konuyu düzenleme kısmından ya da yorum olarak dosya yükle yazıyor oradan ekleyebilirsiniz.
Cildiye uzmanına gittiniz mi?
Kaslarini catma mimik kirisikliklarin olusmaya baslamis.
Sivilceler icin nileranin sabunlarina bakmani tavsiye ederim eczanelerde var ama bu sirada makyajsiz gez bir ayda etkisini gosteriyor.
En doğal çözüm olarak elma sirkesi kullandım ben,işe yaradı bende.Açıkçası önce kendim bazı şeyleri önerilere bakarakten uygulamak ve sonucuna göre en son çare olarak cildiyeciye gitmeyi düşünüyorum.
Bence ilk önce bir cildiyeciye gidin. Föndöten kullanmanız büyük hata. Doktor harici önerim. Cildinize sarmısak sürmeniz. İkiye bölün ve ıslak yerini sürün. Gece yüzünüzü yıkamadan yatmayın. bol su için. Acıbadem sütünü nemlendirici olarak kullanabilirsin. Ben çok memnunum. Dünyanın parasını verip aldığım kremlerden bile daha iyi.Açıkçası önce kendim bazı şeyleri önerilere bakarakten uygulamak ve sonucuna göre en son çare olarak cildiyeciye gitmeyi düşünüyorum.
Cildiniz çok kötü durumda değil. Lekeleriniz için dermoroller kullanabilirsiniz, gerçekten işe yarıyor. Sivilce probleminiz için sivilce karşıtı setler kullanabilirsiniz ya da bitkisel sabunlar.
Kesinlikle roller diyorum neden? Cunku benim derin skarlarim vardi. A c e vitamileri ile 8. seans rollerimi yaptim. Konumda var bakabilirsiniz. Belki foto atarim.
Kirisiklar icinse serumlar var ozel. Onlarda kullanmayi dusunuyorum. Ama rollerI ölunceye kadar kullanacağıma eminim
Sarımsağı ne sıklıkta ve ne zaman kullanıyorsunuz ? Koku olayını nasıl çözüyorsunuz ?Bence ilk önce bir cildiyeciye gidin. Föndöten kullanmanız büyük hata. Doktor harici önerim. Cildinize sarmısak sürmeniz. İkiye bölün ve ıslak yerini sürün. Gece yüzünüzü yıkamadan yatmayın. bol su için. Acıbadem sütünü nemlendirici olarak kullanabilirsin. Ben çok memnunum. Dünyanın parasını verip aldığım kremlerden bile daha iyi.
Mavisi harikaKaslarini catma mimik kirisikliklarin olusmaya baslamis.
Sivilceler icin nileranin sabunlarina bakmani tavsiye ederim eczanelerde var ama bu sirada makyajsiz gez bir ayda etkisini gosteriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?