Ben bu cildi nasıl pürüzsüz hale getirebilirim?

Sarımsağı ne sıklıkta ve ne zaman kullanıyorsunuz ? Koku olayını nasıl çözüyorsunuz ?
Sarmısak sivilceleri kurutuyor. Kendime uyguladığımda hizlı etki ediyor. ilk başta sivilcelerin kızarıklığı gözle görünür şekilde azalıyor. Aklıma estikce kullandım. Kokusuda çok rahatsız etmedi beni. Sadece sivilceye dokunduruyorsunuz . Hem o kadar koksun. Evdeyken yapılması yeterli olur. Biraz kokuya katlanacaksınız. Sivilce kadar rahatsız etmez. Sarmısak sürerek arpacık bile iyileşiyor.

Hangi toniği kullanıyorsun Can'ım

Nivea nın mavisini kullandım.Şimdi ise yeşilini kullanıyorum.Fena değil gibi.Piyasada en bilindik ve en kolay bulunabilen marka olduğu için kullanıyorum ama sen daha iyi bir tonik kullanıyorsan alırım önerini.
Tşk ederim canın
Ben de clean clear kullanıyorum ama tek vazgecemediğim toniğim Gül suyu :)

dermotolog mnerebilirim dr.özlem tunvayengin ankarada basarılı bir hekim bi görünmenizi tavsiye ederim

Tşk ederim canın
Ben de clean clear kullanıyorum ama tek vazgecemediğim toniğim Gül suyu :)
sivilcelerden muzdaripseniz mesaj atabilirsiniz beraber tartışarak çözüm bulabiliriz yardımcı olursam ne mutlu bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…