• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben cektım sız cekmeyın arkadalar burun estetıkten uzak durun!!! Dıkkat

Amin canım anladım ben seni merak etme. doktor kafasına göre takılmış ama keşke bir anda karar vermeseydin gerçi artık keşke dememek lazım umarım doğru doktoru bulup emin bir şekilde revizyonunu olursun, hiç dert etme acele de etme, psikolojik sorunları travmaları bi kenara bırak o burun düzelecek kaçarı yok :)) iyi şanslar ;)

canim beni arkadas olarak eklermisin. resimlerini cok merak ediyorum. benimde burnumda kikirdak kalmamis. lütfen ekle beni

Özel mesajimi aldinmi?

Arkadaslar, benim actigim bu Forum konusunda bazi arkadalara özel mesaj gönderdim, fakat mesajlarim iletilmiyormus, yeni fark etim., neden acaba?

Kizlar ,kusura bakmayin, aldigim özel mesaj arkadaslara cevap veremiyorum, cevap vermek sartlar var, nasil olucak simdi bu?

Bence revizyon içinde iyi düşün ikinci bir yanlış yapma düşünmekten kastım revizyon yaptıracağın doktor u iyi araştır

Öncelikle çok geçmiş olsun.. yalnız burada sizde de hata var.. '' doktor'a ayıp olur '' ne demek ? burun sizin burnunuz ve sağlığınız artı psikolojiniz söz konusu.. bir kere aranızdaki iletişim yanlış tam iletişim kuramamışsınız daha doğrusu.. siz ne istediğinizden çok ne istemediğinizi doktorunuza net bir şekilde söyleseydiniz keşke.. belki herşey daha farklı olurdu.. bu yüzden başlığınız da doğru olmamış bana göre çünkü memnun olan biçok arkadaş var.. bazen hatayı sadece doktor da değil de hasta da bulmak gerek.. ha ben demiyorum ki bütün suç sizde yanlış anlaşımasın..Ama üzüldüm tekrar geçmiş olsun
EsraLorin, sen kimin yaninda ameliyat oldun? Burnun cok güzel, ayrteten önceki burnun resimi yükliye bilirmisin?

ben size katilmiyorum burada bircok kisi uzun arasdirma sonucu ameliyat olup hüsrana ugrayanlarda var sonucda sizin basiniza da böyle birsey gelebilir allah korusun nice ünlü Prof.yaptiklari bazi ameliyatlarda bile sonuclar kötü olabiliyor.tabiki mutlaka arastirmak önemli ama bence birazda sans isi diyorum .bende doktor arayisindayim ve hala korkularim var sonuc kötü olursa diye .insallah kimse pismanlik duymaz

inş.cnm ama benim asıl demek istediğim çok iyi araştırılması.. mesela benim teyzemde burundan estetik oldu sağlık açısından da tabi. ve ilk gördüğü gittiği doktora oldu sonuç hüsran oldu keşke bir kaç doktor araştırsaydım hemen ameliyat olmaya karar vermeseydim diyor hala. elbette araştırdığımız doktorda istediğimiz gibi burun yapamaz ve sonuç kötü olabilir bunun garantisini kimse veremez.o yüzden ben kimsenin pişman olmasını istemem şahsen, çok zorunlu ve sıkıntılı bir burnu varsa bir insan ameliyat olmaya kalkışmalı bence. bu arkadaşımızın da elbet kendince hataları var önemli olan doğru kararlar verip revizyonunun istediği gibi olması, bunun geri dönüşü elbette var ve istediği burnu da elde edecektir inşallah.

Arkadaslar bunda 3,5 ay evel Doktora gitim, gitmez olaydim,nefes alamiyordum, burnuma bakti et parcalari sende cok dedi ameliyat olmalisin dedi, olmusken gel su kücük kemerinide düzeltim dedi, sadece törpilicem, kücük bir ameliyat, bende düsündüm, ayleme danistim, ve randevü aldim, Ameliyat günü hic unutmuyorum cünkü cok korkuyla girmistim ameliyata, icmde bir ese yapma, kemerini aldirma diyordu, hata ameliyat odasina girdigimde Doktora vaz gectigimi söylicekti, ama simdi ayip olur diye düsündüm.

arkadaşım çok geçmiş olsun çok üzücü şeyler yaşamışsın bende yakın bir zamanda burnumu yaptırıcam rica etsem bana şu doktorun ismini verir misin uzak durayım ondan tekrar çok geçmiş olsun

evet, haklisiniz, burada herkes arastiriken (aylarca, yilarca) ben nasil böyle bir kara verdim, halen anlamis degilim, benim icin dua lazim, bu dönemi atlatmak icin arkadaslar

çok geçmiş olsun canım, üzülme her şeyin bi çaresi vardır. doktorun kimdi burdan yazabilir misin? bende dr araştırıyorum

inş.cnm ama benim asıl demek istediğim çok iyi araştırılması.. mesela benim teyzemde burundan estetik oldu sağlık açısından da tabi. ve ilk gördüğü gittiği doktora oldu sonuç hüsran oldu keşke bir kaç doktor araştırsaydım hemen ameliyat olmaya karar vermeseydim diyor hala. elbette araştırdığımız doktorda istediğimiz gibi burun yapamaz ve sonuç kötü olabilir bunun garantisini kimse veremez.o yüzden ben kimsenin pişman olmasını istemem şahsen, çok zorunlu ve sıkıntılı bir burnu varsa bir insan ameliyat olmaya kalkışmalı bence. bu arkadaşımızın da elbet kendince hataları var önemli olan doğru kararlar verip revizyonunun istediği gibi olması, bunun geri dönüşü elbette var ve istediği burnu da elde edecektir inşallah.

Insallah Canim.................

arkadaşım çok geçmiş olsun çok üzücü şeyler yaşamışsın bende yakın bir zamanda burnumu yaptırıcam rica etsem bana şu doktorun ismini verir misin uzak durayım ondan tekrar çok geçmiş olsun

Özelden mesaj yazmamiyorum, neden acaba? Anlamadimki? Doktor Mersinde, ismini burada yazamam

Özelden mesaj yazmamiyorum, neden acaba? Anlamadimki? Doktor Mersinde, ismini burada yazamam

Mersin mi ? bir tahminde bulunacağım şimdi özel mesajla.. eğer doğru tahminse bana burada evet ya da hayır der misin?

Mersin mi ? bir tahminde bulunacağım şimdi özel mesajla.. eğer doğru tahminse bana burada evet ya da hayır der misin?
EVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEET, inamiyorum, sen nerden taniyorsun?

Son düzenleme:
Aman tanrım.. anlatırım sana

Son düzenleme:

Bu arada özel mesaj atabilmen için forum'da '' 100 mesaj '' yazman gerek canım.. daha sonra özelden mesajlaşabilirsin.

Back