- 3 Nisan 2023
- 2.273
- 4.559
- 53
- 25
- Konu Sahibi sorusoruyorum12
-
Bebek olana kadar bekleyin bu şekilde ekmeğine yağ sürmeyin derim umarım bebekten sonra kendine gelir baba olmanın farkına varır benim eşimle ben hamileyken çok sorumsuzdu her hafta sonu ailesine gider kalırdık bir de bebek bir doğdu ayda yılda bir görüşür olduk ailesiyle babalıgi o zaman anladı bu süre zarfında da otoriterinizi bozmayın her istediğinde beraber olmayın gerekirse ayrı ayrı yatın doktor zararlı diyor bebek için deyin bebek olduktan sonra hala aynı devam ederse o zaman boşanmayı düşünürsünüzHalletmiyor. Ben sinirlendigimde o daha da deliriyor. Korkmuyomus gibi davransam da korkuyorum.
Ağlama üzme kendini bak kanıtlandı hamilelikte sinir stres bebeği zihinsel olarak büyük etkiliyor hatta çağımızın hastalığı otizmin en büyük nedeni anne karnındaki stresmiş .Ağlamaktan gozlerim sisti. Artik su cocuk muhabbetini de birakin gozunuzu seveyim. İster istemez gerginim sinirlerim zipliyo cocuk yapmasaydin dendikce. Olmus olan yani her sorumda bu cevabi almaktan bikkinlik geldi.
Ne iğrenç bir varlıkmisBilen bilir eski konularımdan. Bir sürü sorun yasiyorum. En son esimin zorla beni k.validemin evine goturmesi ile sonuclanan; k.validemin laf sokmalari, k.pederin yuzume bakmamasi vs. Bugun de tutturdu ara telefonla diye. Surekli ben ezilen tarafim. Benden baska kimsenin adim attigi yok. Zorla kahvaltiya cagirdi esim gelmediler. Esim sadece kendini dusunen bi varlik. Benim uykum var, hamileyim dert degil. Hamileyim, her dakika hizmet edemem dert degil. Ne bogazi duracak ne cinsel organi. Mantarim var, iltihabim var. Ama yine de zorlar. Bogazi bes dakika bos durmayacak. Hanimlar bilir bir sey yap kirk is ciksin mutfakta muhabbetini. Bes dakika oturamiyorum. Ya dustayim ya mutfakta ya iş pesinde. Bana gina geldi. Parayla beni kandirmaya calismasindan da biktim. Ben bu evliligi devam ettirmek istemiyorum. Ama hamileyim, hormonlarim ust seviyede, gecer mi bu hissettiklerim diye dusunuyorum. Asla gecmeyecekmis gibi geliyor. Esim simdi balik tutma hevesine kapildi. Hergun gidecekmis. Bi bilgisayar basinda, bi olta basinda. Evlendigimizden beri kac senelik evli insanlarin yaninda utaniyorum gezerken. Herkes el ele. Benim kocam onumden kostur kostur gider. Her sey gucume gidiyor. Ben artik yapamiyorum. Bana surekli para vermesi, istedigimi alip eve getirmesi zerre umrumda degil. Babamin evini istiyorum ben. Annemin sicak kucagini. Yatağımı. Kitaplarimi. Hayallerimi istiyorum. Ben evlendigim gunden beri aglamaktan cok yoruldum.
Ağlamaktan gozlerim sisti. Artik su cocuk muhabbetini de birakin gozunuzu seveyim. İster istemez gerginim sinirlerim zipliyo cocuk yapmasaydin dendikce. Olmus olan yani her sorumda bu cevabi almaktan bikkinlik geldi.
İstemiyorsan sürdürmenin anlamı yok davayı acabilirsin hemen, üzüldüm umarım hayırlısı olur.Bilen bilir eski konularımdan. Bir sürü sorun yasiyorum. En son esimin zorla beni k.validemin evine goturmesi ile sonuclanan; k.validemin laf sokmalari, k.pederin yuzume bakmamasi vs. Bugun de tutturdu ara telefonla diye. Surekli ben ezilen tarafim. Benden baska kimsenin adim attigi yok. Zorla kahvaltiya cagirdi esim gelmediler. Esim sadece kendini dusunen bi varlik. Benim uykum var, hamileyim dert degil. Hamileyim, her dakika hizmet edemem dert degil. Ne bogazi duracak ne cinsel organi. Mantarim var, iltihabim var. Ama yine de zorlar. Bogazi bes dakika bos durmayacak. Hanimlar bilir bir sey yap kirk is ciksin mutfakta muhabbetini. Bes dakika oturamiyorum. Ya dustayim ya mutfakta ya iş pesinde. Bana gina geldi. Parayla beni kandirmaya calismasindan da biktim. Ben bu evliligi devam ettirmek istemiyorum. Ama hamileyim, hormonlarim ust seviyede, gecer mi bu hissettiklerim diye dusunuyorum. Asla gecmeyecekmis gibi geliyor. Esim simdi balik tutma hevesine kapildi. Hergun gidecekmis. Bi bilgisayar basinda, bi olta basinda. Evlendigimizden beri kac senelik evli insanlarin yaninda utaniyorum gezerken. Herkes el ele. Benim kocam onumden kostur kostur gider. Her sey gucume gidiyor. Ben artik yapamiyorum. Bana surekli para vermesi, istedigimi alip eve getirmesi zerre umrumda degil. Babamin evini istiyorum ben. Annemin sicak kucagini. Yatağımı. Kitaplarimi. Hayallerimi istiyorum. Ben evlendigim gunden beri aglamaktan cok yoruldum.
acaba sen hassas olabilir misin diye düşündüm fakat demek ki adamda da ayılık mevcut.Vardi hamilelikten once. Ama k.valide k.peder problemelri arttikca esim daha da degisti.
Bilen bilir eski konularımdan. Bir sürü sorun yasiyorum. En son esimin zorla beni k.validemin evine goturmesi ile sonuclanan; k.validemin laf sokmalari, k.pederin yuzume bakmamasi vs. Bugun de tutturdu ara telefonla diye. Surekli ben ezilen tarafim. Benden baska kimsenin adim attigi yok. Zorla kahvaltiya cagirdi esim gelmediler. Esim sadece kendini dusunen bi varlik. Benim uykum var, hamileyim dert degil. Hamileyim, her dakika hizmet edemem dert degil. Ne bogazi duracak ne cinsel organi. Mantarim var, iltihabim var. Ama yine de zorlar. Bogazi bes dakika bos durmayacak. Hanimlar bilir bir sey yap kirk is ciksin mutfakta muhabbetini. Bes dakika oturamiyorum. Ya dustayim ya mutfakta ya iş pesinde. Bana gina geldi. Parayla beni kandirmaya calismasindan da biktim. Ben bu evliligi devam ettirmek istemiyorum. Ama hamileyim, hormonlarim ust seviyede, gecer mi bu hissettiklerim diye dusunuyorum. Asla gecmeyecekmis gibi geliyor. Esim simdi balik tutma hevesine kapildi. Hergun gidecekmis. Bi bilgisayar basinda, bi olta basinda. Evlendigimizden beri kac senelik evli insanlarin yaninda utaniyorum gezerken. Herkes el ele. Benim kocam onumden kostur kostur gider. Her sey gucume gidiyor. Ben artik yapamiyorum. Bana surekli para vermesi, istedigimi alip eve getirmesi zerre umrumda degil. Babamin evini istiyorum ben. Annemin sicak kucagini. Yatağımı. Kitaplarimi. Hayallerimi istiyorum. Ben evlendigim gunden beri aglamaktan cok yoruldum.
Okurken hem gerildim hem üzüldüm. Çocuk için keşke acele etmeseydin, olan olmuş, diyecek bi şey yok.Ben cirkin, bakimsiz, cahil bi kadin degilim. Lisans mezunu, tası sıksa suyunu cikaracak bir kadinim. Ama baskidan o kadar gucsuz dustum ki ve bunun farkinda bile degil kimse. Ben nasil bosanabilirim ? Aileme anlatsam alirlar beni yanlarina. Esime soyledim ayrilmak istedigimi aglama krizine girdi. Kalbini tutmaya basladi. Korktum bisey olacak diye. Herkese esimle sorunum yok desem de en buyuk sorun eşim. Onu artik sevmiyorum. Yaptigi her sey beni sinir ediyor. Onu gormek, duymak istemiyorum. Zorla sarilmaya calisiyorum biseyler hissedebilmek icin. 10 dakika suruyor. Ya cinsellik ya mutfak yolu gorunuyor bana. O zaman sarilasim da gelmiyo. İstemiyorum ben bu adami.
Olmuyorsa boşan, sinirlerine yazık, çocuk her şekilde büyür..Bilen bilir eski konularımdan. Bir sürü sorun yasiyorum. En son esimin zorla beni k.validemin evine goturmesi ile sonuclanan; k.validemin laf sokmalari, k.pederin yuzume bakmamasi vs. Bugun de tutturdu ara telefonla diye. Surekli ben ezilen tarafim. Benden baska kimsenin adim attigi yok. Zorla kahvaltiya cagirdi esim gelmediler. Esim sadece kendini dusunen bi varlik. Benim uykum var, hamileyim dert degil. Hamileyim, her dakika hizmet edemem dert degil. Ne bogazi duracak ne cinsel organi. Mantarim var, iltihabim var. Ama yine de zorlar. Bogazi bes dakika bos durmayacak. Hanimlar bilir bir sey yap kirk is ciksin mutfakta muhabbetini. Bes dakika oturamiyorum. Ya dustayim ya mutfakta ya iş pesinde. Bana gina geldi. Parayla beni kandirmaya calismasindan da biktim. Ben bu evliligi devam ettirmek istemiyorum. Ama hamileyim, hormonlarim ust seviyede, gecer mi bu hissettiklerim diye dusunuyorum. Asla gecmeyecekmis gibi geliyor. Esim simdi balik tutma hevesine kapildi. Hergun gidecekmis. Bi bilgisayar basinda, bi olta basinda. Evlendigimizden beri kac senelik evli insanlarin yaninda utaniyorum gezerken. Herkes el ele. Benim kocam onumden kostur kostur gider. Her sey gucume gidiyor. Ben artik yapamiyorum. Bana surekli para vermesi, istedigimi alip eve getirmesi zerre umrumda degil. Babamin evini istiyorum ben. Annemin sicak kucagini. Yatağımı. Kitaplarimi. Hayallerimi istiyorum. Ben evlendigim gunden beri aglamaktan cok yoruldum.
Oyle olmuyo iste. Benim k.valide ve k.peder insana yuk olmayi cok severler. Birakin yardimci olmayi, stres yapmayayim diye ugrasmayi hamile oldugumu bile bile hergun bana yemege gelmeye kalktilar ramazanda. Hergun hizmet edicem diye beklediler. Boyle insanlarlardan anlayis mi bekleyiyorsunuz gercekten ? İstemeyince de dunya kotusu oldum. Ve acikladjm da hamileyim hergun agirlayamam diye. Sizce anlayis gosterirler miBuraya ağlayacaiına kocanla kaynana ağla, hamilelik zor, bebeğe bir şey olursa diye endişeleniyorum de dur. Bir sürü kadın hamilelikte o kadar naz yapıyor poşet kaldırmıyor.
Kusura bakma ama hayatını kolaylaştırmak senin elinde.
Yaparim. Ama kendim rahatsiz oluyorum evin pisliginden. Ben temizledikce o ustune yuk bindiriyor.Ve boşanmak istediğinizi söylediğinizde bu kadar etkilenen biriymiş her istediğini yapmayın yoruluyorum diyin güçlü durmaya çalışın hamilelikte tehlikeliymiş vs diyerek bir çöp kaldırmayın. Bunu yapamıyor musunuz acaba ?
Esimle konusmamin imkani yok. Ne zaman konusmaya calissam bagirip cagirip beni pisman etmistiracaba sen hassas olabilir misin diye düşündüm fakat demek ki adamda da ayılık mevcut.
boşanmak ilk seçenek olmamalı, şayet arada sevgi varsa. konuşmayı denediniz mi bu meseleleri. onun tepkisi ne?
Onlar anlayışlı olup düzelmeyecek zaten. Sen değişecek ve takmayacaksın, sorun cikarmalarindan çekinip sularina gitmeye devam etmeyeceksin, tavrini koyacaksin. Diğer türlü ezilmeye devam edersin ve asla yaranamadigin gibi akil sagligindan da olursun.Oyle olmuyo iste. Benim k.valide ve k.peder insana yuk olmayi cok severler. Birakin yardimci olmayi, stres yapmayayim diye ugrasmayi hamile oldugumu bile bile hergun bana yemege gelmeye kalktilar ramazanda. Hergun hizmet edicem diye beklediler. Boyle insanlarlardan anlayis mi bekleyiyorsunuz gercekten ? İstemeyince de dunya kotusu oldum. Ve acikladjm da hamileyim hergun agirlayamam diye. Sizce anlayis gosterirler mi
boşanmak istediğinde ne yaptı düzeleceğine dair vs birşey söyledi mi?Esimle konusmamin imkani yok. Ne zaman konusmaya calissam bagirip cagirip beni pisman etmistir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?