Ben de başladım çeyize :)

Markafoni'den aldım çok da uyguna aldım kampanya takibini öneririm. Markasını hatırlayamadım şimdi ama geldiğinde kontrol ettik annemle çok iyiydi kumaşları, eve geçince bakar yazarım.

Evet arada bakıyorum tatlım çok uyguna var gerçekten.
Ama dün anneme söyledim görmeden alma dedi.
Kumaş kalitesi vs durumundan dolayı.
Markası için haber bekliyorum tatlım bi takip ederim.
Markafoni çok geç gönderiyor bi fincan takımı 3 haftadır gelemedi ya

Evet ürünlerin geç geldiği doğru ama ürün kalitelerini beğendim..

Mutlaka haber veririm hatta Beverly Hills'in de ürünleri güzel onu da tavsiye ederim .Garanti Belgesiyle geliyor zaten

Günlük yemek takımında 12 kişilik set halinde sanırım.. bende arada kaldım öyle mi alayım yoksa 6 kişilik 2 tane mi alayım diye..

Günlük yemek takımında 12 kişilik set halinde sanırım.. bende arada kaldım öyle mi alayım yoksa 6 kişilik 2 tane mi alayım diye..
Günlük yemek takımım da 12 kişilik ama ben bi de sevimli olan takımlar var hani ağır bi misafir için değil de daha genç misafirlerimi ağırladığım zaman kullanmak için istiyorum ,renkli olanlarından .
6kisilikten 2 tane almak mantikli canim kahve fincani tek tek aliyoruz zaten birde takim da olunca çok fazla olur
Fincan takımları zaten ayrı bi dünya
Bende bi kaç takım vardı ablama verdim..
Çok güzel takımlar var onlardan alacağım

bende öyle düşünüyorumm renkli cıvıl cıvıl olsunnn içimiz açılsınn

Fincan takımları zaten ayrı bi dünya
Bende bi kaç takım vardı ablama verdim..
Çok güzel takımlar var onlardan alacağım

en iyisini yapmıssın fincan takımı çok fazla oluyor zaten hediye bile gelir evlendikten sonra

özdilek nevresim takımlarımız aynı aşkla kullanın inşallah tüm aldıklarınızı hepsi çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…