- 5 Kasım 2023
- 267
- -19
- 13
- 26
- Konu Sahibi havaylapek
Merhabalar. Hemen konuya geçeyim. 4-5 yıldır süren bir temizlik takıntım var. Şöyle anlatayım. Asla ama asla dışarıdan geldiğim kıyafetle evde dolaşmam. Kimseyi dış kıyafetleriyle örtüsüz koltuklarımda oturtmam. Eve girince hemen çorapları çıkartırız girişte. Eşim alıştı zaten bunları bilerek evlendik. Kimsenin lavabosuna gidemiyorum. Atandıgım okul annemlerin evine çok yakın. Okulda lavaboya gitmem. Anneme giderim öğle arasında. O da her gelmemden öncr yıkar. Bayramda eşimin ailesinin olduğu şehre ve dedesinin de olduğu köye gideceğiz. İkisi de farklı şehirlerde. Şimdiden lavabo sorununu eşimle konuştum. O da elimden bir şey gelmez dedi haklı olarak . Başkasının evinde de oturduğumda o kıyafetlere kirlendi gözüyle bakıyorum. Eşimle lavabolarımız bile farklı. Klozeti asla
kullanmam mesela. Kendi arabama binince bile irite oluyorum oysaki geçen gün 3 bin liraya temizlettik. Toplu yaşam alanları her yer aşırı kirli. Otobüsler avmler vs. Doktora da gittim yani psikiyatriye. İlaç veriyorlar da bu ilaçla geçmez biliyorum. Ne yapmalıyım
kullanmam mesela. Kendi arabama binince bile irite oluyorum oysaki geçen gün 3 bin liraya temizlettik. Toplu yaşam alanları her yer aşırı kirli. Otobüsler avmler vs. Doktora da gittim yani psikiyatriye. İlaç veriyorlar da bu ilaçla geçmez biliyorum. Ne yapmalıyım