- 29 Ağustos 2012
- 1.552
- 473
- Konu Sahibi yakutunkizilatesi
Amin inşallah teşekkür ederimÇok Güzeller güle güle kullanmak nasip etsin Allah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah teşekkür ederimÇok Güzeller güle güle kullanmak nasip etsin Allah
Canım takım derken 6 -12 kişilik özel misafirlerim için daha klasik takımlar tercih ettim. Ama sevdiceğim farklı sunumları çok sevdiği için ee her sunum için 6lı oluşturmak maliyetli oluşturacağı için ikimize göre alıyorum. Tabi farklı kombinleri biraraya da getirebileceğim ürünler zaten .Teşekkür ederim , beğenmene de sevindim .Ayyy mavisleri gördüm bayildim, çok zevklisin Mavi tabaklari kaç kisilik aldin ? Takim mi olusturdun ?
Ceyizlerin çok güzel, Rabbim agiz tadiyla kullanmayi nasip etsin insaAllah !
Canım takım derken 6 -12 kişilik özel misafirlerim için daha klasik takımlar tercih ettim. Ama sevdiceğim farklı sunumları çok sevdiği için ee her sunum için 6lı oluşturmak maliyetli oluşturacağı için ikimize göre alıyorum. Tabi farklı kombinleri biraraya da getirebileceğim ürünler zaten .Teşekkür ederim , beğenmene de sevindim .
Sağol canım benim en güzelleri sizlerin olsun inşallah :)Tamam anladim canim, sadece merak etmistim
Güle güle kullan
Beğenmenize sevindim .Teşekkür ederim .. Tabii ki , elimden geldiğince fikir konusunda destek olurum.Hepsi birbirinden şık ve güzeller.Bu arada sizin de çok zevkli bir arkadaşımız olduğunuzu belirtmek isterim:))
siz de İstanbuldaymışsınız ne güzel:)) .Ben de evlenirken sizden tüyolar almak isterimsevgiler...
Sağol canım benim en güzelleri sizlerin olsun inşallah :)
Sözlü veya nisanli misin ? Hayirlisi ile dügünü ne zamana düsünüyorsunuz ?
Benim daha ortada söz, nisan yokken çeyize basladim...
Ne güzell , sevindimm...Çok teşekkür ederim. Dahası var da ekleyemedim resimlerini çekmem gerekecek ..heepsi çok güzeller canım, ben de çeyiz hazırlıyorum, süper ilham aldım fotolarından
Sözlüyüm , nişanımıza sayılı günler var.Düğün için 2015 bahar ayları düşünüyoruz ama erken de olabilir.
Sonuçta kız beşikte çeyiz sandıkta derler... Modası geçmeyecek ürünler var temel ihtiyaçlardan...Onları alarak başlanabilir zaten. Ama mesela yemek takımımı şimdiki aklım olsa en sona bırakırdım Çok güzel şeyler çıktı. Ben de yenilerden sevdiceğimle kendimize göre alıyorum
Her akşam gidip tek tek çeyizlerime bakıyorum ben O derecee... Bilirim o duyguyu...Sevindim senin adina
Benimde erkek arkadasim daha evlilik teklifi edecek ... onu bekliyoruz aile içinde söz/nisan yapmak için
Daha yemek takimi, bardaklari vs almadim, onlari iliskimizi resmilestirdikten sonra alirim diye düsünüyorum. Simdilik dedigin gibi modasi geçmeyecek seyleri aldim. Ama insan kendini zor tutuyor vallah...
Her akşam gidip tek tek çeyizlerime bakıyorum ben O derecee... Bilirim o duyguyu...
Sabır iyidir yaEvet bende ayni sekilde...
Hayirlisi olsun hepimiz için ... sabir ....