Ben bu erkek arkadasımla ne yapacam???

Benim takıldığım konu da o zaten neden baskasına veriyor. Bu hapse girmeden önce bir işte çalıştı yaklasık 7 ay falan sonra mahkemeler sonuçlandı ve hapse girdi. O dönemde benim kredi kartımı almıstı ve ödemisti. Aylığını aldığı gibi benim hesabıma yatırırdı. Bu sfer hangi mantığa böyle yaptı bilmyiorum zaten.

Dün bir sürü laf ettim. O çocuk benden daha güvenilir ben borcumu unuturum o unutmaz ben konuşurum onunla dedi bende iyice uyuz oldum bakalım bugün haber verecek artık inş.

Ben eşimle yeni çıkmaya başladığımda, kredi kartı borçlarım vardı.
Üsteli o yeni askerden gelmişti ve doğru düzgün bir işi bile yoktu.
Ben çalışıyordum o ara...
Benim kredi kartı borçlarımı ödedi. 2003 senesine göre az para da değildi.
Çıkmaya başladığımız andan itibaren bir kere cep telefonu faturası ödemiş değilim.
Sonra eşim (sevgiliyken yine ) işsiz kaldı ve ben yine çalışıyordum.
İlginçtirki yine bir çay parası bile ödemedim.
Bir tane gömlek için bile benden kredi kartımı istemedi.

Burada sevgilinin yaptığı hata...Yanlış ve yakışıksız...
Onu korumayı bırakıp bu işten sıyrılmanın bir yolunu bulmalısın...
Kredi kartı borcu yuvalar yıktı zamanında...
Bankaya elini verirsen değil kolunu tüm vücudunu kaptırırsın.

arkadaşım gerçekten hata üstüne hata yapıyorsun..insanlar kredi kartlarındaki borçları ödeyemediği için cinnet geçirip yapmamaları gereken herşeyi yapıyorlar..senin kredi kartının limiti ne kadar ki o kartla iş kurmaya çalışıyor yada kredi kartının faizi çokmu düşükte böyle bir işe kalkışıyor..sana ait olan birşeyi başkasına nasıl verebiliyor artı bu insan sana ne vaat ettiki bu kadar olaydan sonra hala kendini ona adamışsın..iyi niyetinin kurbanı olma....vee kendinden başka kimseye güvenme....

canım bence ya iptal ettir yada git direk söyle ilerde seninde başın yanabilir bu devirde birine güvenmek zor

]Valla cok sinirlendim yazacagim

Babaniz istese vermezsiniz ama is erkege gelince gozunuz gormuyor birseyi...

sadece şaşkınlıkla okudum yaptıklarını..hangi akla hizmet,bu nasıl bir güvendir yada şaşkınlıktır desem daha doğru olacak..daha çok şey söylenir ama neyse arkadaşlar söylemiş zaten gerekeni....

kusura bakmada niye veriyosunki
hayır ek kart çıkartmışsın madem
ne bide üstüne 4 kredi kartı veriyosun

şimdi sana ne desek boş..öder diyosun güveniosun..bu işlerde paçayı kaptırmışsın..
öder öder de ödeyene kadar geceleri rahat uyuyabilecekmsn..
allah yardımcın olsun..

allah aşkına böyle birine bu kadar nasıl güvenebiliyorsun anlamıyorum yaa..Allah akıl fikir versin ne diyim..

:1shok::1shok:sen olayı fazla abartmışsın be canım
tamam sevgiliye güvenilir falan ama kalkıpta kredi kartları önüne dökülmez
bakalım ödeme tarihi geldiğinde erkek arkadaşında sana aynı sıcak duyguları
ve samimiyeti göstericekmi
hayırlısı olsun ne diyim:kahve:

bu devirde insan ailesine i bile güvenemezken sizdeki iyi cesaretmiş..
daha önce çek işinden dolayı ceza yemiş birine kredi kartı vermek pek de normal bi davranış değil bence..
Umarım sizin de başınız ağrımadan kartları iptal ettir yada geri alırsınız..

canım arkadaşım kart başkasına verilirmi orta malımı bu ya
hayatının hatası bu..
hemen kartını geri al yada iptal ettir..
hayır bide arkadaşına vermiş ne yapmaya çalışıyo ya..
bence hemen kartını al geri sevgilinde pek
sağlam birine benzemiyo ama kusura bakma canım...

Dün aksam konuştum arkadasından kredi kartını alacğını söyledi.

Bakalım bugün tekrar soracam.

Benim kredi kartı limitlerim bayağı yüksek zamanında yine onun sayesinde çok yükselmisti :KK43:

bilmiyorum ama siz evli değilsiniz sevgilin bu senin çok maddi paylaşım yapmışsınız ki bu paylaşım tek taraflı görünüyor.. bilemiyorum tek diyebilecegim bu devirde babaya bile insan güvenemezken umarım sevgiline güvenmekle hata yapmazsın.. !!

günaydınnn bendiyom cum
sen ne yapmışsın güzelim ya öle neden böle davrandın ki ?? basit seviosun da böle cesareti nerden buldun umarım geri alabilirsin eğer vermezse sana geri karlarını bence hesabına bloke koydurman mümkün olabilir bence!!!

bilmiyorum ama siz evli değilsiniz sevgilin bu senin çok maddi paylaşım yapmışsınız ki bu paylaşım tek taraflı görünüyor.. bilemiyorum tek diyebilecegim bu devirde babaya bile insan güvenemezken umarım sevgiline güvenmekle hata yapmazsın.. !!

Güzelim aslında tek taraflı değil durumu iyiyken de ben elimi cebime sokmuyordum. Daha önce de kendi maddi sorunları baslayınca benden almıstı kredi kartlarımı ve ödedi evet ben kendi içimde çok dert ettim ya ödeyemzse ben ne yaprım diye ama ödedi bir şekilde.

İnşallah bu sefer de sorun olmayacak diye dua ediyorum ama içim daha huzursuz tekstil işi yapmaya basladılar inşallah isleri iyi gider de ben de rahatlarım :)

İnşallah işleri yollunda giderde sen de bu sıkıntılı durumdan kurtulursun arkadaşım...
umarım yorumlarımdan dolayı sıkılmamışsındır.İnsan başına gelmeden anlayamaz ama buna benzer bir durumda banim başıma geldiğinden dolayı söylemek istedim.

Bu zamanada kimseye güvenmemen gerektiğini anlaman için illaa çıkılmaz bi yola girmen mi lazım. Gerekeni yap bence.
Bende zamanında yandım bu işten dolayı nakit avaslar alış verişler sonra kaçışlar sonra paşa paşa borçları öde ödeyebilirsenyasakkelime

meslegin müdürlükmüş bişey olmaz calışır ödersin:) sitresli olur ama merak etme ödersin ama artık ikinci borcları sana takmadan önce kredi kartlarını al eger biraz aklın varsa icra ile ugraşmanın ne oldugunu tahmin bile edemezsin:) bunu nie diyorum biliyomusun kredi kartını verdigin icin aklından şüphe ediyorum

sen bu işin içindennn zamanında çıkmamakla hata yapmışsın zatenn çekten hapse giren adama kredi kartını veriyomm bravooo ayakta alkışş sanaa
vallaa güzelimm ayrılmakk senin aklınaa gelmemişsee dahaa ben sana ayrıl desem bilee işlemezz sanırımm

X