• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben çok beğendim, ama sizin de yorumunuza ihtiyacım var, yardıııım!

Delilah

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2009
73
2
98
Diğer
$6107_094702.jpg

Sözlüme aldırmayı düşündüğüm pırlanta kızlar...nasıl sizce?

Tırnaklı ise rahatsız edebilir,en azından benim ki rahatsız etti,yani diğer parmağımı çok rahatsız ediyor,tırnaklı da düşme olayı da çok oluyor,bir kenarları pırlanta yüzüğüm var onun taşı düştü mesela ki çok takmadığım halde,diğer gömmeli olanı sürekli kullandığım halde herhangi bir sorun olmadı,ama yine de çok beğendi isen al,gayet şık

Tırnaklı ise rahatsız edebilir,en azından benim ki rahatsız etti,yani diğer parmağımı çok rahatsız ediyor,tırnaklı da düşme olayı da çok oluyor,bir kenarları pırlanta yüzüğüm var onun taşı düştü mesela ki çok takmadığım halde,diğer gömmeli olanı sürekli kullandığım halde herhangi bir sorun olmadı,ama yine de çok beğendi isen al,gayet şık

tamam canım ben hiç takılmamıştım bu tırnak olayına saol aklımda bulunsun ;)

bence canım fazla ayrıntılı. hem sürekli kullanırsan araları kirlenebilir. ama özel günlerde takarsan gayet temiz kalır. bu arada benimki de ariş. memnunum. benimki üstünde sadece tektaşı olanlardan
ha bir de tektaşını dört dişli alırsan daha büyük görünür:)

herşeyin sadesini seven bir insan olduğum için bende çok ayrıntılı buldum. alyansınla beraber takma bence. diğer parmağına tak derim.

birdeeeee

mutlulukla kullan :nazar: :)

Back