Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
benim gibi uyku sorunu olan varmı kızlar ya . kızım geceleri 2 defa uyanım beslenip sabah 8 e kadar uyuyor tekrar. ama ben hergünümü sersem gibi başağrısıyla esneye esneye geçiriyorum. sizler kaçta kalkıyosunuz sabahları ?
benim yatmam gece 1 i buluyo. bide gündüz hiç dinlenmiyorum artık uyumaktan geçtim. ama nasıl zinde olabilirim ona uğraşıyorum. vitamin alıyorum hergün. bide gündüzleri ayılmak için kahve içiyorum.)
Benim kizim genelde aksam 10 gibi yatiyo gece 1 kere kalkiyo hemen emip yatiyo.sabahta genelde 8 de kalkiyo.Uyku sorunum yok ama nerdeee eskisi gibi 12 lere kadar yatmak.Valla kizim 8 bucukta kalktii kendimi sansli sayiyorum :)) 1 saate yakinda besiginde oyun oynuyo oyuncaklarini veriyorum.Iste 9 bucuk gibi kalkiyorum bende.Ama tabi bazen 7 dede hortladigimiz oluyo :))) o zaman zombi gibi geziyorum valla..
bana gece 2 dafe beslemek zor gelmedi sabah 8 de bana göre çok iyi benim bebeğim ilk kez bugün 8 de uyandı çok şaşırdım çünkü hep engeç 7 de uyanan bir bebektir. ben geceleri bebeğim uyanacak gibi olunca hemen emziriyorum gözlerini daha açmadan emip geri uykuya evam ediyor 2 defa ama sonra 3 cüye . 4.30 da uyanıp yarım saat uyanık kalıp geri uyuyor 7 de uyanıyor...
benim durumum daha vahim desenize kızlar:)) kıızm uyanıkken emmiyor sadece gece ve uyurken emiyor beni onun içinde gece 3 saate bir saatimi kurup emziriyorum kızımı hatta uyanamam diye eşim için sahura kadar bekliyorum. sabahta 07-08 gibi uyanıyor biizm kız evde tekim mecburen kalkmak zorunda kalıyorum artık kahveydi çaydı ayılmıya çalısıyorum. sadece haftasonları gündüz babasına verip uyuyoruma z bişey hepsi okadar anlıyacağınız uyku manyağı oldum :)) ama ilginçtir şikayetci değilim allah onlara sağlık versinde şurda 2 sene sıkıcak dişimizi sonrası zaten gene gece uyumalaırna başalrız inşallah:))