- Konu Sahibi Evanesence
Arkadaşlar, bana bu konuda fikirlerinizi söylerseniz çok sevinirim. Konuya gelince. Bu Ocak ayında Facebook vasıtası ile biri ile tanıştım. Aslında hayatımda hep bana ters gelen bir durumdu bu. Neyse yaklaşık olarak 1,5 ay msnde konuştuk ve sonrasında ilk buluşmamız gerçekleşti. Gayet sevecen saygılı yaklaşıyordu bana. Daha sonraki buluşmamız içinde ben yine bir 1,5 ay bekledim. Bu arada samimiyetimiz arttı. Flört eder gibiydik ama net olarak kelimelere dökmüyorduk. Bu arada o istanbulda ben istanbul dışındaydım. İş buldum ve (tesadüfte burada zaten aynı semtte oturmuşuz 1 sene öncesine kadar) aynı semte taşındım. Taşınmadan bir süre evvel evim hazırlanana kadar kız arkadaşımda kaldım ama birgün talihsizlik arkadaşımın işi çıkmazmı!!!. Bende kal dedi ve bende gittim. Ama sadece film seyrettik ve pizza yedik. Bu arada nerdeyse 4 ay oldu tabi tanışalı. Daha sonraki görüşmemizde olanlar oldu ve halende ilişkimiz devam ediyor. Ancak benim kafamda bir sürüsoru işareti var. Mesela hiç dışarı çıkmıyoruz. Ya o bende Ya ben onda. Dün akşam bi şekilde üstü kapalı sorucam dedim ve Allah yardım etti. Ablası ile telefonda konuşurken kız arkadaşımdayım dedi. Ama ablasının beni bilmediğini konuşmalarından anladım tabii. Sonrada samimi bir arkadaşı aradı ve ismimi zekrederek orda olduğunu iletti. Bende sanırım herkes biliyor dedim. Fırsattan istifade işte. Oda sadece arkadaşının bildiğini ve özel hayatını kimseyle paylaşmadığını, insanlara anlatmadığını söyledi. Gecenin ilerleyen saatlerinde bir soru daha patlattım. Biraz dışarıçıkalım dedim. Hep evdeyiz. Ki normalde ben hiç sıkmam onu. O 1 ararsa 1 ararım yani. O an anlamadı lafımı ama sonra dank etti sanırım. Daha önce evlenmiş ve boşanmış biri. Benimde duygularım çok derin ama güvensizliğim çok fazla. Şeytan dürtüyor malum. Bu arada Facebook hesabında da ilişkisi yok yazıyor. Sizce nasıl biri bu insan ben anlayamadım. Ne yapsam, nasıl davransam???:çok üzgünüm: