- 25 Mart 2014
- 4.536
- 2.585
- 178
Benim eşimin ablası ve eniştesi de aynen böyle karı-koca aylık net 5,5 milyar maaşları var 2 ay tatile gelip ellerini ceplerine atmadan gidiyorlar hiçbirşeyden de geri kalmıyorlar, bu yaz tatile gidelim birlikte diye tutturdular bana fikir sormadan oteli gideceğimiz yeri ayarlamışlar hepsini eşim ödedi sana tavsiyem ne kadar az düşşnürsen o kadar az yıpranırsın bu Dünya'nın aşağısı da var
O da değil de verilen cevapları tavsiyeleri ne kadar nazik ve uysal bi şekilde aldın konu sahibi. Söylemeden gecemedim
uzun zamandir forumda alingan olmayan, derdine gercekten derman arayan, yorum yapana hodlemeyen birini gormemistim. Ben teşekkür ederim
Gorumce para istediği ve annesi diger oglanla imada bulunduğu için kizabilirsiniz.bir de ailesini benimsememenizin de etkisi var tabi. Çok bir para vermiyorlarmis.arkadaşın yorumda dediği gibi gizli yapmasındansa sizin kontrolünde yapmasi daha iyi.bir de ev alma gibi bir plan yaparsaniz bu para vermeyi olayı abartilmaz.görümceniz evlimi bekar mi çalışıyor mu merak ettim.
Ben kocamla daha nişanlanmadan bu konuları konuştum ailene bir kuruş vermeyeceksin senden önce nasıl geçiniyolarsa senden sonrada öyle geçinecekler dedim kabul ediyorsan böyle etmiyosan güle güle dedim. Şu an çok rahatım kazandığım para evimden dışarı çıkmıyor. Kendi kazandığım parayı başkasına asla vermemmrb arkadaşlar fazla uzatmamak için direk konuya giriyorum.yaklaşık 2 yıllık evliyim.ikimiz de memuruz.cok şükür durumumuz ii.2 düğün yaptık.ve tüm masrafları eşimle ben ödedik.ailelerden hiç bi yardım yok.benm annem zaten dul.bi emekli maaşı var.eşimin ailesi de 70 yaşlarında ve tek emekli maaşları var. neyse yılda 2-3 defa gidioruz memleketlere ve her gittiğimizde mutlaka herkezee hediye alınır.ve eşim ailesine her gittiğimizde para verir.100-200 civarı.saolsun benm de hiçbişeyimi eksik etmez .her sene tatile de götürür.ama ben annesi ablasının sürekli kendilerini acındırıp eşimden para beklemelrine sinir oluyorum.daha önce çünki bi kaç defa direk abisi de dahil para istediler.bende de şimdi bi duygu oluştu onlara yüz verip samimi olsam sürekli bizi kullanacaklarmış gibi hissediorum.yani biz misafir olarak gidiyoruz ama sürekli her hesabı biz ödeyip alışverişi biz yapıyoruz.bu da sinirime dokunuo.eşimle bu konuda çok kavga ettik bana hep gönlün dar cimrisin dio acaba gerçekten öylemiyim?sizce bu duygudan kurtulup huzurumuzun bozulmaması için ne yapabilirim?şimdiden tşkler..
Hayır eşim misafir onlar diyor, bu bişey değil geçen yıl arsa miras kaldı büyük olan eşimle ablasına düştü küçük arsa çıkanlara 120 milyar ödedi eşim ablası tel Kuruş vermedi ama arsa eşimle ablasının olmuş oldu eşim arabasını satmak zorunda kaldıyok artık,sana bol sabır diliyorum.e sen nasıl dayanıyorsun bu tavırlara?eşin bişey demiyor mu?
Hayır eşim misafir onlar diyor, bu bişey değil geçen yıl arsa miras kaldı büyük olan eşimle ablasına düştü küçük arsa çıkanlara 120 milyar ödedi eşim ablası tel Kuruş vermedi ama arsa eşimle ablasının olmuş oldu eşim arabasını satmak zorunda kaldı
Ben tavrınızi beğendiğim için dedim zaten. Bi sürü insan konu acıyor sonra cevapları begenmezse atar gider yapıyo hemen. Sırf haklı görülmek pohpohlanmak için buraya gelenler de varbunun kötü bişey olduğunu sanmıyorum arkadaşım.zaten kendim de belirttim arkadaşların söylediklerini.ayrıca tanımadığım insanlarla neden tartışayım ki burda zaten.herkes fikrini yazıo sonuçta.
Sen verilen parada değilsin anladım ben seni benim babaannemde senin kaynanan gibi bu engelllenemeyecek sende görmezden gelmeye çalış yılda bir kaç kezmiş hem...fakat sende annene hediye al 100-200yardımda bulun gittikçe..eşimde bu konuda çok hassas.onlar yaşlı zamannda çok sıkıntı çektiler die hiç laf söyletmez.tamam onuda anlıorum ama işte kurtulamıorum bu duygudan((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?