Ben cektım sız cekmeyın arkadalar burun estetıkten uzak durun!!! Dıkkat

çok geçmiş olsun canım, üzülme her şeyin bi çaresi vardır. doktorun kimdi burdan yazabilir misin? bende dr araştırıyorum
Doktor Mersinde, burada isim veremem, özel mesajda gönderemiyorum yeni üye oldugum icin

sadece kemerı mı aldırdın,oyle olunca estetiğe girmiyor mu peki,nasıldı amelıyat sonrası surec bıraz anlatabılır mısn :)
Doktor kemeri törpilicem dedi fakat Burnumu kücültü,Burun Duvarini maf etmis, dolgular yapmis kafasina göre iste..

Canim benim senin özel mesajlarini aldim, hata sana cevap gönderdim, yani anlayacagin özel mesajlarini kulana bilirsin, evet muakak görüselim, facebook varmi senin, Kamaradan görüselim, iyi bir doktor secelim

canim özel mesaj alamadim :/ sen galiba alintili cevabi demek istedin. onlar forumda acik herkesden görünüyor. su an oldugu gibi
ben face imi versemde bulunamiyorum. sen en iyisi ver ben seni eklim olurmu?

Son düzenleme:
Cok pismanim, simdi evdeyim ve reviziyon icin doktor ariyorum, bana öneriniz bir doktor varmi? Canlarim güzeliyinizlen orasmayin, bana olmaz diyenler, öyle bir oluyorki................

burun hem fonksiyonel hemde goruntu olarak cok onemli.ben 2 sene once ilk ameliyatimi olmustum tabi o zaman ne fiyat ne doktor arastirdim..ama sonuc beni ne fonksiyonel ne de goruntu olarak memnun etmedi..revizyon ameliyatinin zor oldugunu biliyor ve bu sefer dogru karar vermem gerektigini dusunuyordum.bayagi bi arastirdiktan sonra Emre İlhan i buldum ve reviyon ameliyatimi yapti..bugun 11.gunum olmasina ragmen kesinlikle dogru bi secim yaptigima inaniyorum..Emre bey asla isini aceleye getirmeyen,detaylara ve hastalarinin isteklerine onem veren ,ameliyat oncesi ve sonrasinda hastalariyla fazlasiyla ilgili bir doktor...ve kesinlikle aldigi ameliyat ucretinide fazlasiyla hakeden birisi..ben kesinlikle Emre İlhan diyorum gecmis olsunn...

Hayatimda hic bukadar yuregimde aciyla agladigimi hatirlamiyorum ben kisa kucuk bir burun istedim ve doktorumbeni cok iyi anliyor gibiydi amelyatta aldilar beni demiski uyutmayin konusucam amaliyat masasinda bekledim geldi ve fazla kucuk yaparsam burnun duser normal yapayim dedi bende zaten cok kucuk istemiyorum ama lutfen kisa ince ve suankinin % 50 kadar kuculmusu olsun dedim tamam dedi 6 gun oldu bugun dus aldim alcim cikti ve goruntu beni sok etti sadece kemeri torpulemis kalp kirizi gecirmek uzereyim hersey oldugu gibi duruyo bide ustune sisti ve o sogukta onu ciplak bekledigim icin ustunebide nezle oldum

Ben de çok pişmanım.estetik olmayı düşünen ama olmamışlar okuyorsa bu forumu asla ve asla girmeyin bu işe derim...

Merhaba, çok geçmiş olsun, ben de burun estetiği düşünüyorum, mahsuru yoksa doktorunuz kim acaba?

ben 99 yılında bir kasap doktora bu şekilde rastladım. 2 defa yine aynı doktor düzelticim burununum diye ameliyat etti, keşke ettirmeseydim, daha da mahfetti, neyseki 4.amelitımı Dr.Fatih Dağdelen yaptı zor da olsa biraz düzeltebildi burnumu, ama halen memnun değilim, nerden rastladım o kasap doktora , Allah bir daha karşılaştırmasın, :44:

Sanada gecmis olsun, neden halen memnun degilsin Canim ?

çok geçmiş olsun..

Bir de asla bir kbbciye estetik için gitmeyin derim.estetik değişim istiyorsan estetik cerrahına gideceksin kardeşim.

sen Dua et, burnunu kücültmemis, Benim Burnum kücükcük ve ince, keske benimde sadece kemer alinsaydi...

Ben de yıllar önce kasap diye tabir ettiğimiz bir doktora rastladım. Şimdi 3. ameliyatımı Alper Bayraktar'a olcam. İnşallah sorunlarım biter bıktım artık gerçekten...!

Kbb dr.una ameliyat oldum hiç memnun değilim. Onlar estetik kısmını biraz atlayarak yapıyolar galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…