• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Ben çok heyecanlıyım siiizzz =))

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Bende heyecan, gerginlik hepsi bir arada. 6 yıllık bir ilişkim var, ailem hiç istemedi. En sonunda razı ettim. Ama o gün gerginlik yaşanmasından çok korkuyorum. İçimde sevinç yok, var belki ama hissedemiyorum. Geri sayım başladı, bu Cumartesi büyük gün.

Bende heyecan, gerginlik hepsi bir arada. 6 yıllık bir ilişkim var, ailem hiç istemedi. En sonunda razı ettim. Ama o gün gerginlik yaşanmasından çok korkuyorum. İçimde sevinç yok, var belki ama hissedemiyorum. Geri sayım başladı, bu Cumartesi büyük gün.

ee neler yaptın o gün anlatmak istermsn :))

ee neler yaptın o gün anlatmak istermsn :))

Selam, geç gördüm. Kusura bakmayın.

Ben evlendim, dört ay oldu :)

O günü anlatayım. Bizimkiler şehir dışından gelecekti, sabahtan bende bir panik başladı. Hatta biz kavga etmiştik, gelmeyin istemiyorum bile demiştim. Her şey üst üste gelmişti yani. Ailelerin karşılaşma düşüncesi beni çok germişti. Bir de bizim aramızda problemler vardı, sormayın gitsin. :))) Ama sevgi kazandı diyebilirim. Herkes oldukça hoşgörülüydü, saatlerce sohbet edildi. Her şey güzeldi. :)

mutluluklar canmm herşeyin yolunda gitmesine evlenmnze sevndmm :))

Back