• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Ben de hamileyim" diyebilcekmiyim acaba ?

bayangezenti

Guru
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2014
1.709
1.689
333
Evlat oldum abla oldum. kuzen oldum teyze hala yenge oldum. Eş dost oldum da bir anne olamadım.

Artık cok uzak geliyor. Sanki o çift çizgiyi hiç görmeyeceğim, eşime baba olcaksın demeyecekmişim gibi... Hamile olmak nasibimde yokmuş sanki....

( bu bir serzeniş değil de iç dökme yazısı.. Yoksa bilirim herşey Allahtan, bazen gönlüme ağır geliyo işte )

GÜNCEL…

Gece demedim agladım, gündüz demedim agladım bebegim niye olmuyor diye. Oldu. Oluyormuş.
Şuanda yanımda uyuyor, cuma günü 3 aylık olacak inş.

Bilirim, teselli etmez söylenen sözler ama gercekten kısmetten ötesi yok. Herşeyin bir vakti oldugu gibi bebek sahibi olmanında bir vakti varmış.

Son düzenleme:
Rabbim size tez zamanda hayırlı sağlıklı eli ayağı düzgün güzel bir evlat nasip eylesin insaAllah.... Fazla kafaya takmayın neolur herseyın başı stres o modda eşinizle ilişkiye girmeyin kendını kasmayın hayırlısıyla olur inş....

Rabbim her şeyin hayırlısını versin inşallah gönlünüze göre olur sizin de... Hayat böyle işte kimi evladıyla kimi evlat hasretiyle kimi başka bişeyle.. Rabbim en kısa zamanda dileyen hepimize nasip etsin inşallah.

Amin inşaallah.

Rabbim size tez zamanda hayırlı sağlıklı eli ayağı düzgün güzel bir evlat nasip eylesin insaAllah.... Fazla kafaya takmayın neolur herseyın başı stres o modda eşinizle ilişkiye girmeyin kendını kasmayın hayırlısıyla olur inş....

1 senedir takmıyodum aslında doktora bile dogru dürüst gitmedim nasılsa olur diye.
Eşimle ilişki hep spontane gelişiyo zaten. stresimiz heycanımız yoktu.

Ama şimdi 1 senedir olmayınca artık neden olmuyo endişeleri başladı..
yarın doktora gitcem hormon testi icin bakalım. Yeni hastane, yeni doktor ve infertilite kliniği.... burdan başlıyorum artık tedaviye.

Benimde çocuğum olmadı bır sure ve eşim farklı bır cınsel işlev bozukluğu için doktora gittiğinde varikosel olduğunu ogrendık doktor ya amelıyat yada kısır olarak hayatını surdureceksin dedı dünya başımıza yıkıldı sandık kahrolduk birçok doktora gıttık her gıttıgımız doktor amelıyat onerdı Ama ben geceler boyu araştırma yaptım okudum arastırdım ve eşimin sperm sayısının artması ıcın arı sütüdür baldır polendir iyi bir karışım yaptım onu tüketti düzenli bir sekılde sperm sayıları artmaya başladı amelıyatı reddettı korkuyordu ayrılmayı bıze konuşur olduk ilişkiye bile girmekten kaçar olmustu çocuğumuz nasıl olsa olmuyor dıye ve daha neler nelerrr her neyse gel zaman gıt zaman derken ben bır anda Rabbim kısmet ettı hamıle kaldım hamdolsun ama çocuğum erken doğdu suan da da engelli.... her şerde de bir hayır vardır bazı seyler olmuyorsa çok uzatmamak hayırlısını istemek gerek.... Son olarak çocuğum ıcın yaşadığım sıkıntıları yazmıyorum 6.5 ay kuvozde kaldı az çok tahmın edersin canım ömür boyu sınavdayım.... Amelıyatsız çocuğumuz olmayacak tı ya hani onca sıkıntı dert keder için de bir anda da tekrar hamile kaldım suan da hamıleyım buda benım hayatımdan bir kesit rahat ol hıc takma kafana düzenli beslenin Eşinle Rabbime sıgının olacak inş

Benimde çocuğum olmadı bır sure ve eşim farklı bır cınsel işlev bozukluğu için doktora gittiğinde varikosel olduğunu ogrendık doktor ya amelıyat yada kısır olarak hayatını surdureceksin dedı dünya başımıza yıkıldı sandık kahrolduk birçok doktora gıttık her gıttıgımız doktor amelıyat onerdı Ama ben geceler boyu araştırma yaptım okudum arastırdım ve eşimin sperm sayısının artması ıcın arı sütüdür baldır polendir iyi bir karışım yaptım onu tüketti düzenli bir sekılde sperm sayıları artmaya başladı amelıyatı reddettı korkuyordu ayrılmayı bıze konuşur olduk ilişkiye bile girmekten kaçar olmustu çocuğumuz nasıl olsa olmuyor dıye ve daha neler nelerrr her neyse gel zaman gıt zaman derken ben bır anda Rabbim kısmet ettı hamıle kaldım hamdolsun ama çocuğum erken doğdu suan da da engelli.... her şerde de bir hayır vardır bazı seyler olmuyorsa çok uzatmamak hayırlısını istemek gerek.... Son olarak çocuğum ıcın yaşadığım sıkıntıları yazmıyorum 6.5 ay kuvozde kaldı az çok tahmın edersin canım ömür boyu sınavdayım.... Amelıyatsız çocuğumuz olmayacak tı ya hani onca sıkıntı dert keder için de bir anda da tekrar hamile kaldım suan da hamıleyım buda benım hayatımdan bir kesit rahat ol hıc takma kafana düzenli beslenin Eşinle Rabbime sıgının olacak inş

Allah size kolaylıklar versin. Sabrınızı artırsın inşaallah.

Allah büyük. Bekliyoruz , nasibimize saglıklı güzel evlatlar düşürsün inş cümlemize

Canım benimde bir yılım dolduktan sonra korkmaya üzülmeye başladım
Stres etme dediklerinde ne alakası var diyordum kendi kendime. Ama hakikaten çok alakası var. Allah en doğru zamanı bilir deyip herşeyi oluruna bıraktığımda hamile kaldım. Hayırlısını iste ve lütfen düşünüp durma. Hastaneye git elbette hormonlarına bakılsın vs. Ama burada ne hastalığı olup gebe kalanları bile duyduk bu yüzden sabır...
Allah en doğru zamanı bekliyordur emin ol:KK200:

Evlat oldum abla oldum. kuzen oldum teyze hala yenge oldum. Eş dost oldum da bir anne olamadım.

Artık cok uzak geliyor. Sanki o çift çizgiyi hiç görmeyeceğim, eşime baba olcaksın demeyecekmişim gibi... Hamile olmak nasibimde yokmuş sanki....

( bu bir serzeniş değil de iç dökme yazısı.. Yoksa bilirim herşey Allahtan, bazen gönlüme ağır geliyo işte )
Allahım gönlüne göre versin Allah büyük zamanını bilir sabır eyle

telefonda takvimim ve flo uygulamalarına bakarak muhtemel yumurtlama gününü hesap edebilirsin. bide inofolic isimli ilacında hamile kalma sansını yukselttiğini duymuş ve kullanmıştım. bi araştır istersen..
İnofolic-Asit-Tozu-Nasıl-Kullanılır.jpg

Sizi cok iyi anliyorum konunuza baska bir acidan bakicam. Hamile kalabilecekmiyim demissiniz?? Ben iki kere bu mujdeli haberi aldim havalara uctum hayaller kurdum alisverisler yaptim... karnimda hissettim.. biri 21 haftalik biri 29 haftalik iki bebek iki melek kaybettim.. bebeklerimi sag salim kucagima alayim diye dua edin keske hersey hamile kalmakla bitse... allah isteyen herkese versin...

Sizi cok iyi anliyorum konunuza baska bir acidan bakicam. Hamile kalabilecekmiyim demissiniz?? Ben iki kere bu mujdeli haberi aldim havalara uctum hayaller kurdum alisverisler yaptim... karnimda hissettim.. biri 21 haftalik biri 29 haftalik iki bebek iki melek kaybettim.. bebeklerimi sag salim kucagima alayim diye dua edin keske hersey hamile kalmakla bitse... allah isteyen herkese versin...
Allah sağlıklı uzun ömürlü hayırlı evlatlar nasip etsin insallah

üzülme canim benim her nasib vaktine esirdir.. bende 2 düşük yaşadım 3. ye gebeyim ama bas ağrısı ve yuz uyuşması ile uğraşıyorum. hic birsey yapılmıyor öylece bekliyorum. Rabbim seni hayirli evlatlar ile mutlu etsin..

Òhöoö yeni goruyorum yazini.... hangi ara yazdin hic bahsetmedin de.... En Büyük KK

dur ben sana umut asilarim birazdan. Size umut vere vere bende kalmadi :KK49::KK49:

Önemli olanin hamileyim diyebilmek degil de saglikli ve hayirli bir evlat dunyaya getirebilmek oldugunu ogrendigim gunden bu gune eskisi kadar takmiyorum. Lutfen sende oyle düsün. Bizim 3 sene oldu bu senede olmazsa tup bebek. Ama dogal yolla olsun zamani gelince olsun istiyorum.

Seni o kadar iyi anlıyorum ki .. aynı umutsuzluk bende de var .. O anı hayal bile edemiyorum imkansız gibi geliyor bana ..

Rabbim tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin sana ve isteyen herkese duamdır. Sağlıkla kucağına almaya nasip etsin amin.

Ben çocuk istememim 20.ayında hamile kaldım bende sizin gibi düşünüyordum Rabbimin sadece bi ol demesiyle oluyor herşey sakın kafana takma ben tedaviye başlayacağım ay hamile kalmışım ve bu sebepten ki hiç ilişkiyi unursamamıştım nasip işte. Bu arada en kısa zamanda bence doktora görünün erken teşhis önemli belki çok bast bi ilaçla hamile kalacaksın ama sakın umutsuzluğa kapılma

Ben evliliğimizin 2. Yılını doldurduğumuz gün öğrendim gebeliğimi.iki-üç sene gecikebilir diyor doktorlar ki herkes hemen kalamıyo benim de geç oldu.gerçekten hamile kalmakla bitmiyo o bir başlangıç oluyo ama tabi anlıyorum şimdi sizi ne desek de boş çift çizgiyi görmeyi istiyor insan.hiç bi sorun yokken olmuyosa Allah'a sığının Meryem suresi ve dua ... inşalah olucak

Back