- 24 Aralık 2007
- 9.181
- 28.863
merhaba arkadaşlar çok üzgünüm ve çok sinirliyim.ben her yıl kaynanama en güzel hediye almak için çırpınırım.çünkü herşeyi beğenmez desem ki aman malı bilir anlar kaliteyi...
geçen yıl ne alsam diye düşünürken buranın en güzel mağazasından en kalitelisinden çok şık pijama takımı aldım ki.kendime bile alamadım.mğaza sahibi kaynanamu tanır.mağaza sahibi boyu uzun gelirse getirsin ben hallederim dedim.ben götürdüm.hediye verdim.baktım ki açmadı kenara koydu.sonra eşim dediki -anne gelinin hediye almış açsana dedi.neyse açtı sağol dedi.sonra mağazaya götürmüş iade etmiş.onun yerine yelek almış.daha sonra gitmiş tekrar verip pijamayı almış kısaltmış.mağaza sahibide demişki bak gelinin ne hoş güleryüzl düşünceli demiş.ben başkasından duydum.ha evet filan dememiş.
bu yıl vazo cam kenarları kristal taşlı ve içine çok şık çiçekler.tüllerle paket yaptırdım gelin almaya gidecez sanki götürdüm salona orta sehbaya koydum.nasıl oldu dedim.-bana demezmi oturanlar birbirini göremez-o zaman konsolun üstüne koyayım dedim koydum -bana ne derse buyurursun ayna görünmez. eşim orda dediki kocaraman ayna anne ne yapcan dedi. böle yarım ağız konuşuyor.kayınpederim artık dediki ben bir yer bulurum dedi.
her yıl aynı anlatsam.
sonra i aynı yerdeki gelini mesafe 20 dak.telefon etmiş.anne işim var gelemiycem haftaya gelirim deyiyor.benim kaynana aman yavrum aman kuzum diye konuşuyor ben duyuyorum bide telefonla konuşurken kapıyı kapattı.
ben annem yok (burada değil başka memelekette)ohaoldumsmileseni annem yerine koydum para harcadım değerli kıldım geldim.kıymetim yok.ama sudan bahanelerle gelmeyip adam yeren koymayan kıymetli oluyor.
ben mi sinirliyim ya kırıldım.onure edilmek benim anneler günümü kutlasa ölürmüsün be kaynana
sizi siz olun değer verildiğiniz kımet gördüğünüz kimseye yapmayın bir nezaketsizlik.
bu insanları anlamiyorum anlamıcam
hediye gelmiş mırın kırın ediyor
o sana ne alıyor aceba
öyle yapiyorsa alma arkadaşım alma daha iyi gerçekten
madem mırın kırın ediyor bari almadığın için etsin
benim kayinvaldem Allah'tan öyle değil
bu sene ne alıcağıma hiç karar veremedim eşimde bugün çarşıya çıkıcaksan hallet hediye işini ben gelemicem çok işim var bugün dedi
çok düşündüm zaten devamlı bişeyler alırız birbirimize o yüzden pek bişey bulamadım
dedim en iyisi güzel bir çanta alayım bayanların en sevdiği şeyler arasında bir çanta yanında birde parfüm aldım
kadın sevincinden az daha ağlıcaktı
gerçi kayinvaldem sağolsun asla bişeyi beğenmedim felan demez herşeyden mutlu olur
ayrıca oda bana hediye almış, beni çok ama çok mutlu etti
ben anneysem sende benim torunumun annesisin dedi
canım benim, günlük yemek takımmımı kaç zamandır değiştirmek istiyordum onada söylemiştim ama istediğim gibi bi model bulamiyordum gitmiş öyle bi güzel takım almışki bana nekadar sevindiğimi anlatamam. Yanlış anlaşılmasın hediye için değil, beni düşündüğü için çok ama çok mutlu oldum