Doktor Mersinde, burada isim veremem, özel mesajda gönderemiyorum yeni üye oldugum icinçok geçmiş olsun canım, üzülme her şeyin bi çaresi vardır. doktorun kimdi burdan yazabilir misin? bende dr araştırıyorum
Doktor kemeri törpilicem dedi fakat Burnumu kücültü,Burun Duvarini maf etmis, dolgular yapmis kafasina göre iste..sadece kemerı mı aldırdın,oyle olunca estetiğe girmiyor mu peki,nasıldı amelıyat sonrası surec bıraz anlatabılır mısn :)
Doktor Mersinde, burada isim veremem, özel mesajda gönderemiyorum yeni üye oldugum icin
bu bahsettigin doktor nerde canim? istanbuldami? ve revizyonlarda iyimi peki?
Canim benim senin özel mesajlarini aldim, hata sana cevap gönderdim, yani anlayacagin özel mesajlarini kulana bilirsin, evet muakak görüselim, facebook varmi senin, Kamaradan görüselim, iyi bir doktor secelim
Arkadaslar hicmi Baris cakirin yaninda Reviziyon olanlar yok bu Forumda?Çok geçmiş olsun canım ama burun tam şeklini 6 ayda alıyor biraz daha bekle derim
Cok pismanim, simdi evdeyim ve reviziyon icin doktor ariyorum, bana öneriniz bir doktor varmi? Canlarim güzeliyinizlen orasmayin, bana olmaz diyenler, öyle bir oluyorki................
Arkadaslar bunda 3,5 ay evel Doktora gitim, gitmez olaydim,nefes alamiyordum, burnuma bakti et parcalari sende cok dedi ameliyat olmalisin dedi, olmusken gel su kücük kemerinide düzeltim dedi, sadece törpilicem, kücük bir ameliyat, bende düsündüm, ayleme danistim, ve randevü aldim, Ameliyat günü hic unutmuyorum cünkü cok korkuyla girmistim ameliyata, icmde bir ese yapma, kemerini aldirma diyordu, hata ameliyat odasina girdigimde Doktora vaz gectigimi söylicekti, ama simdi ayip olur diye düsündüm.
ve burnumun duvarini fazlasiyla törpilemis, burnumu kücültmüs ve burun kanatlarima dolgu yapmis, yani kafasina göre hareket etmis, 3,5 aydi evden cikmiyorum, yemek su nedir bilmez oldum, geceleri bagirmalarim, panikatacklarim, yüreyimdeki korku, titremeler, terlemeler, ve sonunda hastaneye kaldirildim, cünkü az kalsin kendimi öldürüyordum, 24 saat aklimda hep Burnumlan ilgileniyordum,
Sanada gecmis olsun, neden halen memnun degilsin Canim ?ben 99 yılında bir kasap doktora bu şekilde rastladım. 2 defa yine aynı doktor düzelticim burununum diye ameliyat etti, keşke ettirmeseydim, daha da mahfetti, neyseki 4.amelitımı Dr.Fatih Dağdelen yaptı zor da olsa biraz düzeltebildi burnumu, ama halen memnun değilim, nerden rastladım o kasap doktora , Allah bir daha karşılaştırmasın, :44:
çok geçmiş olsun..
Bir de asla bir kbbciye estetik için gitmeyin derim.estetik değişim istiyorsan estetik cerrahına gideceksin kardeşim.
sen Dua et, burnunu kücültmemis, Benim Burnum kücükcük ve ince, keske benimde sadece kemer alinsaydi...Hayatimda hic bukadar yuregimde aciyla agladigimi hatirlamiyorum ben kisa kucuk bir burun istedim ve doktorumbeni cok iyi anliyor gibiydi amelyatta aldilar beni demiski uyutmayin konusucam amaliyat masasinda bekledim geldi ve fazla kucuk yaparsam burnun duser normal yapayim dedi bende zaten cok kucuk istemiyorum ama lutfen kisa ince ve suankinin % 50 kadar kuculmusu olsun dedim tamam dedi 6 gun oldu bugun dus aldim alcim cikti ve goruntu beni sok etti sadece kemeri torpulemis kalp kirizi gecirmek uzereyim hersey oldugu gibi duruyo bide ustune sisti ve o sogukta onu ciplak bekledigim icin ustunebide nezle oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?