• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben çok çok kötüyüm :(

zor durum en zoruda senin yapabilecek bişeyin olmaması...
iyiki daha fazla uzayıp sen kendini kaptırmadan olmuş...
ileride daha çok acı çekebilirdin bu durumda...
unutmaktan başka şansın yok gibi...

neden mahvoluyorsun cnm dünyanın sonumu belkide senin için hayırlısı değildi ondan gitti böle düşün zaten o senin kaderine yazılmışsa geri döner sana pişman olup aylar günler geçsede dua et sabırlı ol er yada geç senide seven seninde sevdiğin birini bulursun acele etme bu arada yaşın kaç cnm merak ettim

ben 22 yaşımdayım cnm gece sabaha kadar uyuyamadım sabah 9 da ıkı üç saatlik uykuyla uyandım yine uyuyamadım canım öyle bir acıyor ki ... hakimiyetsizim kendime

bende cevap vermek istedim.

Canım bak şimdi. senin sevdiğin çocuk aranızda birşey olmadan önce 1nolu çocuğun sana ilgisini biliyor muydu?
biliyorduysa: arkadaşına yanlış yapmış onun sevdiği kızı, (yanı seni) etkileyip aranızda bişeyler yaşanmış. 15 senelik arkadaşına yanlış yapan sana dünden yapar hayır gelmez.

bilmiyorsa: arkadaş ben bilmiyordum der ona. biz seviyoruz birbirimizi der seni seçer, veya 15 senelik arkadaşlığı ağır basar dönmeyede bilir.

eğer 2. durum geçerliyse bekle bakalım çocuk tercihini kimden yana kullanacak. ola ki arkadaşını seçerse kabul etmek zorundasın, mesajları göstereyim falan deme, çirkin yakışıksız şeyler. bir bayana yakışmaz. ikisinin gözünden de düşersin.
ve şunu da bilki aşk bi heves yani emin ol beyinde bitirebilirsin. yeter ki bil beyinde biteceğine inan.

1.durum geçerliyse eğer o sana dönse bile kabul etme derim. 15 senelik arkadaşına yanlış yapandan hayır gelmez diye düşünüyorum, gene de son karar senın tabi.

maalesef 1. durum geçerli canım ve olan bana oldu ikiside beni mahvetti gitti onlara nooldu hiiiçççç mutlu mesut arkadaşlıkları devam ediyor , benim suçum neydi peki burada madem bu kadar vicdanlıydın benim kanıma neden girdin neden bana onca güzel şeyi söyledin neden ??? ikiside bana attı kazığı gitti sanki canları sıkılıyormuş da bir fare bulmuş onunla oynayıp oynayıp gitmişler ....:43::43::43::43::43::43:

Bende aynı durumu 17 yaşımdayken yaşamıştım aşık olduğum çocuk beni değil arkadaşını tercih etmişti insan kızamıyor sonuçta yılların dostluğu var hak veriyorsun tek suç o arayı bozan kişide, ha düşünince benim çok yakın arkadaşım hoşlandığım çocukla ilişki yaşasaydı belki ben o çocuk kadar açık sözlü ya o ya ben demezdim ama içten içe çok çok üzülürdüm, bazen en iyisi vazgeçmek...

Bende aynı durumu 17 yaşımdayken yaşamıştım aşık olduğum çocuk beni değil arkadaşını tercih etmişti insan kızamıyor sonuçta yılların dostluğu var hak veriyorsun tek suç o arayı bozan kişide, ha düşünince benim çok yakın arkadaşım hoşlandığım çocukla ilişki yaşasaydı belki ben o çocuk kadar açık sözlü ya o ya ben demezdim ama içten içe çok çok üzülürdüm, bazen en iyisi vazgeçmek...

zamanında henüz 15 yaşındayken benim en yakın kız arkadaşım da benim hoşlandığımı bildiği bir çocukla çıkmıştı ama ben ona küsmemiştim , sonuçta o benimle bişey yaşamamış ki arkadaşımı tercih etmiş yapcak bir şey yoktu ..... ama bunların böyle beni ortada bırakmaları çook çok üzdü beni :5: en talihsiz vakalar da benim başımda yahu arkadaşım hoşlandığım çocukla çıkar aynı durumla ben karşılaşınca herkes vicdan timsali kesilir işe bak :5:

zamanında henüz 15 yaşındayken benim en yakın kız arkadaşım da benim hoşlandığımı bildiği bir çocukla çıkmıştı ama ben ona küsmemiştim , sonuçta o benimle bişey yaşamamış ki arkadaşımı tercih etmiş yapcak bir şey yoktu ..... ama bunların böyle beni ortada bırakmaları çook çok üzdü beni :5: en talihsiz vakalar da benim başımda yahu arkadaşım hoşlandığım çocukla çıkar aynı durumla ben karşılaşınca herkes vicdan timsali kesilir işe bak :5:

Canım benim :2: elden bir şey gelmiyor bu erkekleri anlamak akıl karı değil 1 sene çok acı çektim sonra başkası bir anda çıktı karşıma şimdi o kişi eşim :17: bazen bize ne kadar üzücü gibi gelse de hakkımızda en hayırlısı olabiliyor :16:

Canım benim :2: elden bir şey gelmiyor bu erkekleri anlamak akıl karı değil 1 sene çok acı çektim sonra başkası bir anda çıktı karşıma şimdi o kişi eşim :17: bazen bize ne kadar üzücü gibi gelse de hakkımızda en hayırlısı olabiliyor :16:

teşekkurler canım desteğin için , inşallah herşey düzelir:13:

ben 22 yaşımdayım cnm gece sabaha kadar uyuyamadım sabah 9 da ıkı üç saatlik uykuyla uyandım yine uyuyamadım canım öyle bir acıyor ki ... hakimiyetsizim kendime
cnm haline şükret tek derdin sevdiğin adamın seni terketmesi olsun inan ikigündür acıdan kıvranıyorum gecelerı uyuyamıyorum ben şuan senin yerinde olmak için neler vermezzdim ama inan sen bnm yerimde olmayı hiç istemezdin tek verdiği bişi vardı bu hayatın oda elllerimin arasında kayıp gitmek üzere umutlarım nolur bana dua et cnm korktuklarım olmasın bnde sana dua ederım cnm inş hayırlısıyla seni çok ssevecek birisi çıkar karşına sende seversin inş inan bana bnlar dert değil daha gençsin senin daha iyilerine layık olduğunu düşünüyorum hernekadar seni tanımasanda yüreğini açtın buraya temiz bir kalbin olduğunu hissedebiliyorum

cnm haline şükret tek derdin sevdiğin adamın seni terketmesi olsun inan ikigündür acıdan kıvranıyorum gecelerı uyuyamıyorum ben şuan senin yerinde olmak için neler vermezzdim ama inan sen bnm yerimde olmayı hiç istemezdin tek verdiği bişi vardı bu hayatın oda elllerimin arasında kayıp gitmek üzere umutlarım nolur bana dua et cnm korktuklarım olmasın bnde sana dua ederım cnm inş hayırlısıyla seni çok ssevecek birisi çıkar karşına sende seversin inş inan bana bnlar dert değil daha gençsin senin daha iyilerine layık olduğunu düşünüyorum hernekadar seni tanımasanda yüreğini açtın buraya temiz bir kalbin olduğunu hissedebiliyorum

canım senin adına inan çok üzüldüm bu yazdıklarını okurken :50: şu mübarek cuma gecesinde rabbimden her ne sıkıntın varsa geçmesini istiyorum ,Allah yar ve yardımcın olsun ,rabbim sana sabır versin ,tüm dertlerinden biran evvel kurtulursun inşallah .......

Back