Nişan Ben çok heyecanlıyım siiizzz =))

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

nes_li

Ömrümün sahibi
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2008
518
12
118
Canlarım...

Zaman daraldıkça heyecanım artıyor...O gün benim günüm olacak geçip bittikten sonra rüyadaymış gibi olacağım ama telaşı bi ömür =)))

Bohçalar hazırlanıyor nişanlık modeli tamam.Benm gibi Haziran ayını bekleyen gelinler var mıı =))

Haziran olmasada benim gibi nişan zaanı bekleyen güzeller var mı haydi toplaşalımmmm =))

şimdiden hayırlı olsun canımm

benimki de nisanda ama daha kıyafetimi ayarlamadım. heyecan mı? olmaz mıııııı

şimdiden hayırlı olsun canımm

benimki de nisanda ama daha kıyafetimi ayarlamadım. heyecan mı? olmaz mıııııı

Cnm benm sennde hayrlısı olsun inşş bende hala dikime başlatmadım sadece model aklımda çok güzel ama tatlı telaşlı dimii

Hayırlı olsun canım Allah mutlu etsin bir ömür
Benim de Temmuz'da nişanım var ama hicbisey hazır degil

Son düzenleme:
neler yapmayı düşünüyosun canım anlatsana fikirleşelim:97::97:

Elbise modelerimi belirledim amaa üst kısmı dantel mi sıvama model taşlımı olsun bi türlü karar veremiyorum.

Salon tuttum gösterişli bi elbise olsun istiyorum sade birşeyde istemiyorum bilemedim

Senn neler var aklında baklm

Benim nişanımda nisanda. Kıyafetım kuaförüm ve mekanım hazır..... Ama ben değilimmmmmmm çok heyecanlıyım

off şu yazıyı okuyana kadar heycanımı filan unutmuştum yine depreşti...
benim nişanım da mayısın son haftasında.
kızlar ben en çok elbise konusunda sıkıntı yaşıyorum.
kabarık bi model asla istemiyorum, nişan salonda olcak. bana yardımcı olur musunuz kıyafet konusunda? en azından sizin aklınızda neler var fikir alışverişi yapalım.

kızlar istanbulda avrupa yakasında oturan varsa kuaför- salon vs konularda yardımlaşabiliriz. ben salonumu tuttum ama kuaför konusunda karar veremedim, tıpkı elbisede oldugu gibi

Canmm ben kendime uygun bulmuyrm ama balık elbise modellerinde çok güzeller var bi araştır derim =)

Canmm ben kendime uygun bulmuyrm ama balık elbise modellerinde çok güzeller var bi araştır derim =)

benim vucut tipime hiç uygun değil canım keşke olsa:)
herkes kendine yakışanı giymeli dye düşünüyorum, balık elbise şöyle biraz daha 1.70 boylarında ince fizikli arkadaşlara yakışıyo bence.
benm boyum 1.62 filan.. üstelik çok açık olmayan bir model bulmam lazım....

Sen bendensn güzelim ya...Bende zayıfım ama boy kurtarmıyor =) İsteme sözde bende açık olmayan kıyafetler giyilmesnden yanayım nişanlğmıda kendim rahat edebileceğim şekilde diktiriyorm ne açık ne kapalı =)

malesef boydan kaybediyoruz.. bohça işlerini halletiniz mi pekii

Arkadaşlar öncelikle Allha tamamına erdirsin inşallah .. Benim nişanım da temmuzda salon tutuldu ama oun dışında hiçbir hazırlığa başlanmadı henüz gerçi zaman var ama aileler hala salonda mı yoksa evde mi olması gerektiği konusunda düşünceliler. ister istemez bizi karamsar yapıyorlar. ayrıca nasıl bir sey giymem gerektiğine de karar veremiyorum of çok kararsızım ve hiç heyecanlı olmayan ben burada yorumları okudukça şu an heyecandan kalp atışlarımı resmen kulaklarımda hissediyorum...

kıyafet konusunda ben de karar verebilmiş değilim malesef ki.. üstelik benm nişanım mayısta

kıyafet konusunda ben de karar verebilmiş değilim malesef ki.. üstelik benm nişanım mayısta

cceylin halledicez sennnkinide =)) karar vericeksn çok yakında =)))

diğer arkdşm sen nasıl istiyrsan öyle yap imkanın varsa aklında geriye dönük bişy kalmasn keşke deme hiç =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…