ben bunu cözemedim..akıl istiyorummmm ):

2727

Guru
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2013
25
0
286
35
Bolu
Şimdi konuya şöyle başlıyayım,, aslında biraz karışık ama yardımınıza ihtiyacım var...aynı iş-yerinde çalışıyoruz şuanda hoşlandığım kişiyle..ilk başlarda bununla arkadaş gibiydik yani ben öyle görüyordum o yüzdende yine aynı iş-yerinde sürekli peşimde olan benimle evlenmek isteyen diğer bir şahıs vardı ben bu kişiyi bu hoşlandığım şahsa anlatıyordum istemiyorum falan diyordum yani evle ilgili benle ilgili her şeyi konuşuyorduk iyide anlaşıyorduk....

sonra bir iki sefer bu bu hoşlandığım kişi beni sinemaya cafeye falan cagırdı bende gittim ama arkadaşcaydı onda karşı duygularım zamanla bunun konuşmaları falan değişti bana ilgisi olduğunu az çok anlamaya başladım ama ben o zaman içerisinde onunla aynı duygulara sahip değildim...yani anlamıyormuş gibi yaptım arkadaşlığa vurdum ilgisini şakalarını ....sonra bir gün yine görüştüğümüzde arabada oturuyorduk bu birden şaka olsun diye cep telefonumu çekti elimden bende almak icin uğraşırken birden bir yakınlaşma oldu aramızda bu beni öptü sonra ben geri çekildim taby geri biranda oldu gelişti her şey sonra bu dedi işte benimde kafam karışık bir anda nasıl oldu bende anlamadım falan dedi ama güzeldi falan dedi adı konulmamış bir şeydi aramızdaki ne sevgili oldugumuz belliydi nede arkadaş bir iki sefer daha görüştük ve artık biraz sevgili gibiydik yani elimi tuttu beni yine öptü her şey güzeldi ama benim kafam işte biraz karışıktı o zamanda sonuçta yeni tanıyordum onu tam olarak karakterini falan bilmiyordum çünkü o zamanda 4 ay falan olmuştu o bizim orda başlayalı işte yine biz hep facden sohbet ediyorduk işyerindede konuşuyorduk,ama bazen bu kişi cok acık sözlü agzının ayarı pek yok diyelim işte bana benim elimde bant vardı hastaneden çıkmıştım o zamanda bana dedi bu elinin hali ne benim elim bile daha temiz dedi sonra bu kilo ne böyle falan takılmalar ona göre şaka ama ben alındım taby bu sözlerine sonra akşam facden ben buna yazdım hatalı olduğunu anlatmak istedim özür dilesin diye daha önceleride özür diliyordu çünkü ama yok bu özür dilemedi daha fazla beni gıcık etti bende o sinirle kendimi tutamadım ona dedim ki sen kendine bak kafanda sac kalmamış dedim ): ayrıca birde dedim ki o diğer işyerinde bana asılan o cocuk senden daha yakışıklı falan gibisinden laflar söyledim aslında hataydı taby böyle demek sonra aklım başıma geldi ama onun dedikleride bana agır geldi incindim yani bu olaydan sonra bir süre görüşmedik ama aynı işyerinde olunca taby muhatap oluyorsun sonra bazı şeyler düzeldi iyi kötü konuşuyorduk sonra bu o sırada yine ilgiliydi bana karşı işyerinde mesela sabahları yiyecek bir şeyler alırdı bana kola verirdi çikolata alırdı falan işte sonra bende ondan hoşlanmaya başladım yavaş yavaş ve söyledim ona bunu ama o yok dedi o kavgada dediklerini unutmadım bana dedi bende dedim kimizde hatalıydık dedim hatta özür bile diledim ama bu hayır dedi ilk zamanda ciddi düşünüyordum ama artık degil birbirimize göre olmadığımızı anladım dedi ayrıca başta neden yok diyordun da fikrin şimdi değişti dedi bende anlattım zamana ihtiyacım vardı her şey birden gelişti dedim bu sefer işler tersine döndü ben sürekli peşinde koşar oldum

ona söyledim yazdım ama yok eski haline dönmedi bir türlü ne görüşüyoruz artık nede başka bir şey sadece işyerinde iş icabı sürekli görüşmek zorunda olduğum biri o yüzden konuşuyoruz gözlerinden hala beni sevdiğini görebiliyorum sürekli gözü üzerimde iş-yerinde,,,,,,

az çok hareketlerinden tavrından sevdiğini anlıyorum ama artık bunu bana söylemiyor ağzından farklı şeyler çıkıyor bu arada ailemde beni görücü usülü biriyle tanıştırmak istedi bende yok diyemedim çünkü ailem çok ısrar etti bu hoşlandığım kişiye bunu söyledim ailem böyle böyle tanıştırmak istiyor ve evlenmem içinde ailede çok büyük baskı var gerçekten işte buna dedim yazık etme varsa bir şey icinde bana karşı söyle dedim ben seni seviyorum başkası olsun istemiyorum dedim ama yok bu bana dedi ben şuanda kimseyle evlenme falan düşünmüyorum aile durumum uygun degil o yüzden senlede olamam kısmetine manide olmak istemem şuan evlenecek durumda olmadıgım icin sana ümit veremem bekle bekleme diyemem dedi bende ya evlilik olur yada olmaz seni oyalamak istemem dedii seni üzmek kırmak istemiyorum cok güzelsin temiz kalplisin ama durum bu dediii

bende dedim bende hemen evlenelim demedim dedim ona zamanla her şey düzelir aşarız bunları dedim ama yok dedi sonrada naz mı ediyor anlamadım ki bana dedi kırılan bardakta geri toplanmıyor dedi yani ben özür diledim kendisinden onunda o zamanda kabahati vardı ama onları görmüyor sürekli benim yaptıklarımı söylüyor mesela diyor o diğer çocuğun gözü hala sende ki o şahız başkasıyla evlendi sonra normal erkek arkadaşlarımı söylüyor ben onlarla mesela facde bildirim yapıyordum bazen şurada falan diye işte bana diyor onun yanında cok mutluydun neden evlenmedin onunla diyor halbuki o kardeşim gibi gördüğüm biriydi yani ben bu kişiyi çözemedim sürekli facden beni takip ediyor daha birde o kadar istemiyorum falan dedikten sonra bağlantımı beğeniyor bende sonunda resti çektim sen beğenme paylaşımımı dedim benide sil facden dedim ama silmedi daha çok dalga geçer şekilde konuştu benimle sen beni takip ediyordun şöyle böyle havalarda geziyor yani kısaca ben ilgi gösterip peşinden ben koştukça ters tepti sanki evvel kedisi koşardı şimdi ben koşmaya başladım ki birde aynı ortamdayız hep konuşmak zorundayız ama ben son kez ona facden ben aklı başında ciddi iyi ve kötü günde yanımda olacak birini istiyorum dedim seni öyle sanmıştım yanılmışım dedim ikimizinde yolu acık olsun ben yoruldum tek taraflı mücadele vermekten dedim ve facemi dondurdum....bunu taby beklemiyordu kendisi ama artık geri çekildim umursamıyorum artık onu işyerinde gayet resmiyim onunlada keyifli gibi davranıyorum ama seviyorum da eskisi gibi olmak istiyorum onunla bu durum bana acı veriyor ne yapmam lazım sizce bu durumda nasıl davranmam gerek hiç bir şey bilmiyorum bu işin sonu ne olacak onuda bilmiyorum ......akıl verin bana lütfen biraz uzun oldu kusura bakmayın.....

Nicin taby yaziyosunuz ? Tabi yazmak yerine ?

O is olmaz erkek bu sadece egoistlik yapiyor.

yanlış yazmış olabilirim acele yazdım biraz..........yorumunuz bu yaniii ilgincc

:44:durum karışık siz kiminle berabersiniz şimdi sizin hoşlandığınızmı? Sizden hoşalananlamı ?

Yani size başta yanaşmış vakit geçirmişsiniz sonra birden çekmiş kendisini. Siz de resmi davranmaya başlayınca gelip konuşmamış bile. Canım artık durum vahim. Bırak böyle kalsın. Sanırım aradığını bulmadı arkadaş. Denge yok. Uzak dur. :45:

yapmanız gereken şey belli, peşinden koşmayı bırakın. yok görücü usulü isteyecekler vs. ile olmaz bu işler. hazır hoşlanma seviyesindeyken kendinizi fazla kaptırmayın. üzülen siz olursunuz.

ya bilmiyorum gercekten denge sorunu var hala bir isteme lafı duyunca bana diyor evleniyormuşsun sana ne ya madem benimle ilgilenmiyorsun neden daha soruyorsun hayırlı olsun diyorsun ben bunu cözemiyorum facden sil diyorum silmiyor ne yapmaya calışıyor bilmiyorum

Yani size başta yanaşmış vakit geçirmişsiniz sonra birden çekmiş kendisini. Siz de resmi davranmaya başlayınca gelip konuşmamış bile. Canım artık durum vahim. Bırak böyle kalsın. Sanırım aradığını bulmadı arkadaş. Denge yok. Uzak dur.

kesin denge sorunu var hasta edicek beniii ):

ya bilmiyorum gercekten denge sorunu var hala bir isteme lafı duyunca bana diyor evleniyormuşsun sana ne ya madem benimle ilgilenmiyorsun neden daha soruyorsun hayırlı olsun diyorsun ben bunu cözemiyorum facden sil diyorum silmiyor ne yapmaya calışıyor bilmiyorum

Takılma bunlara hayatım peşinden koşturmak hoşuna gidiyo sanırım. Seni sevse zaten bu küçük numaralara başvurmaz. Ego tatmini. Çözmeye uğraşma çözücem derken sen dolaşırsın boşver :34:

Adam açıkça konuşmuş istemediğini belli etmiş.
Üstüne üstün kısmetinede mani olmam demiş daha ne desin?
Seven insan öyle demez zaten.
Daha neyi anlamıyorsunuz ki?

Kendini Geri çek.. Ne evlenme lafını aç nede sevdiğini söyle...
Adam sana demiş mani olmam diye. Seven adam Affeder bağırına basar
Seni kucaklar kimseye Eş etmez..

Sakın Sakın Yüz verme. Hiç bi şekilde labali olma. Dengesiz insanla işin olmasın

Bence mantıklı düşünmek lazım
Ben olsam ne yapardım
Öncelikle faceimi açarım.
onu da direk silerim anlasın ondan vazgectiğimi. (zaten baışırsanız tekrar eklersin)
Hatta mümkünse iş yerinden biraz yıllıkizin alırım biraz gözden uzak durmak iyi gelir.
Bu zaman zarfında gözden uzak olunca, ya sana kendi ulaşmaya çalışacak yada tamamen bitecek....
yine de karar senin..

Facebooku kapatmanız hata.
Önce evet facebooku açın bence de ve o açtığınızı fark ettikten 1 gün sonra o kişiyi silin.
Yani hayatınıza devam ettiğinizi ve hayatınızda ona yer olmadığını anlasın.

İkinci olarak, kendisini geri çektiğinde sizin onun peşinden koştuğunuzu gördüğü için çok rahat ve kusura bakmayın ama
kedinin fare ile oynadığı gibi sizinle oynuyor.
Bence sadece egosunu tatmin ediyor.
Sizi gerçekten sevse asla böyle davranmazdı.

Bu sebeple , karşınıza çıkacak yeni fırsatları değerlendirmenizi öneririm.
Aksi halde sadece kendinizi küçük düşürmüş olacaksınız.
İş çevrenizde insanlar onun peşinden koştuğunuzu düşünmeye başlayabilir.

Üzgünüm ama durum bu ve sonuçta siz üzülürsünüz...

Bence mantıklı düşünmek lazım
Ben olsam ne yapardım
Öncelikle faceimi açarım.
onu da direk silerim anlasın ondan vazgectiğimi. (zaten baışırsanız tekrar eklersin)
Hatta mümkünse iş yerinden biraz yıllıkizin alırım biraz gözden uzak durmak iyi gelir.
Bu zaman zarfında gözden uzak olunca, ya sana kendi ulaşmaya çalışacak yada tamamen bitecek....
yine de karar senin.

face kapattım cünkü bunun beni takip ettigine eminim sürekli nerde na yapıyorum hepsini görüyordu sabah işyerinde akşamda facde birde bu ben kendini takip ediyormuş catlıyormuşum gibi laflar etti bana bende dondurdum ki öyle bir şey olmadıgını anlasın istedim ayrıca onada dedim ben umrunda degilsem sende artık benim umrumda degilsin ben elimden geleni yaptıgıma inanıyorum dedim ve kapattım ....yıllık izinde şuan mümkün degil cünkü kullandım iznimi ): o yüzden biraz facen kapalı durması bana göre iyi diye düşünüyorum

Kendini Geri çek.. Ne evlenme lafını aç nede sevdiğini söyle...
Adam sana demiş mani olmam diye. Seven adam Affeder bağırına basar
Seni kucaklar kimseye Eş etmez..

Sakın Sakın Yüz verme. Hiç bi şekilde labali olma. Dengesiz insanla işin olmasın.

haklısın bencede canım....işte birazda ailevi durumu galiba şuan evlenmesine engel ailesinde durum karışık birazda onu demek istedi galiba kısaca birazda maddi problem mi var bana mı demek zoruna gidiyor anlamadım işte ben senle şuan evlenmiyceksem neden oyalıym liseli aşık olmak bana göre degil ya hemen evlenme olur yada olmaz diyor dedigi buydu

ya arkadaşım konunu okudum ama taby lerin yüzünden koptum çok rahatsız edici bir yazım :20:

ya arkadaşım konunu okudum ama taby lerin yüzünden koptum çok rahatsız edici bir yazım

biraz acele ile yazdıgımı söylemiştim yanlışlar olabilir..........

samimiyetiniz suistimal edilmiş genç bayan :)
hoşlandığınız, sevdiğinizi açık ettiğiniz anda karşıdaki erkeğin elinde bir silah olmuş. böyledir....
bir de erkekler sevseydi şöyle yapmazdı, sevseydi böyle demezdi diyoruz ya, onlar sevmiyor aslında. erkekler farklıdır biz kadınlardan, uzuuuun süre sevmeden sadece hoşlanabiliyorlar, o hoşlanma dönemini yanlış yorumladığımızda ve kafamızda ve kalbimizde onlara yer açtığımızda a-a bir bakıyoruz ki bizim "beyaz prens" başka havalarda.
sizin durumunuz da biraz buna benzemiş, hoşlanma döneminde karşınızdaki erkek size karşı olan duygularını "törpülemiş" söndürmüş, artık onun için sadece arkadaşsınız. ama sizin için durum aynı değil!
malesef!
lütfen üsteki yorumlara kulak verin! takip ediliyorsunuz diye facenizi kapatmayın, rahatsız oluyorsanız gerçekten onu silin! ya da hiiiiç birşey yapmayın, biraz gizemli olun, merka duygusunu uyandırmak mümkün olacaksa özle hayatınızla ilgili hiç birşey paylaşmayın.

Back
X