Gargamel gibi burnunuz varsa bile lütfeen bırakın doğal kalsııın!!!! Biz yandık siz yanmayın! Bir sene oldu her gün, her saniye burnumda aklım. Biri yüzüme bakacak olsa suç işlemiş gibi panik oluyorum. Suratım rezi durumda. Ne cesaret ki suratının ortasında değişiklik yapıyosun. Dünyanın ne salak insanlarıyız biz kütfen kusuruma bakmasın yaptıran arkadaşlar! Benim burnumun iki tarafında et vardı sol taraf tamamen tıkalıydı, sağ taraf da % 40-50 civarı performans sağlıuodu. Agzımdan nefes almaktan sürekli enfeksiyon kapıyodum. Küçükken burnum kırışmıştı ayrıca. Bu yüzden yamuktu ve yayılıyodu desteği de yoktu. Tamamen sağlık sorunlarım nedeniyle estetk istedim çünkü git gide burnum yamulmaya ve yayılmaya başladığı için rahatsız oluyodum. Aslında eski halim de doğal değildi kırık olduğu için şeklini etkiliyodu. O yüzden olmuşken estetkçiye olayım dedim demez olaydım. Nefessiz kalmaya razıyım şimdi düşünün
iki şey istedi adamdan. Doğal olsun ve küçük olmasın. Bu konuda o kadr ısrar ettm ki. Bu dediğimden "burnumu yok et" anlamış sağolsun! Üst kemikten itibaren yok burnum. Törpülemekten kemik bırakmamış iki göz arası mesafe sıfır! Japonlara döndüm. Balıklar gibi anlamsız bakıyorum artık. Kocaman kafamın ortasına minnacık burun oturtmuş (gerçi ben buna burun demiyorum 'hilkat garibesi' diyorum) desteği kalmadığı için destek koyacaktı doğal olarak da kalkacaktı burun adam kalkıklıktan burun ucunu mahvet anlıyo sanırım öyle kalkık ki burnu kesmişsin gibi duruyo. Ayrıca burun bi tarfa doğru gidiyo delikle yamuk yumuk! Her taraftan "ben estetiğim" diye bağırıyo! Hayatım mahvoldu! Bi yıldır hiç fotom yok. Birileri zorla çekiyosa da burnumu bi şeklde birilerinn arkasına saklanarak kamufle ediyorum ama gözlerim bile suratımda bi iğrençlik olduğunu ele veriyo!
Çok pişmanım ve benm gibi burun amlyatı sonrası psikolojisi bozulmuş çok hasta var! Lütfen bırakın doğal kalsın. Allah affetsin çok pişmanım. Eskiden güzeldim. Ucuz diye sakın bilmediğinz bi dra olmayın. Benm tavsiye üzerine gittm ve çok araştrmadım. "Bana güven, çok güzel olcak korkma" dedi. Ne aptalım! Doğal olsun dedim sürekli. Ameliyathaneye alınırken bile " doğal olsun sakın küçültmeyin " dedm. Şimdi bu burnu düZeltmeye her dr yanaşmıyo! Yanaşanlar ise fahiş fiyatlar söylüyo ve tek bi kuruş verecek param yok! Bununla yaşamak zorundayım!
Sakın burdaki reklamlara aldanmayın! Bu süreçte en ünlüsünden en tanınmamışıma kadr tüm drları araştrdım nerdeyse; öğrendiğim çok şey var. Doktorların güleryüzüne de kanmayın! Araştrdığınızı sandığınz doktorların hepsinden hasta tanıyorum. Korktukları için ağızlarını açamıyolar ama mutsuz hepsi. Tek söyleyeceğim bırakın doğal kalsın. Allahın verdiğini beğenmiyosanız kulun yaptığı sizi hiç tatmin etmez!