Bana güc verdiginiz icin tesekürler, cok sagolCanım çok üzüldüm ama çözümsüz değil hiç dert etme. çok fazla araştırdım her şey mümkün. burun ucunda doku olmayanlara bile doku getirtilip burun yapılıyor o yüzden her şey mümkün. Revizyon için en az 1 yıl beklemelisin. Ve ameliyat olacağın doktorun hastaları ile görüşmelisin. Özellikle revizyon olanlarla öncesi sonrası bunları görmelisin. Çünkü herkese yapılan işlem farklı. Ben ameliyatlarda estetik görüş başkadır diyorum ve tercihim her zaman plastik cerrah. Çok fazla burun gördüm. Mutlu mutsuz çok hasta ile konuştum aylarca araştırdım. Herkesin estetik anlayışı başka. Benim revizyonda en çok güvendiğim doktor Alper Bayraktar. çünkü 2 revizyon hastasını gerçekte gördüm. Birisi çok yakın arkadaşım ve burnu çok güzel. eşi izin versydi fotoğraf eklerdik ve birçok kişiye umut olurdu çünkü sonuç mucize gibi. Tek bir doktorda yoğunlaşma. Hepsini araştır. Bu öyle kolay karar verilecek bir konu değil. 1 yılı doldurmadan revizyon olma.
Arkadaslar bunda 3,5 ay evel Doktora gitim, gitmez olaydim,nefes alamiyordum, burnuma bakti et parcalari sende cok dedi ameliyat olmalisin dedi, olmusken gel su kücük kemerinide düzeltim dedi, sadece törpilicem, kücük bir ameliyat, bende düsündüm, ayleme danistim, ve randevü aldim, Ameliyat günü hic unutmuyorum cünkü cok korkuyla girmistim ameliyata, icmde bir ese yapma, kemerini aldirma diyordu, hata ameliyat odasina girdigimde Doktora vaz gectigimi söylicekti, ama simdi ayip olur diye düsündüm.
Cok pismanim, simdi evdeyim ve reviziyon icin doktor ariyorum, bana öneriniz bir doktor varmi? Canlarim güzeliyinizlen orasmayin, bana olmaz diyenler, öyle bir oluyorki................
yeni üye oldum, kbu siteyi kulanmakla zorluk cekiyorum, bana özelden mesaj atarsaniz doktorun adini veririm size
Öncelikle çok geçmiş olsun.. yalnız burada sizde de hata var.. '' doktor'a ayıp olur '' ne demek ? burun sizin burnunuz ve sağlığınız artı psikolojiniz söz konusu.. bir kere aranızdaki iletişim yanlış tam iletişim kuramamışsınız daha doğrusu.. siz ne istediğinizden çok ne istemediğinizi doktorunuza net bir şekilde söyleseydiniz keşke.. belki herşey daha farklı olurdu.. bu yüzden başlığınız da doğru olmamış bana göre çünkü memnun olan biçok arkadaş var.. bazen hatayı sadece doktor da değil de hasta da bulmak gerek.. ha ben demiyorum ki bütün suç sizde yanlış anlaşımasın..Ama üzüldüm tekrar geçmiş olsun
esraya katılıyorum başlık çok yanlış olmuş suç sende ayrıca ne diye doktorun dediğini yapıyosun sadece eti aldırsaydın biz estetik için yıllardır araştırma yapıp karar veriyoruz ve bu bizim için de zorlu süreç sen tutup burun estetiğinden uzak durun diyorsun. senin gibi düşünüp ameliyat olanlara söyle bunu bence, bizim gibi özellikle dış görünümden sorunu olanlar bu ameliyat gününü iple çekiyorlar bende dahil. biz bin düşünüp bir kere ameliyat olucaz Allahın izniyle..çünkü her estetik olmak isteyenin geçerli sebepleri ve buna verdikleri çaba emek var, bunları yok saymamak lazım..evet gayet gereksiz bir ameliyat olmuşsun kendini düşünerek yazmışsın ama burnundan memnun olmamak, burun estetiğine karar vermek, sonrasında araştırmak ve en nihayetinde doğru burun şekline uğraşlar sonucu karar verip ameliyat olmak yani demek istediğim asıl sıralama bu..bu işte gerçekten emek var..sen direk tmm demişsin onu da olmuşsun evet yanlış bir karar vermişsin..umarım ikinci ameliyatını da eğer sonuçtan memnun olmak istiyorsan hemen karar verip olmazsın bu sıralamayı bi gözden geçir derim.
Canim benim, cok haklisin, arastirmadim evet, bir konuyu anlatamadim galiba, bana kemeri törplicegini söyledi, öyle anlasmistik, Allah kimseye yastmasin, bana dua edin, cok zor, Trauma gibi bisey yasadim.esraya katılıyorum başlık çok yanlış olmuş suç sende ayrıca ne diye doktorun dediğini yapıyosun sadece eti aldırsaydın biz estetik için yıllardır araştırma yapıp karar veriyoruz ve bu bizim için de zorlu süreç sen tutup burun estetiğinden uzak durun diyorsun. senin gibi düşünüp ameliyat olanlara söyle bunu bence, bizim gibi özellikle dış görünümden sorunu olanlar bu ameliyat gününü iple çekiyorlar bende dahil. biz bin düşünüp bir kere ameliyat olucaz Allahın izniyle..çünkü her estetik olmak isteyenin geçerli sebepleri ve buna verdikleri çaba emek var, bunları yok saymamak lazım..evet gayet gereksiz bir ameliyat olmuşsun kendini düşünerek yazmışsın ama burnundan memnun olmamak, burun estetiğine karar vermek, sonrasında araştırmak ve en nihayetinde doğru burun şekline uğraşlar sonucu karar verip ameliyat olmak yani demek istediğim asıl sıralama bu..bu işte gerçekten emek var..sen direk tmm demişsin onu da olmuşsun evet yanlış bir karar vermişsin..umarım ikinci ameliyatını da eğer sonuçtan memnun olmak istiyorsan hemen karar verip olmazsın bu sıralamayı bi gözden geçir derim.
evet, haklisiniz, burada herkes arastiriken (aylarca, yilarca) ben nasil böyle bir kara verdim, halen anlamis degilim, benim icin dua lazim, bu dönemi atlatmak icin arkadaslarçok geçmiş olsun keşke daha detaylı araştırsaydınız işin içine estetik girdi mi ne yazıkki öle oluo
evet, haklisiniz, burada herkes arastiriken (aylarca, yilarca) ben nasil böyle bir kara verdim, halen anlamis degilim, benim icin dua lazim, bu dönemi atlatmak icin arkadaslar
hiç kafanıza takmayın bence şükredin neler war hayatta ama inş en kısa zamanda istediğiniz burna kawuşursunuz ben 3 ay önce zühtü demire burun ameliyatı oldum burnum güzeldi aslnda ama ben kemeri kafama takmıştım 1 ay içinde karar werdim we şükür şu an bi sorun yaşamıorm tawsiye ederim kesinlikle işinde çok ii birisi en ufak bi morarmam bile olmadı
Cok teskür edrim canim, sanada gecmis olsun, suan doktor arastiriyorum zatenöncelikle geçmiş olsun.. bende 11 ay önce estetik oldum hayatım burun olmuştu burun aşağı, burun yukarı başka konu yoktu ,ağlamalar, aileye sızlanmalar.. ve en büyük sıkıntım nefes problemi çevremdeki insanların neden yaptırdınki eski halin daha güzeldi aa burnun yamukmu delikleri biri büyük biri küçük dışarıya çıktığımda herkes burnuma bakıyor gibi hissediyordum burnumdan bunalıma girmiştim yani ama zamanla burun oturdu yada ben alıştım bu halime eskisi kadar takmıorum hala yamuk hala delikleri farklı hala bana yakışmadığını düşünüorum ama kafayı takmamaya çalışıorum revizyon bende düşünüorum ama nefes alabilmek için nefes problemim olmasa 2. kez aynı sıkıntıları yaşamak hiç istemezdim çok ağrılı acılı bi süreçti benim için. hepsini geçtim ama nefes alamamak o kadar kötü bişiki ve revizyon içinde emre ilhanı düşünüorum .sıkma canını tek bir burundan ibaret değiliz bizi biz yapan başka güzel yanlarımızda var.. evet çok önemli yüzümüzün merkezi burun ama sağlık bambaşka eminim bu halinlede güzelsindir ve kendini bu kadar yıpratma sonuçta çözümümüz var çok şükür çok sıkıldığında bunaldığında hastaneye git bak etrafına çare arayıpta bulamayan okadar insan var ki ve onlara sorsak tek derdimiz burun olsa derlerdi emin ol.... hem daha 3.5 aylık oturmadı bile şekli zamanla biraz daha toparlar ve gözün biraz daha alışır ve revizyon için çok iyi araştır hemen oldu bittiye getirme ki 1 yıl beklemeden sakın olma.
"yemek su nedir bilmez oldum, geceleri bagirmalarim, panikatacklarim, yüreyimdeki korku, titremeler, terlemeler, ve sonunda hastaneye kaldirildim" hiç yabancı değil bana bu sözler, seni çok iyi anlıyorum arkadaşım, ben de acile kaldırıldım ve psikolojik tedavi görüyorum, aldığım ilaçlar mı rahatlattı bilmiyorum şu an daha iyiyim, umursamaz oldum sanırım. Revizyon vs araştırmaya kalktım ama 4. ameliyata gücüm yok, kabullendim durumumu, belki de ilaçlar yardım etti bilmiyorum, sana tavsiyem sen de destek al. İnan hiçbir şey çözümsüz değil, sadece biraz daha sabretmelisin, doktor konusunda mümkün olduğunca yardımcı olurum, önceki burnunu geri getirebilirler mi bilmiyorum ama çok zor gibi görünen burunları bile düzeltebiliyorlar buna şahit oldum. O yüzden ilk öncelikle durumu kabullenip sabretmen ve iyi bir doktor bulman gerekiyor. Sonunda mutlu olcaksın inanıyorum ki.
Geçmiş olsun öncelikle... İlk deviasyon ameliyatımdan sonra burnum S şeklinde yamulmuştu. Kemerim vardı ve üstelik nefes de alamıyordum. Burnumda kıkırdak bırakmamıştı ameliyatı yapan doktor. Revizyon ameliyatımı ise Emre İlhan yaptı yaklaşık 3 ay önce. Benim burnum için en zor burunlardan birisi demişti. Ama kendisi zoru başaran bir insan. Bana düzgün, güzel, nefes alabilen bir burun yaptı. Estetik olduğum hiç anlaşılmıyor. Size Emre İlhan'ı tavsiye ederim.
canim beni arkadas olarak eklermisin. resimlerini cok merak ediyorum. benimde burnumda kikirdak kalmamis. lütfen ekle beni[/ ben yeniyim burada, ekledim, teklif geldimi sana?
canim beni arkadas olarak eklermisin. resimlerini cok merak ediyorum. benimde burnumda kikirdak kalmamis. lütfen ekle beni
Canim benim, cok haklisin, arastirmadim evet, bir konuyu anlatamadim galiba, bana kemeri törplicegini söyledi, öyle anlasmistik, Allah kimseye yastmasin, bana dua edin, cok zor, Trauma gibi bisey yasadim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?