- Konu Sahibi yasamayiseviyorum
-
sakın ama sakın eşinle kavga etme, sakın onların lafını mutlu yuvanda etme, binlerce km de sizi huzursuz etmelerine müsade etme...
onlar eşinin kulagını götürüyorlar, zaten bunaltıyorlar, sürekli seni kötülüyorlar.sende eşine onları kötüleme huzurunuz bozulmasın..
eşin zaten bir savasın içinde, ailesiyle savaş içerisinde, sende o insanların yüzünden eşinle kavga etme, bırakki eşin senden memnun olmaya devam etsinki seni ailesine karşı savunabilsin, ama sende bir yandan eşinle kavga edersen, seni savunabilecegi bir durum kalmaz.. evet ailem haklı der ozaman....
sen hiç korkma, bunlar gececek,aslında suanda çok büyük bir fırtına var, adeta bir kasırga düşün, ama kasırgada elbet tekrar duracakk. sabırla ve eşine sımsıkı sarılarak bu kabusun bitmesini bekle, sen uzaktasın ve eşinle egerki hiç bir sorun olmazsa inanki hiç birşey yapamazlar, birde sana tavsiye eşinin ailesini ne kadar sevemezsen sevme ama kesinlikle kötüleme, herşeyi dile dökmene gerek yok.sen eşinle kavga edersen onlar kendilerine daha kolay çeker.
sinirden çıldırma, sabırlı ol...ilerde bebek düşünüyorsan stresten uzak dur..birde eşin arkanda olduktan sonra onlar kudursunlar, herşey boşşş, sen ve eşin mutlusunya gerisi hikaye olsun
yanı şunu demek ıstıyorumkı onemlı olan eş, hersey eşte bıtıyo, bana göre onlar dışkapının dış mandalı, ben kocamla mutluyum, onlar kendı pıslıklerınde boguldular..
uzulme sınırlenme, eşıne hos davran, sınırını sakın ondan cıkarma, daha cok sarıl daha cok sev mutlu olun
ışte benım uygulayıp ta mutlu oldugum formul bu gercekten.. herkes soruyo ya nası basardın bu kadar mutlu olamyı dıye.. ıste boyle, ona kral gıbı davrandım evde, asla sıkmadım, senı cok sevıyorum u cok kullandım,
asla onlarla ılgılı yorum yapmadım.. allahıma cok sukur
merak etme canım, bende senden eksik şeyler yaşamadım, seni okadar cok iyi anlıyorumki...fakat ben en son ne zaman ilişkimi koparttım,ozaman bu zamandır rahatladım..1 hafta 10 gün yine bi moralim bozulmuştu, sonra düzelmeye başladım, şimdi umurlarımda değiller, allah onları bildigi gibi yapsın, sana tavsiyem bu insanlar hiç bir zaman seni sevmeyecekler, her zaman da nefret edecekler, ne zamanki bunlarla konusmazsan, ne zaman ki sende onlardan koparsan o zaman biter bu konular, yani tabi için düşününce acır ama en azında yeni konular olmaz..
sen eşinle olduktan sonra onlar dışkapının mandalı, adilik yapıp dıursunlar.....
ya bide evine gelip yedirip içirip gezdirseydin bide üstüne senin kendi evinde kavga etseydiler seni tuzaga düşürüp suçlu konuma düşürebilirlerdi, boş ver evinde böyle bir olay olmamış, keyfine bak..
bende yaşadım cok yıprandım, bebek düşünüyorum ama biraz ruhumun düzelmesi lazım, cok fazla negatif elektirik yüklediler bana.
bu arada sana bir tavsiye daha ... benim kv dem tartışma esnasında eşimin yanında sürekli beni tahrik etmeye calısır herkes agzındaki baklayı açsın, herkes söyleyecegini söylesin derdiki, kendi söyledigi agır laflar karsısında bende ona öyle o dilden konusayımki bende eşimin yanında suçlu konuma düşeyim..
ozamanda beni rahatça kötüleyebileler, bakk içiden bunlar geçiyormuş zaten bu kızın diyebileler, ama o kadar aptallarki okadar laf söylediler, benim susmam karsısında onlar suçlu konuma düştüler,,, tahriklere kapılmaaaa
ayyyyy Allah sana kolaylık versin canım neyse ki uzaktasınız yoksa bunlarla başedemezdin yıkarlardı yuvanı....sen eşinle aranı iyi tutmaya bak Allahtan o senin yanında...
canım seninde ilişkin komple bitirmiştin konularından okudugum kadarıyla, görüşmüyordun değilmi, bende aynı durumdayım. böyle yapmaktan başka çaremiz yok zaten, allah yuvamızı mutlu kılsın daima
ayy ne korkunç bir aile.
ne oldum deilisi olmuşlar.
birde senin aileni beğenmemişler kendi hallerine bakmadan.
ailen ne kadar asil davranmış herşeye ragmen yinede barışın demiş.
tahriklerine gelme arkadaşım.
huzurunuzu bozmaya çalışıyorlar.
izin verme buna.
önemli birşey olmadıkça onların söylediklerini yansıtma eşine.
konuşmak zorunda kalmadıkça konuşma.
konuşursanda eften püften suya sabuna dokunmadan konuş.
onların seviyesine düşme.
eşinle aran iyi olsun önemli olan o.
eşinde farkında zaten ailesinin durumunun.
sana destek olmuş ne güzel.
sen doya doya evliliğini yaşa.
Arkadaşım tüm bunlar olurken ısrarla neden evlendin ki eşinle.AŞksa aşk herkes aşık oluyor da daha nişanda ailene niçin öyle hakaret ettirdin.Senden kıymetli, senden üstün mü onların oğulları.Başından kestirip atıcaktın.Yani kusura bakma ama ben bu evliliği başından yapmazdım.Şimdi de evliliğini devam ettirmek istiyorsan tüm bağlarınızı kopartman gerekir.O da zor
Arkadaşım tüm bunlar olurken ısrarla neden evlendin ki eşinle.AŞksa aşk herkes aşık oluyor da daha nişanda ailene niçin öyle hakaret ettirdin.Senden kıymetli, senden üstün mü onların oğulları.Başından kestirip atıcaktın.Yani kusura bakma ama ben bu evliliği başından yapmazdım.Şimdi de evliliğini devam ettirmek istiyorsan tüm bağlarınızı kopartman gerekir.O da zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?