• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Ben çok heyecanlıyım siiizzz =))

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
cceylin halledicez sennnkinide =)) karar vericeksn çok yakında =)))

diğer arkdşm sen nasıl istiyrsan öyle yap imkanın varsa aklında geriye dönük bişy kalmasn keşke deme hiç =)

inşallah canım inşallahh... haftasonu senle konuştugumuz yere gidicem direkt. yazarım sana durumları.

:16:
inşallah canım inşallahh... haftasonu senle konuştugumuz yere gidicem direkt. yazarım sana durumları.

Kızz benmde hala aklımda orası var bi de orda buluşuyomsnz haha =)) Ben büstiyeri inci ve taşalrla işlemeleri isityrm ...Dediğim yerde tülle yapıyor o da hoşma gitti birzck kararsızm ama işlemeleriden yana ağır basıyorm

bi de bak dediğim markadan bi elbise şirin sade $Pronovias-2013-abiye-elbise-modeli-1[1].jpg

:16:

Kızz benmde hala aklımda orası var bi de orda buluşuyomsnz haha =)) Ben büstiyeri inci ve taşalrla işlemeleri isityrm ...Dediğim yerde tülle yapıyor o da hoşma gitti birzck kararsızm ama işlemeleriden yana ağır basıyorm

bi de bak dediğim markadan bi elbise şirin sadeEki Görüntüle 650493

ne güzel olur işte karşılaşırız:)
evet bu da çok güzelmiş, bi klasör yaptım bir sürü elbise modeli oldu, bi tanesi daha agır basıyo aslında biraz da moda evinin yönlendirmesine ihtiyacım var, orda yardımcı oluyorlar mı bu konuda? sizin vucut tipinize bu gitmez şu daha iyi olur gibi?

Son düzenleme:
ne güzel olur işte karşılaşırız:)
evet bu da çok güzelmiş, bi klasör yaptım bir sürü elbise modeli oldu, bi tanesi daha agır basıyo aslında biraz da moda evinin yönlendirmesine ihtiyacım var, orda yardımcı oluyorlar mı bu konuda? sizin vucut tipinize bu gitmez şu daha iyi olur gibi?

Çoğu moda evi herşeyi olur diyo =)) sana bahsetmiş oldğm yer ile ilgili tam bilgm yk ben aklmda modelle gitmiştm direk ona odaklı anlatmştm tam bilgm yk...

Canlarım...

Zaman daraldıkça heyecanım artıyor...O gün benim günüm olacak geçip bittikten sonra rüyadaymış gibi olacağım ama telaşı bi ömür =)))

Bohçalar hazırlanıyor nişanlık modeli tamam.Benm gibi Haziran ayını bekleyen gelinler var mıı =))

Haziran olmasada benim gibi nişan zaanı bekleyen güzeller var mı haydi toplaşalımmmm =)):16::16:

Hayırlı olsun canım, Allah daim etsin :31:
Benim nişanımda Aralık'ta oldu herşey birden gelişince tam istediğim gibi olmadı ama olsun dedim nasip kısmet meselesi sonuçtu.
Gönlün nasıl istiyorsa öyle yap sonra içinde kalır ona göre canım tekrar hayırlı olsun :23:

Hayırlı olsun canım, Allah daim etsin :31:
Benim nişanımda Aralık'ta oldu herşey birden gelişince tam istediğim gibi olmadı ama olsun dedim nasip kısmet meselesi sonuçtu.
Gönlün nasıl istiyorsa öyle yap sonra içinde kalır ona göre canım tekrar hayırlı olsun :23:

cnm allah mutlu mesut etsn sizide inşş...Bnde yapıcaklarımı istediklerim doğrultsnda planlyrm sonra 'keşke ' demek istemiyorm.

allahın izniyle demeyeceğim herşey zamanla inşş

cnm allah mutlu mesut etsn sizide inşş...Bnde yapıcaklarımı istediklerim doğrultsnda planlyrm sonra 'keşke ' demek istemiyorm.

allahın izniyle demeyeceğim herşey zamanla inşş

Sağol tatlım :31: İnşallaah canımm.

Canlarım...

Zaman daraldıkça heyecanım artıyor...O gün benim günüm olacak geçip bittikten sonra rüyadaymış gibi olacağım ama telaşı bi ömür =)))

Bohçalar hazırlanıyor nişanlık modeli tamam.Benm gibi Haziran ayını bekleyen gelinler var mıı =))

Haziran olmasada benim gibi nişan zaanı bekleyen güzeller var mı haydi toplaşalımmmm =)):16::16:

hayırlı olsun.. :) benimde nisan yada mayısta belli değil daha havaların biraz ısınmasını bekliyoruz:) heyecan çok fazla var bende de :)

düşünmesi bile heyecan verici bende kış aylarını sevmem pek sıcakta olsn istedm zar zor haziran ayına yer buldm kaç ay önceden dolmş heryer eğer salonda düşünysn mekan işi zor oluyor cnm söylym

Hyrlısı olsn sennde inş. =)

Hayır bizim evde olucak.. İki ailenin çok yakın akrabaları olsun istedik.. Zaten böyle bile çok kalabalık olucak nasıl yapıcaz bilmiyorum :)

Hayır bizim evde olucak.. İki ailenin çok yakın akrabaları olsun istedik.. Zaten böyle bile çok kalabalık olucak nasıl yapıcaz bilmiyorum :)

Canm önemli olan sevdklernle o güzel günü yaşamak,senn mutlu olman sizin mutlu olmanızz =)) :16::16::54:

evet canım mutlu olmamız :) biz aslında geç bile kaldık nişan için.isteme, sözümüz geçen sene mayısta oldu. ama abisi yeni evlendiği için biraz bekleyelim dedik. düğün tarihiniz belli mi?

evet canım mutlu olmamız :) biz aslında geç bile kaldık nişan için.isteme, sözümüz geçen sene mayısta oldu. ama abisi yeni evlendiği için biraz bekleyelim dedik. düğün tarihiniz belli mi?

Sennle ortak bi yanmz var canm benm nişanm haziranda nisan ayında da sözlümn abisi evleniyor =))
düğün tarihimiz şimdilik belli değil=))

ne güzel hayırlısı olsun. en kısa zamanda Allah size de nasip eder inş..:) ben yeni katıldım buraya böyle aynı duyguları yaşayan insanlarla konuşmak gerçekten çok iyi.. :))

ne güzel hayırlısı olsun. en kısa zamanda Allah size de nasip eder inş..:) ben yeni katıldım buraya böyle aynı duyguları yaşayan insanlarla konuşmak gerçekten çok iyi.. :))

evet herkes sen ben gibi merak edilenler yaşananlar hepsi geçtiğimz geçeceğimiz yollar =))

bende yeni katıldım ve konusu beni çekti buraya geldim :)) şuan benmde 3 yıllık bir ilişkim var ve yaza belki benmde nişanım olablir yani inş erkek arkadaşımın ailesi okulunun bitmesi şartını koştu umarım sadece odur sonrasında da bizi kavuşturular :))

Back