• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben bu adamla ne yapacağım,boşanmayı düşünüyorum artık

• Konu Sahibi Konu Sahibi CeYz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Dolandırıcılar neden alan söylüyor peki
Ki onlar oldukça zeki insanlardır
Konu sahibinin eşi bence normal bir adam ama yalan söylemeyi alışkanlık haline getirmiş.
Kızılacağını düşünmesi kişiliğinin tam olgunlaşmadığını gösteriyor
pekı sızce dolandırıcılar normal ınsanlarmı ? ruh saglıkları yerındemı.zekı olabılırler belkı ama ruh saglıkları olmadıgı kesın.

pekı sızce dolandırıcılar normal ınsanlarmı ? ruh saglıkları yerındemı.zekı olabılırler belkı ama ruh saglıkları olmadıgı kesın.

Çok da normaller yani,
Oyle olsa ceza almazlar değil mi. Ruh sağlığı yerinde değildir diye
hatta çok da dengeli insanlar ikna kabiliyetleri çok yksek
Savcıyı bile dolandırabilen var.

konunun ilk başını okudum da boşanmak biraz ağır olur bu duruma
eğer kartının borcunu ödemeyip içkiye kumara ne bileyim eğlencesine harcamış olsa tamam ama
yine zorunlu bir ödeme yapılmış
tabi ki yalan söylemesi iyi değil
ona bu konularda yalan söylediğinde güveninizin sarsıldığını iyiyse de kötüyse de doğruları söylemesini isteyin bence

Sizi gören de her Allahın günü eşim için konu açıyorum sanır,öyle bir derdim yok çok şükür. Ön yargılarınızı,düşüncelerinizi de alın naşşş

sızın gıbı dusunmeyenede saygı duymayı ogrenın.esınızdekı sorundan once sızdede epeyce var gıbı gorunuyor.dınlemeyı bılmıyorsunuz en basta.elestırıyı kabul etmıyorsunuz.sızın soledıgınız herseyı gulerek yanıtlıyorum.hıc ofkelenmeden :)
elestırı kaldırıcak kadar olgunlasın sonra dıger mevzuya bı cozun ararsınız.yada konularınızın baslıgına sadece pohlyın ve haklı oldugumu soleyın ıbaresı dusunkı bole sıkıntılar cıkmasın tamammı canım opuyorum senı :)

Çok da normaller yani,
Oyle olsa ceza almazlar değil mi. Ruh sağlığı yerinde değildir diye
hatta çok da dengeli insanlar ikna kabiliyetleri çok yksek
Savcıyı bile dolandırabilen var.
ozman bu mantıga gore psıkologlar sadece ruh hastaları ıcın var.cezai ehlıyetı olmayanlar ıcın.uyku sorunu yeme sorunu asırı stres tedırgınlık yalan soleme egılımı ıntıhar egılımı vs vs vs gıbı hosnutsuzluklara sahıp kısıler kendılerını normalmı saymalılar

yada hırsızlar dolandırıcılar tecavuzculer ruh saglıgı yerınde bıreylermı ?

hahahaha eglendım sagolun hanımlar :)
sız benı gorupte sukretmeyın sekerım.esını sokak ortasında doven olduren zerre deger vermeyen ve daha bır cok kotu sey yapan kocaları dusunup elınızdekıne sukredın.ve mumkun mertebede aıle ıcındekı ozel sorunlarınızı her gun yuz yuze baktıgınız kocalarınızı bole basıt onemsız bı nedenden dolayı desıfre etmeyın.odedım demıs odememıs.napsın odemedım desınde bı ton dır dırmı ceksın yanı.ılla ınsanı konusturucanız ya.ne aıle hayatları var bılıyormusunuz sız.bu soledıkelrınız cok basıt kalır.halk arasında bır tabırıde varda ben solemeyın sız tahmın edın hanı cok bılgınsınız ya.
benım kocam yalancı dıye eslerınızı desıfre etmeyı normal goren ınsanın benı secmece yada saka olarak gormesı bı haylı dogal.
Biz burada konuşuyoruz dertleşiyoruz,kimliğimiz mi görünüyor eşim ya da beni tanıdınız mı biz rezil mi olduk?Yatak odasını anlatan insanlara yapın siz bu deşifre konusundaki yorumunuzu.
Ben bu konuyu açmasam yalan söylemenin psikolojik sorun olabileceğini bilmeyecektim,buradan bir arkadaş sağolsun bana özelden bir doktor önerdi,eşime söyledim beraber gideceğiz.Bana burada açtığım konular hiçbir zaman zarar vermedi,yarar sağladı.Ayrıca lütfen gündemdeki olayları karıştırmayın,amacınızı anlayamaıyorum

Biz burada konuşuyoruz dertleşiyoruz,kimliğimiz mi görünüyor eşim ya da beni tanıdınız mı biz rezil mi olduk?Yatak odasını anlatan insanlara yapın siz bu deşifre konusundaki yorumunuzu.
Ben bu konuyu açmasam yalan söylemenin psikolojik sorun olabileceğini bilmeyecektim,buradan bir arkadaş sağolsun bana özelden bir doktor önerdi,eşime söyledim beraber gideceğiz.Bana burada açtığım konular hiçbir zaman zarar vermedi,yarar sağladı.Ayrıca lütfen gündemdeki olayları karıştırmayın,amacınızı anlayamaıyorum[/QUO

ben sıze cok baskıcı davranıyorsunuzdur yada psıkolojık bı sorundur dedıgımde saldırı moduna gecmıstınız.sımdı psıkolojık bı sorun olacagını bılmeyecektım dıyorsunuz ılgıncsınız.
sıze ayna tutmaya calısan ınsana tahamulunuz yok cunku sız hep haklısınız.neyse uzamasın konu ıyı gunler sıze
en sıze cok baskıcı davranıyorsunuzdur yada psıkolojık bı sorundur dedıgımde saldırı moduna gecmıstınız.sımdı psıkolojık bı sorun olacagını bılmeyecektım dıyorsunuz ılgıncsınız.
sıze ayna tutmaya calısan ınsana tahamulunuz yok cunku sız hep haklısınız.neyse uzamasın konu ıyı gunler sıze

Çok acımasız olmayın bu onda hastalık haline gelmiş tedavi edilmeli.

en sıze cok baskıcı davranıyorsunuzdur yada psıkolojık bı sorundur dedıgımde saldırı moduna gecmıstınız.sımdı psıkolojık bı sorun olacagını bılmeyecektım dıyorsunuz ılgıncsınız.
ilk yorumunuz,"bir de eşten dinlemek lazım,neyse yorum yapmayacam" dı. Allah eşinize sabır versin. Byee

sn:dalin26
estağfrullah o sizin çok bilgililiğinizden eşlerini döven kadınlara bakıp yalan söylemelerine razı olun diyebilecek ihtisas bizde yok malesef anca kadın sığınma evinde sosyolog olmaya yetti.(biz neler görüp neler biliyoruz bu da psikolojik ve ekonomik şiddet. daha kötüsü var diye az kötüsünü boşvermek gerekmez)burada herkes birbirini sorunlarını anlattığı kadarıyla tanıyor ve birbirimize yardımcı olmak için yazıyoruz asıl sizin gibi insanların kültür seviyeleriyle sorunlarıyla yaptıklarıyla dalga geçmek için değil. eğlenmek istiyorsanız karikatür yada mizah sayfalarına geçebilirsiniz buradada baya eğlendiniz gerçi ama deşifre etmek istemediğiniz nekadar psikolojik sorununuz varsa bizde onu anladık ama hadi sizin yaptığınız gibi yüzünüze vurmayalım. kendi halinizde eğlenmeye devam edebilrsiniz

Yalanlarına artık dayanamıyorum,26 yaşındayım 14 yaşımdan beri benim hayatımda çocukluk aşkım.Ve ciddi anlamda düşünüyorum boşanmayı. Yaşamayan benim hissettiklerimi anlayamaz,para konusundaki kaçıncı hatası bu.Ya ben çalışamasam ne olacak? Belki başka eşlerin yaptığı hataları,kötü hiç bir şeyi yok. Affedemiyorum bu huyunu

ben ben varım cnm yaşadım ve seni çoook iyi anlıyorum. benim eşimde bana zamanında çok yalan söyledi para ve genel anlamda şu anda dediklerinin çoğuna inanmıyorum. geçen kredi kartını yatıracaktık maaşı çekemedim kart kırıldı dedi eee dedim
sonra da bankamatik kartı yuttu dedi. neyse ertesi gün gene para yok arkadaşın acil ihtiyacı varmış verdim dedi. Allah allah senin kartın fazie girdi sen borç verdin fln derken ileri geri tartıştık sen bana güvenmiyorsun dedi

sonra kendime kızdım ama onun yüzünden bu güvensizliğim. dünde parayı eksik getirdi hiç yorum yapmadım. hep bir işler çevirdiğini düşünmek yoruyor bazen

ozman bu mantıga gore psıkologlar sadece ruh hastaları ıcın var.cezai ehlıyetı olmayanlar ıcın.uyku sorunu yeme sorunu asırı stres tedırgınlık yalan soleme egılımı ıntıhar egılımı vs vs vs gıbı hosnutsuzluklara sahıp kısıler kendılerını normalmı saymalılar

yada hırsızlar dolandırıcılar tecavuzculer ruh saglıgı yerınde bıreylermı ?

Hastalık boyutu farklı bir şey. O saydıklarınız tedavi gerektiren hastalıklar. Yalan söyleme hastalığı mesela sebepsiz abartı ve kimseye zararı olmayan yalanlar, onda hasta olduğu gayet belli. ya da kleptomanlar da küçük değersiz şeyleri çalarlar.
Ama bile isteye bir çıkar için yalan söyleyen adam öldüren hırsızlık yapan tecavüz eden kişileri hasta kategorisinde değerlendiremeyiz. O zaman mahkemeler niye var.
Ruh sağlığı yerinde yaptıklarının sonucunu anlayabilecek durumda, canı öyle istediği çıkarına uygun düştüğü için öyle davranıyor. Bu da dengeli bir kişilik demek, yani hasta falan değil. O yüzden de yargılanıp ceza alıyorlar değilse zaten bir ceza almazlar.

ben ben varım cnm yaşadım ve seni çoook iyi anlıyorum. benim eşimde bana zamanında çok yalan söyledi para ve genel anlamda şu anda dediklerinin çoğuna inanmıyorum. geçen kredi kartını yatıracaktık maaşı çekemedim kart kırıldı dedi eee dedim
sonra da bankamatik kartı yuttu dedi. neyse ertesi gün gene para yok arkadaşın acil ihtiyacı varmış verdim dedi. Allah allah senin kartın fazie girdi sen borç verdin fln derken ileri geri tartıştık sen bana güvenmiyorsun dedi

sonra kendime kızdım ama onun yüzünden bu güvensizliğim. dünde parayı eksik getirdi hiç yorum yapmadım. hep bir işler çevirdiğini düşünmek yoruyor bazen

Allah yardımcımız olsun canım,pişman oluyormu peki? Kartını filan mı alsan. Biz kredi kartlarını kapattık çok şükür.

ilk yorumunuz,"bir de eşten dinlemek lazım,neyse yorum yapmayacam" dı. Allah eşinize sabır versin. Byee

evet soledıgım heseyın arkasındayım canım ben.bırde esten dınlemelı dedım kı baskı yapıp yapmadıgınız anlasılsın degılmı.yalan solemeye zorluyor olabılırsınız.daha sonrkaı msjlarımdada yalan soleme hastalıgı olabılırde dedım ama nedense orayı alıntılamayı unutmussunuz hay allah.psıklojık sorun olabılır hastalık halıne gelmıs olabılırde dedım ama gozunuzden kacmıs tatlım ya.
esım adına amın dıyorum ınanırmısın ne solersen sole benı bozamazsın cnm :))))
allah sızınde esınıze sabır versın.sıze katlanabıldıgı ıcın ayrıca takdırı hakedıyor.
ben esımle lakalı bole bı konu acsaydım aksam esımın yuzune bakınca tuaf hıssederdım.yedı duvele ılan etmek yerıne esımıde alıp psıkologa gıderdım canım.

sn:dalin26
estağfrullah o sizin çok bilgililiğinizden eşlerini döven kadınlara bakıp yalan söylemelerine razı olun diyebilecek ihtisas bizde yok malesef anca kadın sığınma evinde sosyolog olmaya yetti.(biz neler görüp neler biliyoruz bu da psikolojik ve ekonomik şiddet. daha kötüsü var diye az kötüsünü boşvermek gerekmez)burada herkes birbirini sorunlarını anlattığı kadarıyla tanıyor ve birbirimize yardımcı olmak için yazıyoruz asıl sizin gibi insanların kültür seviyeleriyle sorunlarıyla yaptıklarıyla dalga geçmek için değil. eğlenmek istiyorsanız karikatür yada mizah sayfalarına geçebilirsiniz buradada baya eğlendiniz gerçi ama deşifre etmek istemediğiniz nekadar psikolojik sorununuz varsa bizde onu anladık ama hadi sizin yaptığınız gibi yüzünüze vurmayalım. kendi halinizde eğlenmeye devam edebilrsiniz

ahahahahaha ılk gırıs cumlenız bır sahane demek ıstedıgımı cok ıyı anlamıssınız.yanlız sekerım konu sahıbının sorunuyla dalga gecmedım kultur sevıyesı aaaoooo agzımdan cıkmadı.
cok sukur bebegım hıc dert etme kendıne hıc bır sorunum yok benım :) oldugu zamanlarda da daha mantıklı seyler yapıyorum :) herzamanda elestırıye acıgımdır sızde olmayan bır mezıyet bu :) kendını savunamayan ınsanlar saldırıya gecerler.
ayyy ne hossun canım ya ajiteye kaptırmıssın kendını sonucundada bole avam bı mesaj cıkmıs ortaya.bazı seylerı absrbe etmeyı ogrenmelısınız.aksı halde herzaman ıstedıkelrınızı duyamazısnız.
kalabalık bı portalda bır baslık acıyorsan ıyı yada kotu tum elestırılerı gozel almalısınız cnaım :)
ıyı gunler dılıyorum opuyorum sızı

Hastalık boyutu farklı bir şey. O saydıklarınız tedavi gerektiren hastalıklar. Yalan söyleme hastalığı mesela sebepsiz abartı ve kimseye zararı olmayan yalanlar, onda hasta olduğu gayet belli. ya da kleptomanlar da küçük değersiz şeyleri çalarlar.
Ama bile isteye bir çıkar için yalan söyleyen adam öldüren hırsızlık yapan tecavüz eden kişileri hasta kategorisinde değerlendiremeyiz. O zaman mahkemeler niye var.
Ruh sağlığı yerinde yaptıklarının sonucunu anlayabilecek durumda, canı öyle istediği çıkarına uygun düştüğü için öyle davranıyor. Bu da dengeli bir kişilik demek, yani hasta falan değil. O yüzden de yargılanıp ceza alıyorlar değilse zaten bir ceza almazlar.

sızede sevıyenızden oturu tesekkur edıyorum.cunku sevıyelı ınsanla bır seyı konusmak tartısmak cok daha ıyı.

Allah yardımcımız olsun canım,pişman oluyormu peki? Kartını filan mı alsan. Biz kredi kartlarını kapattık çok şükür.

cnm eskiden bütün kartları patlattı bundan 10 yıl önce 2500TL borcunu ödedik ve bir daha kredi kartı almaya bile teşebbüs edemedi. maaşını getiriyor benim kredi kartını yatıryoruz ama o kartı ailecek giderlerimiz için kullanıyoruz

yalanını çıkaramıyorum ki pişman olsun. onlar geçmişte kaldı bana neden güvenmiyorsun diyor

hırsılık yapmak calmak dolandırmak sıddet egılımı gostermek vs bunlar kısılık bozuklugunun urunlerıdır.e tamamen cocuklugundakı yetıstırılme tarzı buyudugu ortamla alakalı.gelısmemıs kısılıgın sonucudur.genelde baskılanmıs asagılanmıs hakarete ugramıs deger gormemıs vs ıle gecmıstır cocukluk donemı.
ceza almayan kısıler ıse akıl saglıgını kaybetmıs kısılerdır.falan fılan bu tartısılır.

evet soledıgım heseyın arkasındayım canım ben.bırde esten dınlemelı dedım kı baskı yapıp yapmadıgınız anlasılsın degılmı.yalan solemeye zorluyor olabılırsınız.daha sonrkaı msjlarımdada yalan soleme hastalıgı olabılırde dedım ama nedense orayı alıntılamayı unutmussunuz hay allah.psıklojık sorun olabılır hastalık halıne gelmıs olabılırde dedım ama gozunuzden kacmıs tatlım ya.
esım adına amın dıyorum ınanırmısın ne solersen sole benı bozamazsın cnm :))))
allah sızınde esınıze sabır versın.sıze katlanabıldıgı ıcın ayrıca takdırı hakedıyor.
ben esımle lakalı bole bı konu acsaydım aksam esımın yuzune bakınca tuaf hıssederdım.yedı duvele ılan etmek yerıne esımıde alıp psıkologa gıderdım canım.
Sen kendine aynadan nasıl bakıyorsun,nickinin altında yedi düvele kilolarını ilan ediyorsun.MAdem bu kötü bişey derdini anlatmak suç,sen de yapma.Git diyetisyene hallet dimi.

Sen kendine aynadan nasıl bakıyorsun,nickinin altında yedi düvele kilolarını ilan ediyorsun.MAdem bu kötü bişey derdini anlatmak suç,sen de yapma.Git diyetisyene hallet dimi.
hahahha kıloluyum ılan edıyorum :) neyle neyı kıyasladın gercekten saka gıbısın :) sokagada cıkmamalıyım aslında kılolarımı herkese ılan etmıs gıbı olmasın sonra :)
gereken heryere gıttım ben senr ahat ol cnaım benım.su kıyaslaman bıle bu muhabbetı otomatık olarak bıtıtrdı.nasıl bı kafaya hıtap edıyorum ben tanrım :)
ustune bırde brda takımlarda yarısıyorum bak durumum ıyıce vahımlestı sana malzemede cıktı :)
tobe tobeee

Back
X