Ben dayanamiyorum, hamileyken boşanan var mı ?

Halletmiyor. Ben sinirlendigimde o daha da deliriyor. Korkmuyomus gibi davransam da korkuyorum.
Bebek olana kadar bekleyin bu şekilde ekmeğine yağ sürmeyin derim umarım bebekten sonra kendine gelir baba olmanın farkına varır benim eşimle ben hamileyken çok sorumsuzdu her hafta sonu ailesine gider kalırdık bir de bebek bir doğdu ayda yılda bir görüşür olduk ailesiyle babalıgi o zaman anladı bu süre zarfında da otoriterinizi bozmayın her istediğinde beraber olmayın gerekirse ayrı ayrı yatın doktor zararlı diyor bebek için deyin bebek olduktan sonra hala aynı devam ederse o zaman boşanmayı düşünürsünüz

Ağlamaktan gozlerim sisti. Artik su cocuk muhabbetini de birakin gozunuzu seveyim. İster istemez gerginim sinirlerim zipliyo cocuk yapmasaydin dendikce. Olmus olan yani her sorumda bu cevabi almaktan bikkinlik geldi.
Ağlama üzme kendini bak kanıtlandı hamilelikte sinir stres bebeği zihinsel olarak büyük etkiliyor hatta çağımızın hastalığı otizmin en büyük nedeni anne karnındaki stresmiş .

Ne iğrenç bir varlıkmis

Ağlamaktan gozlerim sisti. Artik su cocuk muhabbetini de birakin gozunuzu seveyim. İster istemez gerginim sinirlerim zipliyo cocuk yapmasaydin dendikce. Olmus olan yani her sorumda bu cevabi almaktan bikkinlik geldi.

Buraya ağlayacaiına kocanla kaynana ağla, hamilelik zor, bebeğe bir şey olursa diye endişeleniyorum de dur. Bir sürü kadın hamilelikte o kadar naz yapıyor poşet kaldırmıyor.

Kusura bakma ama hayatını kolaylaştırmak senin elinde.

İstemiyorsan sürdürmenin anlamı yok davayı acabilirsin hemen, üzüldüm umarım hayırlısı olur.

Vardi hamilelikten once. Ama k.valide k.peder problemelri arttikca esim daha da degisti.
acaba sen hassas olabilir misin diye düşündüm fakat demek ki adamda da ayılık mevcut.
boşanmak ilk seçenek olmamalı, şayet arada sevgi varsa. konuşmayı denediniz mi bu meseleleri. onun tepkisi ne?

Boşanın.
Kalbini tabi tutacak adam, siz giderseniz anası mi bakacak ona? Bir g.tünü silmediginiz kalmış. Sevmiyorsunuz da. Böyle bir adam zaten sevilmez. Boşanın kurtulun.
Hiç öyle boşanmak istiyorum konuşması yapıp size kalbini tutarak zırlayıp duygu sömürüsü yapmasına izin vermeyin. Arayın annenizi babanızı, durumu anlatın sizi almaya gelsinler. Giderken söylersiniz bitti diye. Kalbini tutarsa da babanız ambulans çağırsın bindirip göndersin siz hiç o durumla muhatap olmayın çıkın evden.

Kocanız damızlık bir sığır.
Bu yaptığı insana eziyettir. Gebe kadını bu derece zorlamak için bayağı vicdansız olmak lazım.

Adamın eli bi pipisinde bi kalbinde anladığım kadarıyla.
Buradaki en büyük sorun tecavüze neden izin veriyorsunuz.
İstediği yemek vs.. neden yapıyorsunuz hamile halinizle.
Para ile kandırıyormuş adam sanırım istemiyorum hayır diyeceksiniz gayet basit bu kadar.
Değişmiyorsada boşanacaksınız.

Okurken hem gerildim hem üzüldüm. Çocuk için keşke acele etmeseydin, olan olmuş, diyecek bi şey yok.
Ailesiyle sorun yaşamak başlı başına dertken cinsellik için zorlaması çok çok kötü. Bencil olduğu o kadar belli ki.
Ağlama krizine girmesi mi geri adım attırıyor sana, gebersin diyesim geliyor böyle tipler bi de ağlayıp zırladığı zaman, tövbe ya Rabbim.
Mesleğin varmış, ailen arkandaymış, düzelmesine dair bi ümidin ve isteğin yoksa çocuk için sürdürme, gerçekten yazık edersin ömrüne, çocuğun da sana madalya takmaz ilerde. Ki onun hayatı da perişan olur mutsuz bi evde.

Olmuyorsa boşan, sinirlerine yazık, çocuk her şekilde büyür..

Oyle olmuyo iste. Benim k.valide ve k.peder insana yuk olmayi cok severler. Birakin yardimci olmayi, stres yapmayayim diye ugrasmayi hamile oldugumu bile bile hergun bana yemege gelmeye kalktilar ramazanda. Hergun hizmet edicem diye beklediler. Boyle insanlarlardan anlayis mi bekleyiyorsunuz gercekten ? İstemeyince de dunya kotusu oldum. Ve acikladjm da hamileyim hergun agirlayamam diye. Sizce anlayis gosterirler mi

Yaparim. Ama kendim rahatsiz oluyorum evin pisliginden. Ben temizledikce o ustune yuk bindiriyor.

Onlar anlayışlı olup düzelmeyecek zaten. Sen değişecek ve takmayacaksın, sorun cikarmalarindan çekinip sularina gitmeye devam etmeyeceksin, tavrini koyacaksin. Diğer türlü ezilmeye devam edersin ve asla yaranamadigin gibi akil sagligindan da olursun.
Bu insanlarla bi arada kalmaya devam edeceksen çözümü bu. Yapamam diyosan da yapacak bi şey yok, ne istiyolarsa yapacaksın.

Esimle konusmamin imkani yok. Ne zaman konusmaya calissam bagirip cagirip beni pisman etmistir
boşanmak istediğinde ne yaptı düzeleceğine dair vs birşey söyledi mi?

bence sizde insanların ne düşündüğü önemsemeyi bırakın. neymiş davet etmedin diye sizi kötü ilan etmişler. etsinler.
önce kendilerine baksınlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…