Ben bu adamı çözemedim

kuzu kuzu söle kuzu sen de durmadan aynı seı söle o da dellensın

facede ılıskım yok dıyo olabılır öyle deyıp aniden nısanlanan arkadaslarım da var adamın huyuna suyuna gore degısıyo
hatta acayıp buyuk bır nısan yapıp 2 sene flört edıp sonra nısanlanan 2 sene sonra ewlencez dıye yazan ama aynı zamanda bekar dıye yazan bı tanıdıgım erkek de var

öle görunuo bazıları böle havalı havalı ben bekarım falan dercesıne.

ben olsam delırırdım ama sana takma dıebılıyorum cunku takmayan kızlar var bılıyorum
ya da mecbur takmamaya calısıolar

hattaa bı ornek daha samımı kankı erkek arkadasım hala ılıskıde gosterıo
ama nısanlandılar
kız buna nısan teklıfı atmıs facede gırıp bakıorum arada oradan bılıyorum
ama bu kabul etmıyor halbukı tapıyo kıza :))

degısık işte...

sana karsı tutumuna bakıcan sevgısıne sen ınanıyomusun o da onemlı
yoksa kandırıyomus gıbı mı gelıo sana falan

neden dışarı çıkmaktan bu kadar çekinir bi insan
etrafta birileri görür eder diye çıkmak istemiyo olabilir
belki de evli..?

bır gun iş çıkışında onu almaya git, suprız yap. sınırlenır yada hoşlanmazsa bi nane var demektır.

bence evlı degıl ama ya eskı eşinle barışmaya çalışıyor yada cepte bırı var yada sen yanılıyorsun.

bak ben ilk kez okuyorum ve okur okumaz da takıldım:)bakmayın güldüğüme ama böle yapmanız erkek ark.nız tarafından yanlış anlaşılmanıza onun kafasın da af edersiniz özür dilerim ama kolay elde ettiği bir kız olarak kalmanıza neden olabilir.lütfen daha dikkatli olun bundan sonra

sürekli deneyeceksin,,mesela bir bahaneyle dışarı çıkart,dışarda elini tutuyormu,yoksa gizlenmeyemi çalışıyor böyle şeylere dikkat et mesela

ay Allah'ım ya bu tarz erkekleri görmek beni fitil ediyo..klava: arkadasım açık açık konuşmaktan başka çaren yok ki, yoksa o bu halden memnunsa böyle devam eder, sende içten içe kavrulmaya..seven adam ilişkisini neden beyan etmez ki..belkide kalıcı gözüyle bakmıyor, kimselerinde bilmesine gerek görmüyor..hep olumsuz düşünüyorum çünkü artık erkeklerin hiçbirine güvenemiyorumm.

Valla konuştum ama tabi üzerine gitmedim. ıstemediğimden değil. Sanki ona aşıkmışım gibi görünmek istemediğim için. Bir günü bir gününe uymuyor arkadaşlar. Buda bize ders olacak gibi görünüyor yani bana :)

Erkeklere güvenmiyorum ama bu kişiyede inancım kalmadı benim. Sanırım en kötüsü bu olacak o kişi için.

Uyanma vaktidir...

bir erkek eğer ailesiyle paylaşmıyorsa sevdiği insanı,arkadaşlarıyla konuşmuyor mutluluğunu paylaşmıyorsa,sevdiğini dışarıya çıkarıp el ele gezmek beraber vakit geçirmek istemiyorsa altında bir bit yeniği aramalısın bence..yaşanmış olaylardan tecrübelerime sığınarak ve affını rica ederek söylemeliyimki..o arkadaş hiç sana ait olmamış,hiç sevmemiş ve seninle geçirdiği vaktide kendine kar biliyor..ne uzaklaşabiliyor,nede yakınında olabiliyor..sadece tek bir şekilde anlarsın bunu,senden ayrılıyorum de,nasıl arkasına bakmadan gittiğini sende göreceksin..
keşke hiç olmasa böyle insan kılığına bürünmüş yaratıklar ama var malesef..hatta sevinmelisin bence bundan daha kötüleride var..önemli olan yaptığına gereken karşılığı ona haddini bildirerek verebilmen..
sevgiyle kal..

bende sana katılıyorum hem face konusunda hemde diğer konularda demekki güvendinki gittin zaten zamana bırakırsan onun iimi kötümü olduğunu anlarsan biz sana ne diyebilirizki hem niye çekiniyorsun telde konuşun şurda buluşalım de mesela bi metro istasyonu ötobüs durağı yada sinema ,cafe sonrada nereye gitceğinize ortak karar verin dışardayken ne o öyle evde işiniz ne boyna.....alkisalkisalkissengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…