• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben cektım sız cekmeyın arkadalar burun estetıkten uzak durun!!! Dıkkat

çok çok geçmiş olsun aynı durum banada oldu trafik kazasından sonra burun içinde bir kemik olmuştu ..illah estetikde yapalım dedi,sağlık için ise evet ama şekil içinse asla istemiyorum dedim,ve sadece onun operasyonunu yaptı..o bile yetti artı .size pc den göstermedimi resimli olarak burnunun söyle olacak diye..yazılar arasında göremedim hangi dr yaptı bunu

Anladım canım ay valla dayina bile gÜvenmiyceksin araştırıp en iyisine olcaksın ama her zaman söylerim en iyisi demek en pahalısı demek değildir bırda da görüyoruz zaten 7 milyar verdim depresyondayım yazılarını ama umarım bi yol bulursun ay bu burun insanı aynalara küstürüyor :d bu arada kücük olduysa kafana takma bence kücük burun insnı rahatsız etmez hicbi zaman ben hic ay burnu kücücük ne kadar kötü diyen birini duymadım :)

"yemek su nedir bilmez oldum, geceleri bagirmalarim, panikatacklarim, yüreyimdeki korku, titremeler, terlemeler, ve sonunda hastaneye kaldirildim" hiç yabancı değil bana bu sözler, seni çok iyi anlıyorum arkadaşım, ben de acile kaldırıldım ve psikolojik tedavi görüyorum, aldığım ilaçlar mı rahatlattı bilmiyorum şu an daha iyiyim, umursamaz oldum sanırım. Revizyon vs araştırmaya kalktım ama 4. ameliyata gücüm yok, kabullendim durumumu, belki de ilaçlar yardım etti bilmiyorum, sana tavsiyem sen de destek al. İnan hiçbir şey çözümsüz değil, sadece biraz daha sabretmelisin, doktor konusunda mümkün olduğunca yardımcı olurum, önceki burnunu geri getirebilirler mi bilmiyorum ama çok zor gibi görünen burunları bile düzeltebiliyorlar buna şahit oldum. O yüzden ilk öncelikle durumu kabullenip sabretmen ve iyi bir doktor bulman gerekiyor. Sonunda mutlu olcaksın inanıyorum ki.

Bn de muhammet dilbere revizyonolucam iinşallah sendeggörüşforumda var oolmuş kişiler çokggüzel

Anladım canım ay valla dayina bile gÜvenmiyceksin araştırıp en iyisine olcaksın ama her zaman söylerim en iyisi demek en pahalısı demek değildir bırda da görüyoruz zaten 7 milyar verdim depresyondayım yazılarını ama umarım bi yol bulursun ay bu burun insanı aynalara küstürüyor :d bu arada kücük olduysa kafana takma bence kücük burun insnı rahatsız etmez hicbi zaman ben hic ay burnu kücücük ne kadar kötü diyen birini duymadım :)
Valla ben diyorum çok küçük oldu ve ifademi çok bozdu büyük burun yüzdeki kusurları hiç olmazsa örtüyor bir de böyle düşünün

Gargamel gibi burnunuz varsa bile lütfeen bırakın doğal kalsııın!!!! Biz yandık siz yanmayın! Bir sene oldu her gün, her saniye burnumda aklım. Biri yüzüme bakacak olsa suç işlemiş gibi panik oluyorum. Suratım rezi durumda. Ne cesaret ki suratının ortasında değişiklik yapıyosun. Dünyanın ne salak insanlarıyız biz kütfen kusuruma bakmasın yaptıran arkadaşlar! Benim burnumun iki tarafında et vardı sol taraf tamamen tıkalıydı, sağ taraf da % 40-50 civarı performans sağlıuodu. Agzımdan nefes almaktan sürekli enfeksiyon kapıyodum. Küçükken burnum kırışmıştı ayrıca. Bu yüzden yamuktu ve yayılıyodu desteği de yoktu. Tamamen sağlık sorunlarım nedeniyle estetk istedim çünkü git gide burnum yamulmaya ve yayılmaya başladığı için rahatsız oluyodum. Aslında eski halim de doğal değildi kırık olduğu için şeklini etkiliyodu. O yüzden olmuşken estetkçiye olayım dedim demez olaydım. Nefessiz kalmaya razıyım şimdi düşünün:( iki şey istedi adamdan. Doğal olsun ve küçük olmasın. Bu konuda o kadr ısrar ettm ki. Bu dediğimden "burnumu yok et" anlamış sağolsun! Üst kemikten itibaren yok burnum. Törpülemekten kemik bırakmamış iki göz arası mesafe sıfır! Japonlara döndüm. Balıklar gibi anlamsız bakıyorum artık. Kocaman kafamın ortasına minnacık burun oturtmuş (gerçi ben buna burun demiyorum 'hilkat garibesi' diyorum) desteği kalmadığı için destek koyacaktı doğal olarak da kalkacaktı burun adam kalkıklıktan burun ucunu mahvet anlıyo sanırım öyle kalkık ki burnu kesmişsin gibi duruyo. Ayrıca burun bi tarfa doğru gidiyo delikle yamuk yumuk! Her taraftan "ben estetiğim" diye bağırıyo! Hayatım mahvoldu! Bi yıldır hiç fotom yok. Birileri zorla çekiyosa da burnumu bi şeklde birilerinn arkasına saklanarak kamufle ediyorum ama gözlerim bile suratımda bi iğrençlik olduğunu ele veriyo!
Çok pişmanım ve benm gibi burun amlyatı sonrası psikolojisi bozulmuş çok hasta var! Lütfen bırakın doğal kalsın. Allah affetsin çok pişmanım. Eskiden güzeldim. Ucuz diye sakın bilmediğinz bi dra olmayın. Benm tavsiye üzerine gittm ve çok araştrmadım. "Bana güven, çok güzel olcak korkma" dedi. Ne aptalım! Doğal olsun dedim sürekli. Ameliyathaneye alınırken bile " doğal olsun sakın küçültmeyin " dedm. Şimdi bu burnu düZeltmeye her dr yanaşmıyo! Yanaşanlar ise fahiş fiyatlar söylüyo ve tek bi kuruş verecek param yok! Bununla yaşamak zorundayım!
Sakın burdaki reklamlara aldanmayın! Bu süreçte en ünlüsünden en tanınmamışıma kadr tüm drları araştrdım nerdeyse; öğrendiğim çok şey var. Doktorların güleryüzüne de kanmayın! Araştrdığınızı sandığınz doktorların hepsinden hasta tanıyorum. Korktukları için ağızlarını açamıyolar ama mutsuz hepsi. Tek söyleyeceğim bırakın doğal kalsın. Allahın verdiğini beğenmiyosanız kulun yaptığı sizi hiç tatmin etmez!

en iyisi denilen doktorda bile pişmanlık duyan biri olarak söylüyorum gskhd çok haklı eski burnumu mumla arıyorum :(

Gargamel gibi burnunuz varsa bile lütfeen bırakın doğal kalsııın!!!! Biz yandık siz yanmayın! Bir sene oldu her gün, her saniye burnumda aklım. Biri yüzüme bakacak olsa suç işlemiş gibi panik oluyorum. Suratım rezi durumda. Ne cesaret ki suratının ortasında değişiklik yapıyosun. Dünyanın ne salak insanlarıyız biz kütfen kusuruma bakmasın yaptıran arkadaşlar! Benim burnumun iki tarafında et vardı sol taraf tamamen tıkalıydı, sağ taraf da % 40-50 civarı performans sağlıuodu. Agzımdan nefes almaktan sürekli enfeksiyon kapıyodum. Küçükken burnum kırışmıştı ayrıca. Bu yüzden yamuktu ve yayılıyodu desteği de yoktu. Tamamen sağlık sorunlarım nedeniyle estetk istedim çünkü git gide burnum yamulmaya ve yayılmaya başladığı için rahatsız oluyodum. Aslında eski halim de doğal değildi kırık olduğu için şeklini etkiliyodu. O yüzden olmuşken estetkçiye olayım dedim demez olaydım. Nefessiz kalmaya razıyım şimdi düşünün:KK43: iki şey istedi adamdan. Doğal olsun ve küçük olmasın. Bu konuda o kadr ısrar ettm ki. Bu dediğimden "burnumu yok et" anlamış sağolsun! Üst kemikten itibaren yok burnum. Törpülemekten kemik bırakmamış iki göz arası mesafe sıfır! Japonlara döndüm. Balıklar gibi anlamsız bakıyorum artık. Kocaman kafamın ortasına minnacık burun oturtmuş (gerçi ben buna burun demiyorum 'hilkat garibesi' diyorum) desteği kalmadığı için destek koyacaktı doğal olarak da kalkacaktı burun adam kalkıklıktan burun ucunu mahvet anlıyo sanırım öyle kalkık ki burnu kesmişsin gibi duruyo. Ayrıca burun bi tarfa doğru gidiyo delikle yamuk yumuk! Her taraftan "ben estetiğim" diye bağırıyo! Hayatım mahvoldu! Bi yıldır hiç fotom yok. Birileri zorla çekiyosa da burnumu bi şeklde birilerinn arkasına saklanarak kamufle ediyorum ama gözlerim bile suratımda bi iğrençlik olduğunu ele veriyo!
Çok pişmanım ve benm gibi burun amlyatı sonrası psikolojisi bozulmuş çok hasta var! Lütfen bırakın doğal kalsın. Allah affetsin çok pişmanım. Eskiden güzeldim. Ucuz diye sakın bilmediğinz bi dra olmayın. Benm tavsiye üzerine gittm ve çok araştrmadım. "Bana güven, çok güzel olcak korkma" dedi. Ne aptalım! Doğal olsun dedim sürekli. Ameliyathaneye alınırken bile " doğal olsun sakın küçültmeyin " dedm. Şimdi bu burnu düZeltmeye her dr yanaşmıyo! Yanaşanlar ise fahiş fiyatlar söylüyo ve tek bi kuruş verecek param yok! Bununla yaşamak zorundayım!
Sakın burdaki reklamlara aldanmayın! Bu süreçte en ünlüsünden en tanınmamışıma kadr tüm drları araştrdım nerdeyse; öğrendiğim çok şey var. Doktorların güleryüzüne de kanmayın! Araştrdığınızı sandığınz doktorların hepsinden hasta tanıyorum. Korktukları için ağızlarını açamıyolar ama mutsuz hepsi. Tek söyleyeceğim bırakın doğal kalsın. Allahın verdiğini beğenmiyosanız kulun yaptığı sizi hiç tatmin etmez!
Çok merak ettım fotoğraf atabılır mısınız ?

Ah bacım ah bende aynı şeyleri yaşıyorum,
Kalkık yusyuvarlak kemiğim oyulmuş bir burnum var

Diyorum kendime her gece Allahın yaratığını beğenmedin güya kulunkini nasıl beğenicektin..
Rabbim herşeyi bilinçli veriyor işte kendim ettim kendim buldum şimdide nasıl düzeltebilirimin peşindeyim

Yazıları okudukça aglıyorum kızlar hafif kemerli bi burnum varken sadece amac kemik aldırp duzeltmekti bildiginiz kısa kut bi burnum oldu agız mesafem acıldı okadar pişmanımki düzelr zamanla diyor doktor alcı yeni alındı bantlı şuan bantlar acılsn istemiyorm yüzümü tanıyamadm cok pişmanm zamanla inecek kalkıklıgı ve mesafr azalack diyorlar düzelen varmı

Esim eski boksor burnu fena kirik olacam da olacam ameliyat diyor bir de olmassa benim omrumu yer bencede oynamayin

Gargamel gibi burnunuz varsa bile lütfeen bırakın doğal kalsııın!!!! Biz yandık siz yanmayın! Bir sene oldu her gün, her saniye burnumda aklım. Biri yüzüme bakacak olsa suç işlemiş gibi panik oluyorum. Suratım rezi durumda. Ne cesaret ki suratının ortasında değişiklik yapıyosun. Dünyanın ne salak insanlarıyız biz kütfen kusuruma bakmasın yaptıran arkadaşlar! Benim burnumun iki tarafında et vardı sol taraf tamamen tıkalıydı, sağ taraf da % 40-50 civarı performans sağlıuodu. Agzımdan nefes almaktan sürekli enfeksiyon kapıyodum. Küçükken burnum kırışmıştı ayrıca. Bu yüzden yamuktu ve yayılıyodu desteği de yoktu. Tamamen sağlık sorunlarım nedeniyle estetk istedim çünkü git gide burnum yamulmaya ve yayılmaya başladığı için rahatsız oluyodum. Aslında eski halim de doğal değildi kırık olduğu için şeklini etkiliyodu. O yüzden olmuşken estetkçiye olayım dedim demez olaydım. Nefessiz kalmaya razıyım şimdi düşünün:KK43: iki şey istedi adamdan. Doğal olsun ve küçük olmasın. Bu konuda o kadr ısrar ettm ki. Bu dediğimden "burnumu yok et" anlamış sağolsun! Üst kemikten itibaren yok burnum. Törpülemekten kemik bırakmamış iki göz arası mesafe sıfır! Japonlara döndüm. Balıklar gibi anlamsız bakıyorum artık. Kocaman kafamın ortasına minnacık burun oturtmuş (gerçi ben buna burun demiyorum 'hilkat garibesi' diyorum) desteği kalmadığı için destek koyacaktı doğal olarak da kalkacaktı burun adam kalkıklıktan burun ucunu mahvet anlıyo sanırım öyle kalkık ki burnu kesmişsin gibi duruyo. Ayrıca burun bi tarfa doğru gidiyo delikle yamuk yumuk! Her taraftan "ben estetiğim" diye bağırıyo! Hayatım mahvoldu! Bi yıldır hiç fotom yok. Birileri zorla çekiyosa da burnumu bi şeklde birilerinn arkasına saklanarak kamufle ediyorum ama gözlerim bile suratımda bi iğrençlik olduğunu ele veriyo!
Nasıl oldun?

Çok geçmiş olsun.. Ben küçücük belirsiz bi kemer için burnumu yaptırdım geçen eylül. Hiç birşey olmadı hayatıma devam ettim. Ödem daha yeni yeni iniyor kalın derili olduğum için, memnunum şükür kafam takılıyodu geçti gitti. Bunu şu yüzden anlattım doktor meselesi tamamen. Doktorun yedi ceddini kariyerini herşeyini araştırdım arkadaşını buldum adamın ona arattırdım. Napıyım panik oldum. Arkadaşı demiş kız panikten ölecek ara sakinleştir dkdkd neyse öyle işte. Yaptıracak olanlara doktoru iyi araştırmalarını tavsiye ederim.( Ay yine 2014 konusuna düşmüşüm ben 2014 paratonerimiyim ya kim hortlatıyo bu konuları krizzz 😒😋)

çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm benimde öyle oldu sadece küçük bir kemer vardı onu alıcaklardı ve sonu hüsran oldu ama şükürler olsun ameliyatmdan 8 ay sonra revizyon oldum muhammet beye şimdi tam 4. ayımdayım gün geçtikçe güzelleşiyor şuan bile şş ama muhammet bey 9 ay sabretmemi söyledi ama bu hali bile eski haline on basar canım:)

Fotoğraf var mu acaba?

çok geçmiş olsun elimden geldiğimce herkesi uyarıyorum doktor seçerken çok dikkatli olun doktorların çoğu kasap. yasal olarak bir şansımızda yok dava açsak bilirkişi doktor doktoru savunuyor, hasta ölse bile doktorun diploması alınmıyor bu ülkede. burun ameliyatında şu ülkede güvenebileceğim 2-3 kişi var. onların da fiyatları ağrı dağının tepesinde.

Back