ben bunu haketmedim ama

TALEM

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2009
188
1
merhaba arkadaşlar çok üzgünüm ve çok sinirliyim.ben her yıl kaynanama en güzel hediye almak için çırpınırım.çünkü herşeyi beğenmez desem ki aman malı bilir anlar kaliteyi...
geçen yıl ne alsam diye düşünürken buranın en güzel mağazasından en kalitelisinden çok şık pijama takımı aldım ki.kendime bile alamadım.mğaza sahibi kaynanamu tanır.mağaza sahibi boyu uzun gelirse getirsin ben hallederim dedim.ben götürdüm.hediye verdim.baktım ki açmadı kenara koydu.sonra eşim dediki -anne gelinin hediye almış açsana dedi.neyse açtı sağol dedi.sonra mağazaya götürmüş iade etmiş.onun yerine yelek almış.daha sonra gitmiş tekrar verip pijamayı almış kısaltmış.mağaza sahibide demişki bak gelinin ne hoş güleryüzl düşünceli demiş.ben başkasından duydum.ha evet filan dememiş.
bu yıl vazo cam kenarları kristal taşlı ve içine çok şık çiçekler.tüllerle paket yaptırdım gelin almaya gidecez sanki götürdüm salona orta sehbaya koydum.nasıl oldu dedim.-bana demezmi oturanlar birbirini göremez-o zaman konsolun üstüne koyayım dedim koydum -bana ne derse buyurursun ayna görünmez. eşim orda dediki kocaraman ayna anne ne yapcan dedi. böle yarım ağız konuşuyor.kayınpederim artık dediki ben bir yer bulurum dedi.
her yıl aynı anlatsam.
sonra i aynı yerdeki gelini mesafe 20 dak.telefon etmiş.anne işim var gelemiycem haftaya gelirim deyiyor.benim kaynana aman yavrum aman kuzum diye konuşuyor ben duyuyorum bide telefonla konuşurken kapıyı kapattı.
ben annem yok (burada değil başka memelekette)ohaoldumsmileseni annem yerine koydum para harcadım değerli kıldım geldim.kıymetim yok.ama sudan bahanelerle gelmeyip adam yeren koymayan kıymetli oluyor.
ben mi sinirliyim ya kırıldım.onure edilmek benim anneler günümü kutlasa ölürmüsün be kaynana
sizi siz olun değer verildiğiniz kımet gördüğünüz kimseye yapmayın bir nezaketsizlik.

ya bu yeni moda mi oldu kaynanaya hediye almak...
ben kaynanama hic hediye almam ki ne gerek var...
hem kaynanam kotu hemde hediye alacam haaa...
:umursamaz:

Pijama takımını geri götürüp değiştirince yelek alınca belki eşiniz birşey demiştir de o yüzden götürüp tekrar pijamayı almıştır bence :nazar:

Hiç az değil bakarmısınız şuna...

Yok ayna gözükmezmiş de bilmem ne.Siz de deseydiniz ben sana yeni ayna alırım ona bakarsın güzelliğini diye sempatiksalakcinni

Bu kaynanalara napsan yaranamazsın .En iyisi hiçbişi yapmamak :nazar:

üzülme canım ya... sende akıllanda bı dahakıne değerli bişey alma yada hiç alma. ozaman anlar değerini .bile bile üzme kendini güzelim...

geçmış olsun arkadasım
ben de bu gunun magdularındanım...

dıyecek hıc bır soz bulamıyorum

sanırım ben uzun bır sure bu sozu soyleyıp gexecem ortalıkta

DEĞER VERDıM YETERı KADAR
ARTIK HERKES EDEı KADAR...

valla topragım üzüldüm okuyunca ne tuhaf kaynanalar varmış böle ya...
valla benim kaynana iskenderunda o yüzden tel.den aradım kendi annemide çok sevindi çünkü eltim onu ne anneler gününde nede normal bi zamanda aramadıgı için bana ayrı bi düşkündürler...
seninkide sansızlık galiba bitanem böle gelin hepimize inşallah..
sen incelik etmişsin düşünmen yeter kızım demesi gerekirken vede digerine daha bi önemde veriyomuş demekki ayrımcılık yapıyo bu cok günah ama ayrımcılık hiç bi zaman evlatlar arasında olmammalı gelin ne demek kızın demek ve bi anlamda üzülmekte haklısın ama böleyse degmez sallaaa...
evet canım kimseye kendinden fazla deger vermiceksin...
hani bi söz varya birine cok deger verirsen ya onu kaybedersin yada kendini kahredersin...
sözün bittigi yer kendisi utansın bidaha sende telefonla ara anlasın kıymetini tabi anlarsa....

aman boşver takma gitsin bidaki seneye almazsın olur biter değer verene değer verilir

böylesine hediye bile alınmaz.
görgü kuralları vardır ,bir kere.
gelen hediye açılır hemen. teşekkür edilir.... bence inadına yapıyor size.
seneye ne gidin, ne de hediye alın.
telefon yeter.:nazar:

böylesine hediye bile alınmaz.
görgü kuralları vardır ,bir kere.
gelen hediye açılır hemen. teşekkür edilir.... bence inadına yapıyor size.
seneye ne gidin, ne de hediye alın.
telefon yeter.:nazar:

vereliniortak

merhaba arkadaşlar çok üzgünüm ve çok sinirliyim.ben her yıl kaynanama en güzel hediye almak için çırpınırım.çünkü herşeyi beğenmez desem ki aman malı bilir anlar kaliteyi...
geçen yıl ne alsam diye düşünürken buranın en güzel mağazasından en kalitelisinden çok şık pijama takımı aldım ki.kendime bile alamadım.mğaza sahibi kaynanamu tanır.mağaza sahibi boyu uzun gelirse getirsin ben hallederim dedim.ben götürdüm.hediye verdim.baktım ki açmadı kenara koydu.sonra eşim dediki -anne gelinin hediye almış açsana dedi.neyse açtı sağol dedi.sonra mağazaya götürmüş iade etmiş.onun yerine yelek almış.daha sonra gitmiş tekrar verip pijamayı almış kısaltmış.mağaza sahibide demişki bak gelinin ne hoş güleryüzl düşünceli demiş.ben başkasından duydum.ha evet filan dememiş.
bu yıl vazo cam kenarları kristal taşlı ve içine çok şık çiçekler.tüllerle paket yaptırdım gelin almaya gidecez sanki götürdüm salona orta sehbaya koydum.nasıl oldu dedim.-bana demezmi oturanlar birbirini göremez-o zaman konsolun üstüne koyayım dedim koydum -bana ne derse buyurursun ayna görünmez. eşim orda dediki kocaraman ayna anne ne yapcan dedi. böle yarım ağız konuşuyor.kayınpederim artık dediki ben bir yer bulurum dedi.
her yıl aynı anlatsam.
sonra i aynı yerdeki gelini mesafe 20 dak.telefon etmiş.anne işim var gelemiycem haftaya gelirim deyiyor.benim kaynana aman yavrum aman kuzum diye konuşuyor ben duyuyorum bide telefonla konuşurken kapıyı kapattı.
ben annem yok (burada değil başka memelekette)ohaoldumsmileseni annem yerine koydum para harcadım değerli kıldım geldim.kıymetim yok.ama sudan bahanelerle gelmeyip adam yeren koymayan kıymetli oluyor.
ben mi sinirliyim ya kırıldım.onure edilmek benim anneler günümü kutlasa ölürmüsün be kaynana
sizi siz olun değer verildiğiniz kımet gördüğünüz kimseye yapmayın bir nezaketsizlik.

Yıllarca hediye aldım, eşimi doğurduğu için defalarca teşekkür ettim. Her hediyeme kusur buldu, bir daha alırken şu modelini al diye sipariş filan veriyordu. Bir kaç sene uydum siparişlere, sonra kızdım ne hediye aldım nede anneler gününde gittim. Zaten görüp göreceği hediye eminim ki benim aldığım idi. Çocukları hiçbir zaman hediye almamış ki ona.

kendi annen dururken ne diye elin oğlunun annesine hediye alırsın ki ilk önce kendi annen tabi bu benim için öyle.yanlış analma tamam nezaketen yapılır ama geçen yılda aynısı olmuş beğenmemiş burun kıvırmış işte daha niye çabalıyorsun ki?
sana da ders olsun gelecek yıl alma bakalım laf vuracak mı? vurursa da kaç yıl aldım doğru düzgün kıymetini bilmiyorsun bu yıl gene kıymet bilmezsin diye almadım de çık

Son düzenleme:
Yıllarca hediye aldım, eşimi doğurduğu için defalarca teşekkür ettim. Her hediyeme kusur buldu, bir daha alırken şu modelini al diye sipariş filan veriyordu. Bir kaç sene uydum siparişlere, sonra kızdım ne hediye aldım nede anneler gününde gittim. Zaten görüp göreceği hediye eminim ki benim aldığım idi. Çocukları hiçbir zaman hediye almamış ki ona.

edanaz sana katılıyorum kıymet bilsede sürekli yapsan ama kıymet bilmeyen için neden yapılır ki?

birdaha hediye alacakmisin kaynanana?

Bence almasın ne gerek var dimi ama...

Bak bu anneler gününde almadım ben kayınvalideme hediye felan ama geçen sene almıştım.

Bu sefer değer verilmediğimi hissettirdiler bana ...Ben de almadım napim :umursamaz:

hız uzulmeyın bence ...gecen sene aynı seyı yaptı madem mutlu olmuyor sızde pazardan bırsey alsaydınız takmayın bence bır ınsana fazla deger verırsenız boyle olur
keske hıc almasaydınız bu sene ...seneye alınca kıymetlı olur..

Sızı onemsemeyenı sızde onemsemeyın telf arar kutlayın yeter..

Madem koyacak yeri yok, evinin düzenini bozduğunu düşünüp, hediyenizi biryere yakıştıramıyor, aldığınızı beğenmeyip değiştirmeye kalkıyor, en önemlisi de ufacık bir teşekkürü çok görüyor, siz de hediye filan alıp, canınızı sıkmayın. Öyle yaranırsınız belki.

Ama olay sadece hediye olayı değil sanırım, arada başka soğukluklar var gibi, güler yüz göstereceği yere gösteryormuş, sıkmayın canınızı, haketmiyorsa almayın, bir de böyle deneyin, almayınca kıymete binersiniz belki.

Sabırlı davranmışsınız bunca yıl ama artık bence dur demelisiniz.

Eşimizin annesine hediye almak ve özel gününü kutlamak inceliktir.

Ama tam aksi hediye almamak nezaketsizlik değildir.

Üstüne üstelik karşılığı bu kadar kaba oluyor ise...

o zaman bidaha sen seçme hediye arkadaşım kocan beğensin alsın o versin o zaman bayılır..

Küçük bir tavsiye; kimseye hakettiğinden fazla değer verme !!! Valla ne oluyorsa bu hakettiğinden fazla değer vermekten oluyor insanlara... Bırakın nie hediye alıyorsunuz ki, o size kaç kez hediye aldı? Siz ne kadar gözüne girmeye çalışırsanız, kaynananız o kadar kendini bişe zanneder. Bence fazla umursamaz davranın, hediye falan almayın, eşiniz demediği sürece de arayıp sormayın bakın nasıl kıymetli oluverirsiniz birden... kaydirigubbakcemile2

X