• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben de bilmiyorum

Seydanurr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2023
18
-19
1
24
konu yanlış olabilir ama Burda bir ilişki yaşadığımı ve doktora görüneceğimi söylemiştim yaşlı ve tecrübeli bir bayan doktora gittim kendi özel muayenehanesine, kontrolünü yaptıktan sonra hiçbir sıkıntı yok kanaman olur dedi ama ilk ilişkide canım acımış ve kanama olmuştu bunları duymayı beklemiyordum acaba başka bir doktora daha görünmeli miyim kanama olmasına rağmen hiçbir sıkıntı olmayabilir mi

Yaşlı diye belirtmenin anlamı ne, genç doktor anlamaz mıydı kızlık zarın yerinde mi değil mi diye?

İçine sinmediyse git başka doktora. Ama kızlık zarı birçok farklı yerden yırtılabilir, örnek veriyorum tecavüz vakalarında 3 ve 7 yönünden yırtılıyordu yanlış hatırlamıyorsam.

Sende de birkaç yönden yırtılmış olabilir ama yeni ilişkinde de yırtılacak farklı bölgeler kalmıştır.

Yaşlı diye belirtmenin anlamı ne, genç doktor anlamaz mıydı kızlık zarın yerinde mi değil mi diye?

İçine sinmediyse git başka doktora. Ama kızlık zarı birçok farklı yerden yırtılabilir, örnek veriyorum tecavüz vakalarında 3 ve 7 yönünden yırtılıyordu yanlış hatırlamıyorsam.

Sende de birkaç yönden yırtılmış olabilir ama yeni ilişkinde de yırtılacak farklı bölgeler kalmıştır.
Yaşlı diye belirtmemin bir amacı yoktu ama hiç sıkıntı yok dedi yırtık olduğunu söylemedi o zaman o kan neydi

Back