Ben bu erkek arkadasımla ne yapacam???

Yuhh artik canim ya nasil yapabildin Bu hatayi uff cok kötü olmus ya
Benden gözü kapali sevenlerde varmis:)
Ben Numüneligim saniyordum da:)

axi TATLIM SEN VARYAAAA BU ARKADAŞN YANINDA SÜT DÖKMÜŞ KEDİSİNNNNN İÇİNİ FERAH TUUT OKADAR KÖRLEŞMEMİŞ GÖZLERİN LOKUMUM :)))

arkadaşlar haklı bence kulak arkası yapma,dinle ,yakma kendini,hem senden medet uman birinden hayır gelmez.eminimki daha iyilerine laiksin,kendi kıymetini bil arkadaşım.ben eşimi canımdan çok seviyorum ama gün gelir ona bile güvenmem.kartlarını iptal ettir derim,ben şimdi merak ederim seni gelişmelerden haberdar et bizi olurmu.a.s.

ya yapmayın bu dönemde kimseye güvenilmez benim bir arkadaşımın başına geldi. kızın erkek arkadaşının acele paraya ihtiyacı vardı.Arkadaşımın kredi kartından nakit çektiler. 5 sene önce 2 milyara yakın. ve maalesef erkek arkadaşı ödemedi. kızcağıza bugun ödeyeceğım ,yarın ödeyeceğim ,derken, bankalardan kızı aramalar, paranın faizleri.arkadaşım parayı istedi diye o melek gibi adam şeytana döndü. ve maalesef ödemeyeceğim dedi. ilişki bitti .ancak kızcağız o parayı ödemek için çok zorlandı.... zaten bankada müdür asistanıydı. .3 krş kazanıyordu. bütün maaşını ödemek için harcadı çok zor günler yaşadı. üzgünüm inşallah bunlar başına gelmez..

Son düzenleyen: Moderatör:
nikahında olduğum halde bile kocama kredi kartı konusunda güvenemem olanıda zorla iptal ettirdim zaten.
senin yapacağında bu mağdem para çekmiş işi bitmiş artık kredi kartına ihtiyacı yok hemen iptallerine ver bence

simdiden gecmis olsun
bi kac senede sen yatacaksin galiba:)
hey allahim ya insan biraz dusnur adam hapisten cikmis sen neyine guvenip veriosun
hem adam gibi adam olsaydi sevgilisinin kartini alirmiydi ? ne buyuk bi yuzsuzluk

X