B
Beguem
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Beguem
Ahh canım ahhh..
Ahh diyorum çünkü o güzel yıllarını böyle gereksiz bir insana üzülerek geçirmişsin.
Geri getirmesi imkansız şeyler kaybetmişsin sağlığın gibi , o koca 4 yılın gibi.
Ama inan bunlar haricinde kazanan sen olmuşsun.
Tabiri caizse ana kuzusu birinden hayır beklemek inan büyük acılara kapını açıyor olmak demek hele de annesi kötü kalpli biriyse.
Verilmiş sadakaların varmış canım dua et , beddua değil şükret.
Şu anda ben eşimin kötü kalpli annesi yüzünden evliliğimi bitirmeyi bile düşünüyorum.
Çünkü kapıyı kayınvalideme kapatsam kapı deliğinde bitiyor.
Ne hayatımdan çıkarabiliyorum onu nede eşimin evliliğimizde annesi yokmuş gibi davranmasını sağlayabiliyorum.(Yanlış anlaşılmasın yaşadığım kötü şeyler nedeniyle görüşmek istemiyorum ama eşime bu konuda üzerine düşen vazifesi ne ise yalnız başına da olsa annesinin yanında olmasını ve yapmasını tembihliyorum.)
Olabilir mi.. Sanmıyorum. Görünüşe göre de olamıycak zaten.
Geriye tek bir yol tek bir çaremiz kalıyor.
Tek üzüldüğüm ise ben çok sevdiğim adamdan onun mutlu olması için vazgeçmeyi düşünebiliyorken , annesi kendi çıkarları için onun mutlu olmasını istemiyor , bizim mutluluğumuzu çok görüyor.
Bunları yaşamak isteyeceğini hiç sanmıyorum tatlım.
Bu yüzden lütfen yaşadıklarını geride bırak , az önceki geçen 1 sn. bile geri getiremiyoruz farkındasın değil mi?
Sonuna kadar haklısın söylediklerinde ve yaptıklarında hiç kuşkun olmasın..
Ama geride bırakıp hayatına yön verme zamanın gelmiş artık..
ne derin ahhh cekmissin.... ne kadar iyi kalpli birine benziyorsun, yazdiklarinizdan anlasiliyor. Ama cok üzüldüm, oysa sen esinle mutlusun, ne kadar güzel birsey mutlu olmak, fakat orda "birisi" hayatinizi mahvetmeye calisiyor. Yaaa neden bu böyledir... Neden hep iyi insanlarin isine kötüler karisir. Üstelik canim sen onun mutlulugu icin ayrilmayi bile düsünüyorum diyorsun, yaaa bunu annesi düsünmüyor herhalde... Tabiki kendi cikarlari icin, peki ozaman hic evlendirmeselerdi ogullarini, öyle degilmi...
Birsey sormak istiyorum canim, umarim cevaplarsin. Simdi kac senelik evli oldugunuzu bilmiyorum ama, bu kadin yani esinin annesi, evlendiginiz ilk dönemlerde de belli ediyormuydu böyle kötü huylari oldugunu, yoksa sonradan mi böyle kötü oldu??
Ben ucuz kurtuldum biliyorum ama, kalbime söz geciremedim, kalp kiriklariyla kalakaldim...
Benim erkek arkadasimin annesi, bizi ayirdi ama, oglunu istedigi kizlada evlendirdi fakat bence o kizi da rahat birakmayacak... Cünkü benim duyduguma göre zaten o kizda kayin validesiyle oturmak istememis (yani benim güya kayinvalidem olucak kadinla), benim erkek arkadasimda kabul etmis bunu, cünkü beni o yüzden kaybetmisti ya, tabi ikinciyi kaybetme lüksü yoktu. Annesi gercekten bayagi kizmis onlara. Bilmiyorum, fakat o kadinin huzur verecegini sanmiyorum, zaten cok planci oyuncu bir kadindi, hasta degilse bile, oglundan ilgi görmek icin hasta rolü yapiyordu, ben bunlari gözümle gördüm.
Er ya da gec huzurlarini bozacak birseyler planlicak o kadin...bundan eminim...