Ben bu kızları anlamıyorum

Kai Hiwatari

Duranza Kırmızı Anka Kuşu
Kayıtlı Üye
16 Mart 2019
132
238
23
26
Russia
Sevgilisiniz ve ona aşkım diyorsunuz sonra bir nedenden ayrılıyorsunuz daha sonra başka biri ile çıkıyorsunuz ve ona da aşkım diyorsunuz ve döngü böyle devam ediyor aynen. Ya arkadaş aşkın mezhebi çok geniş herhalde sizde? Ona aşkım buna aşkım? İyi ki ruh eşimi bulmadan kimseyle çıkma ihtiyacı duymuyorum. Benim mezhebim o kadar geniş değil!

Sevgilisiniz ve ona aşkım diyorsunuz sonra bir nedenden ayrılıyorsunuz daha sonra başka biri ile çıkıyorsunuz ve ona da aşkım diyorsunuz ve döngü böyle devam ediyor aynen. Ya arkadaş aşkın mezhebi çok geniş herhalde sizde? Ona aşkım buna aşkım? İyi ki ruh eşimi bulmadan kimseyle çıkma ihtiyacı duymuyorum. Benim mezhebim o kadar geniş değil!

Yani? Bu atar kime :))) konu kisisel gelisimde ne alaka?

bundan bize ne şuan?

İnsanlar doğruyu yanilarak üzülerek ağlayarak bulur
O an ki duygu durumu bunu gerektiriyor demek.

Neden insanlari bu kadar elestirdiginizi anlayamadim. Sevgililik ve flort dediginiz asama hayatin dogal sureci acisindan cok normal bir sey bence. Bir insani tanimak icin once arkadaslik edilmesi, gezilmesi, beraber yiyip icilmesi lazim. Evet iste bu dediginiz insanin karsiniza cikan ilk kisi olmasi zaten cok sans isteyen bir durum. Bir insan cok fazla kisiyle sevgililik asamasina gelmis olabilir uyusmamislardir ayrilmislardir ben bunda acayip bir durum goremiyorum? Biriyle sevgililik surecinden gecmeden omrunuzu gecirmek istediginiz insan oldugunu ne sekilde anlayacaksiniz merak ettim dogrusu? 6.hisleriniz kuvvetli sanirsam...

Mesleğim gereği üni hayatım boyunca hep erkeklerin içindeydim iş hayatım da şu an öyle. Erkeklerden tiksindim artık. Çoğu pisliğin teki. Ben neler biliyorum sevgilisine hoş güzel konuşup da bize karşı konuşmalarını da. Bizim hanım kızlarımız da iki aşkım lafını hayatının en önemli şeyi yapıyo.

Mezhebi geniş ne demek??? Ne demek siz hangi hakla mezheplere dil uzatıyorsunuz?? Bu forumda farklı mezheplerden bir sürü insan var.

Mezhebi geniş ne demek??? Ne demek siz hangi hakla mezheplere dil uzatıyorsunuz?? Bu forumda farklı mezheplerden bir sürü insan var.
bir deyim olarak kullandi sanirim mezhepsel bir kesime saldirdigini dusunmuyorum ama bilemedim
midesi genis derler ya oyle bisey sanirim

Sen öyle yap ozaman :işsiz: birde alkış tutalım sana.. birazcıkta milletin naptığını eleştirmemeği oğren elin değmişken.

Ee bundan sanane bizene niye dertsiz başına dert alıp milleti bu kadar takıyorsun ki bizi ve seni uzaktan yakından ilgilendiren bir konu degil

Back
X