- 15 Haziran 2012
- 842
- 439
- 133
ourken ben sinir oldum Allah size sabirlar versin.
esini guzelce karsina alip ilkokul hatta anaokulu seviseyince tek tek anlatman lazim sanirim.
bizde herseyimizi kendimiz yaptik onlarda yapsin, herkesin parasi var sen aptalmisinki para yagdiriyosun demen lazim.
bir oneri para biriktiriyosaniz senin hesabinda biriktirin, haberin olsun nereye ne gitti falan.
gercekten zor boyle esle yasamak.
Valla kizlar bende bu konulari düşünmekten uyuyamaz oldum,aklima geldikce eşime sinir oluyorum,eşim "onlar benim ailem,sen neysen,onlarda benim icin aynı " diyorcanm ya walla sana daha çok üzüldüm Allah eşine akıl fikir sana da bol sabır versin inş.sizinkiler çok abartmış.
Ben tavrınızi beğendiğim için dedim zaten. Bi sürü insan konu acıyor sonra cevapları begenmezse atar gider yapıyo hemen. Sırf haklı görülmek pohpohlanmak için buraya gelenler de var
Valla kizlar bende bu konulari düşünmekten uyuyamaz oldum,aklima geldikce eşime sinir oluyorum,eşim "onlar benim ailem,sen neysen,onlarda benim icin aynı " diyor"ne seni aileme,ne de ailemi sana tercih etmem,sende istedigin zaman ailene yardim edebilirsin" diyor,böyle dedikce daha da kıskanıyorum ailesini,onlara dahada öfkeleniyorum...
Eşimi sevdigim icin,bana karsida merhametli,anlayışlı,sadık oldugu icin onuda kırmak,yıpratmak istemiyorum,napacagimi bende bilmiyorum...Veren el,alan elden daha üstündür,başımın gözümün sadakasi olsun deyip sineye çekmeye çalışıyorum
görümcem çalışmıyor.2 tane evi ve 1 arabası var.eşi vefat etmiş biz evlenmeden önce.1 çocuğu okuyor sadece.ama sürekli eşime tel.de parasızlıktan yakınıyor.ama istediğinde çokta güzel para harcar.ben de buna kızıyorum.tabi beni ilgilendirmez.gözüm de yok Allah daha çok versin ama bizi de salak yerine koyması hiç hoşuma gitmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?