmın edersin canım ömür boyu sınavdayım.... Amelıyatsız çocuğumuz olmayacak tı ya hani onca sıkıntı dert keder için de bir anda da tekrar hamile kaldım suan da hamıleyım buda benım hayatımdan bir kesit rahat ol hıc takma kafana düzenli beslenin Eşinle Rabbime sıgının olacak inş
Bi anda kendimi gordum bu yazida allahim nasip et olde olsun yarabbim cok daraldim iyice olmayan isteyen herkese versin rabbim inşallah
Çok şukur bi sikintimiz yok 5 senedir evliyim hic korunmadik bi aşilamam.oldu olumsuz sonuçlandi her dr gittim her duayi okudum.ve okumaya devam.ediyorum her duydugum kürleri yaptim ebelere gittim hocalara gittim yani anlican herseyi yaptim her gittigim yerde.olur diyo ama kismet daha vakti zamani gelmemiş imtihan işte rabbim hepimize evlat nimetini tattirsin inşallahSiz napıyorsunuz tedavi olarak ? Sorununuz neydi ?
Yok yapilmadi gittigimde yapilacakHormon testleriniz ve hsg yapıldı mı?
Çok şukur bi sikintimiz yok 5 senedir evliyim hic korunmadik bi aşilamam.oldu olumsuz sonuçlandi her dr gittim her duayi okudum.ve okumaya devam.ediyorum her duydugum kürleri yaptim ebelere gittim hocalara gittim yani anlican herseyi yaptim her gittigim yerde.olur diyo ama kismet daha vakti zamani gelmemiş imtihan işte rabbim hepimize evlat nimetini tattirsin inşallah
Insallah rabbim isteyen herkese versinİyi olur inş.
İnşallah canim inşallah rabbim hepimize gostersin o günüNiye olmuyo acaba ya? İnsan düşünmeden edemiyor.
Rabbim yardımcın olsun. Seninde saglıklı gebeliklerin saglıklı bebeklerin olsun inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?