Onlarindami benim gibi kötü oldu?Mesaj attım canım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onlarindami benim gibi kötü oldu?Mesaj attım canım.
)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))Bu arada özel mesaj atabilmen için forum'da '' 100 mesaj '' yazman gerek canım.. daha sonra özelden mesajlaşabilirsin.
Onlarindami benim gibi kötü oldu?
Arkadaslar Burun ne kadar kikirdak eklene bilinir ?Yani bir siniri varmi?Hııhııı malesef.. o yüzden tahmin ettim..
hiç kafanıza takmayın bence şükredin neler war hayatta ama inş en kısa zamanda istediğiniz burna kawuşursunuz ben 3 ay önce zühtü demire burun ameliyatı oldum burnum güzeldi aslnda ama ben kemeri kafama takmıştım 1 ay içinde karar werdim we şükür şu an bi sorun yaşamıorm tawsiye ederim kesinlikle işinde çok ii birisi en ufak bi morarmam bile olmadı
Arkadaslar Burun ne kadar kikirdak eklene bilinir ?Yani bir siniri varmi?
Kücük Burun ne kadar büyüte bilinir? Varmi burada Reviziyon geciren hastalar? Lütfen bana yardimci olun
ve burnumun duvarini fazlasiyla törpilemis, burnumu kücültmüs ve burun kanatlarima dolgu yapmis, yani kafasina göre hareket etmis, 3,5 aydi evden cikmiyorum, yemek su nedir bilmez oldum, geceleri bagirmalarim, panikatacklarim, yüreyimdeki korku, titremeler, terlemeler, ve sonunda hastaneye kaldirildim, cünkü az kalsin kendimi öldürüyordum, 24 saat aklimda hep Burnumlan ilgileniyordum,
Burun duvarini fazlasiyla almis, böylece gözlerim sas gibi duruyor, ayrteten kücültmüs ve Burnumun kanatlarina dolgu yapmis, Forumda bir arkadasla tanistim, ayni Doktor arkadaslarinin Burnunuda maf etmis, Mersinde esteik olan varsa bana muakak özelden yazsin, fakat ben yeni üyüe oldugum icin özelden msj yazamiyorum, ltfen kizlar o doktora gitmeyin, dikkat edin.cok sasırdım ve üzüldüm.doktor bilgi vermeliydi hani sunu sunu yapıcam diye.haklısın insanın tabiki canı sıkılır.daha cok yeni.sisler inince cok degişiyor suan cok yeni.cokmu kötü olmus canım inan degişyo bende amelyat oldum
Fatih Dağdelen'e ameliyat oldum canım 7 sene önce.. burnumun önceki hali burada ilk sayfada..
http://www.kadinlarkulubu.com/burun-estetigi/585888-oncesi-sonrasi-fotograflariniz.html
Allahım sana sabır versın... tabı ki caresız degil... inşallah iyi bir revizyon ile beklemedıgın kadar guzel bir bunun olur...
Ben de katılıyorum burun biraz şans işi.... Araştırıyoruz evet ama o 1-2 satate ne olacak nasıl bir sey cıkacak bilemıyoruz... cok unlu prof. lar tek tük de olsa kötü burunlar cıkarırken, ismini cismini bilmediğimiz op. lerden nefis burunlar cıkabiliyor
Tesekür ederim, ( özel mesajin icin )
Burun duvarini fazlasiyla almis, böylece gözlerim sas gibi duruyor, ayrteten kücültmüs ve Burnumun kanatlarina dolgu yapmis, Forumda bir arkadasla tanistim, ayni Doktor arkadaslarinin Burnunuda maf etmis, Mersinde esteik olan varsa bana muakak özelden yazsin, fakat ben yeni üyüe oldugum icin özelden msj yazamiyorum, ltfen kizlar o doktora gitmeyin, dikkat edin.
Reviziyon herkesin isi degil, arastiriyorum canim yinede sagolunanladım canım ya sans isi bu iş ve sana pek bilgi vermemiş doktorun.eger gitme imkanın varsa ben malatya bilge türkbilene yaptırdım ve cok iyi bir doktor 6 saatlik yol,plastik cerrahi bölüm baskanı ayrıca.gidip bi sürü para verme özellerde.gercekten tavsiye ederim.cok dogal yapıyor ve arastırma hastanesinde oldum ben.dısardanda hastası cok ayrıca yani sehir dısından gelen.Allah yardımcın olsun
anladım canım ya sans isi bu iş ve sana pek bilgi vermemiş doktorun.eger gitme imkanın varsa ben bilge türkbilene yaptırdım ve cok iyi bir doktor 6 saatlik yol,plastik cerrahi bölüm baskanı ayrıca.gidip bi sürü para verme özellerde.gercekten tavsiye ederim.cok dogal yapıyor ve arastırma hastanesinde oldum ben.dısardanda hastası cok ayrıca yani sehir dısından gelen.Allah yardımcın olsun
Reviziyon herkesin isi degil, arastiriyorum canim yinede sagolun
Canim benim senin özel mesajlarini aldim, hata sana cevap gönderdim, yani anlayacagin özel mesajlarini kulana bilirsin, evet muakak görüselim, facebook varmi senin, Kamaradan görüselim, iyi bir doktor secelimcanim özel mesajin gelmedi. bende 100 mesaji gecemedigim icin hala kimseye yazamiyorum. bende seninle ayni durumdayim. piskolojim en alt düzeyde gercekten ne hissetiklerini anliyabilyorum. ben doktorlari arastiriyordum aslinda ama bi türlü parayi denklestirmemistim. sonra bir akrabam bir doktorda yaptirmisti. canli bi sonuc vardi karsimda ve üstelik parada almiyordu. bende bunlardan etkilenip daha fazla beklemek istemedim. onca sene bekledim ve sonunda hayatimin en büyük hatasini yaptim. seninle arastirma sonuclarimi paylasmak isterim. birbirimize yardimci olabilirisz belki. arkadas olarak eklermisin beni canim. yakinda 100 mesajim oldugunda sana numaramida göndermek istiyorum
almadım canım mesajını... yakın zamanda ameliyatım var o yuzden merak edıyorum doktorunu
Canim özel mesajlarim iletilmiyor, buradada isim vermek istemiyorum, ama Doktor Mersindearkadaşım çok geçmiş olsun çok üzücü şeyler yaşamışsın bende yakın bir zamanda burnumu yaptırıcam rica etsem bana şu doktorun ismini verir misin uzak durayım ondan tekrar çok geçmiş olsun