Ben bu okulu hiç sevmedim :(

N0ram

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2011
986
6
118
Adana
Sakarya üniversitesi makine mühendisliğindeyim ve ben neden bilmiyorum ama burayı hiç sevmedim. çok asosyal bir okul. 95 liyim. acaba dondursam mı diye düşünmüyor değilim tekrar hazırlanmak birşey kaybettirir mi?

yanlış mı anladım bilmiyorum 95 li olarak nasıl üni okuyorsun?. soruna gelince bence dondurma yakında alışırsın zaman geçtikçe hazırlanma süreci çok zor bende bu yıl hazırlanıyorum,sen kazanmıs bırı olarak sıkıntıyı benden daha iyi bilirsin tabiki ama kanımca okulunu dondurma.kafa dengi arkadaş edinmeye çalış

yok cnm yanlış anlamadın 95 lym. ben çok erken başladım okula =) daha erken zaten dondurursam seneye dondururum. ya sınava her haluklrda gircem. ben adam gi,bi hazırlanırım diye öle düşündüm.
gecen sene ben sevgili ve yaşın da verdiği cahllikle bir sene beklemeyi düşündüğümden çalışmadım ve sonra bunaldım ve terch zamanı gitmek istedm ve buraya geldm. yani hedefm asla değildi. çalışmadan yaptıysam çalışırsam yapablr mym daha doğrusu çalışmayı başarabilirmiyim diye merak ediyorum :)

Anladım.Orasıda sana kalmış bir şey çalışıp çalışmamak.Sen hangi bölümü istiyorsun? şunda düşün kazanamazsan elindekide gidicek :

Anladım.Orasıda sana kalmış bir şey çalışıp çalışmamak.Sen hangi bölümü istiyorsun? şunda düşün kazanamazsan elindekide gidicek :

işin komiği yine mühendislik istiyorum başka birşey olmaz benden sayısalda =) ama istanbul teknik kontrol, inşaat, uçak-uzay mühendisliği veya bahçeşehir veya maltepe de yazılım mühendisliği istiyordum eğer geçen senenin başından beri düşündüğüm gibi bir sene daha beklemiş olsaydım

şuanda senin bulunduğun konumda olmak isteyen bir çok üniversite adayı var . senin için hayırlısı buymuş bence yoluna devam et. inş. ilerde master,yurtdışı vs. geliştirirsin sırf okulu begenmediğin için dondurmaya kalkma. bu arada iyi bir üni.de iyi bir bölümdesin çalışmadan nasıl başardın? :)

ayrıca asosyalden kastım arkadaş ortamı felan değil ki. Üniversitenin bölüm ve kariyer adına hiçbirşey yapmaması. En basitinden konferans düzenleme sıfır. aynı bölüme giden diğer üni.ler de arkadaşlarım var ve hemen her hafta önemli şiretlerin ceo ları tarafından seminerler düzenleniyor. bu çok büyük birşey. onlarla tanışabilme fırsatı doğuruyor. şansın varsa o şirketlerden birinde staj görebilrsin veya sana referans olablrler. ama biz napıoruz aynı ilkokul lise havasında ders yapıyoruz :S asosyallikten kastım buydu aslında

onu bir bilsem. olmasaydı ne güzel daha yüksek yapma şansım olacaktı. İnan bana 0 lys bilgisi ile sınava girdim attım cıktım hemen . tabi bu sayede ygs de 45-50 binlerde iken 70 bine düştüm o ayrı mesele ygs zaten her sene gördüğün şeyler lakin bu sene süre yetiştirmede kimse başarılı olamadı sıfır sosyal ve diğerlernden 15 tane felan boşla bunu yapmştım. çok saçma bir sınav dönemiydi tüm aksilikler bizi buldu

bende bu yıl sözelden hazırlanıyorum ne önerirsin?

bende bu yıl sözelden hazırlanıyorum ne önerirsin?

valla canım çalışma olarak soruyorsan bir sayısalcının sözelciye bu konuda yardım edebilmesi olanaksız biraz =) hele de bu kendi derslerine de çalışmamış biriyse
meslek olarak sorarsan radyo sinema ve televizyon veya zihinsel engelliler öğretmenliği olablr bnce tabi ben öğretmen lisesi çıkışlı biriyim eğer öyle isen ek puan ile felan şansın artar.
türkiye gibi bir yerde olmasaydık arkeoloji isterdm kesinlkle ama burada bunu yazmak ne kadar mantıklı bilemiyorum =)
anaokulu öğretmenliğini düşünme bence . eğer tabi para varsa kreş açarsın felan o ayrı =)

sağol canım meslek konusunda bir sıkıntım yok edb. veya türkçe öğr. istiyorum.

şu seneyi alttan ders bırakmamaya çalışarak geçirmeye . sene sonunda eğer hala fikrim aynı ise yazın çalışmaya başlamaya. =) aynı değilse bile öylesine sınava yine de girmeye

şu stres insanı yiyip bitiriyor.Allah yar ve yardımcın olsun. :)

95 mi benimde kardeşim 95 li daha lisede ne zaman büyüdünüz yha bak şimdi sen 95liyim dediğin için düşündümde bizimkide büyümüş yha

neyse konuya geliyim canım notlarını yüksek tut istediğin il hangisiyse oraya geçiş yap ama büyük ihtimal daha ilk senen zaten ilk 1 dönem alışamayacak 2.dönem alışacaksan alışacaksın bu nereye gitsen böyle he bazı yerler daha eğlenceli gelebilir daha ilk zamandan ama geneli zaten ilk 1 dönem alışılmaz 2.dönem alışabilirsin ama orası erasmus da var(bildiğim kadaryla) yabancı dilde kendini kasıp yurtdışına gitmeyide düşün bence neden olmasın

evet canım var kısmetse eğer bırakmazsam almanya veya çek cumhuriyetine gitmeyi planlıyorum . ben de öyle yapacağım. 1 sene bekleyeceğim hala mutsuzsam gitmek allahın emri :) bu arada evet 95liyim gerçekten :) bunu söylediğimde bazıları inanmıyor ancak kimliği görünce tatmin oluyorlar ama evet 95liyim ve bir inat uğruna okula erken gittim daha doğrusu kıskanclık derdim neydi sanki otur oturduğun yerde oyuncaklarınla oyna ne işin vardı

Yaşın daha çok küçük memnun değilsen tekrar hazırlanabilirsin
Bir kaybın olmaz yani
Kendine güveniyorsan daha iyisini yapacağına inanıyorsan tekrar hazırlan
Ben de küçük,adını duyuramamamış bir okula gitmek istemediğim için tekrar hazırlanmıştım
Ama ben hiç tercih yapmamıştım sen kazanıp gitmişsin
Okula erken başlamanın dezavantajı da olabilir bu
Neden ilkokula başlama yaşı 7 ?
Alışabileceğin ortamlarda yaşın da etkisi var çünkü
Sen lise çağında üni.ye gidiyorsun bocalaman normal bence
Yatay geçişte de pek umutlu olma öyle bir düşüncen varsa
Ortamalanı yüksek tutman yetmiyor çünkü
Girdiğin sene yatay geçiş yapmak istediğin okula puanın yetiyor muydu ya da yüksek miydi ona bakıyorlar asıl
E zaten puanın y.geçiş yapmak istediğin okula yetseydi oraya girerdin zamanında :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…