Ben bu erkek arkadasımla ne yapacam???

Bendiyom

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2007
138
0
Merhaba Kızlar,

benim bir erkek arkadasım var hapisten yeni çıktı. Çeklerden dolayı girmisti 2 sene yattı. Zamanında varlıklı idi ama şu an hiç birşeyi yok. Benden ek kart istedi çıkarttım verdim. İş yapıcaz dedi 4 tane daha kendi adıma ait kredi kartlarını verdim. Ama o gitmis benim kredi kartımı arkadasına vermis deli olucam ya.

Tamam bir şeyler yapmaya çalışıyor ama bu kadar da olmazki ya. Deli olmak üzereyim. Kredi kartlarımı çalıntı diye bildirsem bu sefer basları belaya girer diye korkuyorum. Yüzüm de tutmuyor geri de isteyemiyorum. Birde üstelik nakit çekmisler kredi kartından ben bu olaydan nasıl çıkacam ya üfffffffffff :KK43:(

hayatının hatalarından birini yapmışsın..
kesinlikle iptal ettir,kendini yakma bari...

bencede en yakın zamanda al kredı kartlarını erkek mılletıne ne yaparsan yap yaranamazsın ıslerıde bozulur sucu senden bulur cabası bı ton borcla döner kredı kartların ben kredı kartı konusunda babama bıle guvenmem kaldıkı erkek arkadsımaa :KK43:

Bi 2 yılda sen yatarsın.....
Delirdinmi arkadaşım kart verilir mi?
Ben bazen eşime bile veririken hemen geri almak şartıyla veriyorum.
Bana biraz palavra gibi geldi.
Nedense inanamıyorum his işde...

canım yaa
hayatının yanlışını yapmışsın
inşallah çektikleri paraları öderler.
ödemezlerse wayyy halineekafamçokkarıştı

Neymis efendim is yapacaklarmis
girsin bi ise adam gibi calissin
Senin kredi kartini istemesi zaten onun kisiligini ortaya koyuyor
Birde arkadasina vermesi...
OHaaaa diyebildim sadece--

arkadasım delirdin mi sen
hiç kredi kartını insan erkek erkek arkasına verir mi?
kardeşim olsa vermem bu devirde yeri gelicek babana bile güvenmiceksin
kaldı ki erkek arkadasın
kredi kartı gibi başa bela bişey baskasına verilir mi hiç

kredi kartım kayıp desem bası belaya girer demişsin
girerse girsin kusura bakma biraz bencil olucam ama
bi bayan olarak senin basın belaya girmektense onun girsin daha iyi
hem sana sormuş mu ki kredi kartını arkadasına verirken

Canım kesinlikle ya kartları geri iste yada iptal falan ettir.Walla kimseyede verme ne olur ne olmaz.Bu devir öyle bi hale geldi ki kimseye güven olmaz aman diyim :1no2:

hangi akla hizmet yaptığını anlamış değilim. nasıl bu kadar güveniyorsun? iptal ettir bir an önce ,zararın neresinden dönsen kardır. illa musibet gelmesini bekleme....

valla sizdekide iyi cesaret yani
almışınız kredini kartını ona vermişiniz
yarın öbür gün kapınıza haciz gelse hiçbir savunma yapamazsınız
gitsin kendi üzerine babasının bacısının üzerine çıkartsın
hani bi laf vardır hiç katılmam "hayatta babana bile güvenme" diye ama bu kadar da olmaz :shok1:

Tüm o kredi kartlarımi iptal ettiririm
Üstüne o sevgiliyi....
Neyse konuşursam çok kötü şeyler söylerim:kahve:

Ben zirnik koklatmazdim is yapicaksa kendi parasiyla veya bir yerden borc alsin öyle is kursun.
Kusura bakma ama öyle birisinin ipiyle kuyuya inmezdim ben.
Senin yaptigini ancak bi cocuk yapar
Hic kredi karti baskasina verilirmi sevgilinde baskasina veriyor iyi vallah
Ben olsam hemen simdi iptal ettiridim kartimi basi belaya girerse girsin kime sordu arkadasina verirken.
Daha yazacak cok sey var ama neyse

üstelik erkek arkadaşın ,senin bilgin dışında başkasına vermiş birde. sırf bu yüzden bile erkek arkadaşına kafa tutman lazım.sen zaten emanet aldığın kartı, kart sahibinin rızası dışında nasıl başkasına verirsin ki. kartın erkek arkadaşında değil başkasında, o da bir başkasına verir, bir arkadaşın dediği gibi 2 senede sen yatarsın. canın yansın istemiyorsan,sana abla tavsiyesi başın derde girmeden kartlarını iptal et , hatta bence erkek arkadaşını da ....

Erkek arkadasin senin kredi kartini tutuyor arkadasina veriyor sen hala ne yapmaliyim diye mi düsünüyorsun? O sevgilisine ait kredi kartini arkadasina verirken düsüncesizlik etmis, senin hala ne yapmaliyim demen ikinci bir hataya düsürüyor seni. Demekki güvenilir bir adam degil canim. Üstelik 3. sahis nedir, kimdir, hirlimi hirsiz mi.
Geri istemeye kalkma vermez bence. Bu sefer geri istiyorsun diye gider yüklü para ceker, ödeyemez kalirsin ortada. Derhal iptal ettir.

nasil Güveniyorsun Yaaa Erkek Arkadaşina Sen Tutupta Kredi Karti Veriyorsunnnn??? Yüzümde Yok Istemeye Diyorsun çekincen Neki Isteyemiyorsunn Sana Ait Olan Bişeyiii Ohh Ne Güzel Valla Kredi Kartin Elden Ele Dolaşiyoooo Istermisin Borçlar Sana Yikilsinnn?? çokkk Hata Yapmişsin çooook Bence Iptal Ettir Kartlarini En Acil Tarafindan

Doğru düzgün adam iş yapmak için sevgilisinin kredi
kartını alır mı ?
Aldı diyelim korkmaz mı sevgilisinin başının belaya girmesinden de
başkalarına verir ...

Ben anlamıyorum, bunu mantığım almıyor...
Nasıl olurda verirsin kredi kartını...
İnsanlar kız arkadaşlarına çay parası ödetmezken, seninki senden
kredi kartlarını istiyor.

O kartları acilen iptal ettir. O adamla da ayrıl derim ben ama...
Sen dinler misin onu bilemem...

Ek kartı hiç bir bilgi istemeden çıkartıyorlar güzelim sadece tel açıp isim veriyorsun ve limitini belirliyorsun bu kadar basit sonuçta önemli oln asıl kart sahibi. Banka ek kart sahibini ekstra falan göndermiyor :KK43:

Bi 2 yılda sen yatarsın.....
Delirdinmi arkadaşım kart verilir mi?
Ben bazen eşime bile veririken hemen geri almak şartıyla veriyorum.
Bana biraz palavra gibi geldi.
Nedense inanamıyorum his işde...

Güzelim biz kendisiyle 2002 yıldan beri beraberiz. Ben onunla çıkmaya basladığımda bayğı varlıklıydı ve iflas etti. Herşey insan için. Son dönemde çeklerini de ödeyemedi. O yüzden de 2 yıl yattı. Şimdi çıktı ve yeni işler peşinde ve malesef herkesin ailesi sağlam olmuyor. Birşeyler yapmaya çalışıyor o yüzden ona kızmıyor zamanında veya değil bana bu parayı ödeyeceğini de biliyorum ama arkadasına benim kredi kartımı vermesi beni kızdırdı. Yoksa onda olsa problem değil bence.

Dün aksam aradım söyledim de zaten geri al arkadasından diye. Sırf onda olsa ben o kadar dert etmiyorum.

Ben zamanında yaklasık 2 yıl hiç cebime elimi atmadan yasadım. O yüzden istemeye yüzüm yok. O istedi ben veremem diyemedim açıkçası. :KK43:(

X