ufaklık sakın okulunu falan dondurma ne kadar güzel erken yaşta hayata atılırsın yaşıtlarından daha çok hayat tecrüben olur bak bana benim yaşımdakiler evlendiler hatta çocukları bile var ben hala okuyorumsenin adını çok sevindim benim okuduğum yeri görsen sabahları yurdun önünden koyun sürüsü geçiyor her yer dağ taş denizi olan memleketten geldim
üniversiteyi kazanan hemen hemen her öğrenci okulunu beğenmez yatay geçiş düşünür ama kimsecikler gitmez çünkü zordur alışırsın kimse istediği için okumuyor ama kazanamak çok zor hazırlanırken çözdüğüm test kitaplarının dili olsda konuşsa ahh ahh kabus resmen bölümünde çok güzel ben 88 liyim ondan ufaklık dedim sana kızma
hem ne kadar güzel kendi işini kendin halledeceksin kimseye ihtiyacın olmicak annen baban olmadan bişeyler halletmeyi öğrenecksin ben her zaman diyorum böle küçük yerde okumak daha iyi çok karışık olmaz herkes birbirini tanır büyük şehirlerde olduğu gibi herşeyi kolay bulamazsın bulmak için çabalarsın güzel şeyler bunlar ben ekmek almaya gitmezdim şimdi her işimi kendim yapıyorum okulun güzel olmasına gerek yok sadece okumak ders değildir herşey unutma