Ben bu adamı çözemedim

Evanesence

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2006
9
0
86
İstanbul
Arkadaşlar, bana bu konuda fikirlerinizi söylerseniz çok sevinirim. Konuya gelince. Bu Ocak ayında Facebook vasıtası ile biri ile tanıştım. Aslında hayatımda hep bana ters gelen bir durumdu bu. Neyse yaklaşık olarak 1,5 ay msnde konuştuk ve sonrasında ilk buluşmamız gerçekleşti. Gayet sevecen saygılı yaklaşıyordu bana. Daha sonraki buluşmamız içinde ben yine bir 1,5 ay bekledim. Bu arada samimiyetimiz arttı. Flört eder gibiydik ama net olarak kelimelere dökmüyorduk. Bu arada o istanbulda ben istanbul dışındaydım. İş buldum ve (tesadüfte burada zaten aynı semtte oturmuşuz 1 sene öncesine kadar) aynı semte taşındım. Taşınmadan bir süre evvel evim hazırlanana kadar kız arkadaşımda kaldım ama birgün talihsizlik arkadaşımın işi çıkmazmı!!!. Bende kal dedi ve bende gittim. Ama sadece film seyrettik ve pizza yedik. Bu arada nerdeyse 4 ay oldu tabi tanışalı. Daha sonraki görüşmemizde olanlar oldu ve halende ilişkimiz devam ediyor. Ancak benim kafamda bir sürüsoru işareti var. Mesela hiç dışarı çıkmıyoruz. Ya o bende Ya ben onda. Dün akşam bi şekilde üstü kapalı sorucam dedim ve Allah yardım etti. Ablası ile telefonda konuşurken kız arkadaşımdayım dedi. Ama ablasının beni bilmediğini konuşmalarından anladım tabii. Sonrada samimi bir arkadaşı aradı ve ismimi zekrederek orda olduğunu iletti. Bende sanırım herkes biliyor dedim. Fırsattan istifade işte. Oda sadece arkadaşının bildiğini ve özel hayatını kimseyle paylaşmadığını, insanlara anlatmadığını söyledi. Gecenin ilerleyen saatlerinde bir soru daha patlattım. Biraz dışarıçıkalım dedim. Hep evdeyiz. Ki normalde ben hiç sıkmam onu. O 1 ararsa 1 ararım yani. O an anlamadı lafımı ama sonra dank etti sanırım. Daha önce evlenmiş ve boşanmış biri. Benimde duygularım çok derin ama güvensizliğim çok fazla. Şeytan dürtüyor malum. Bu arada Facebook hesabında da ilişkisi yok yazıyor. Sizce nasıl biri bu insan ben anlayamadım. Ne yapsam, nasıl davransam???:çok üzgünüm:

Bilmiyorum cnm ama anlattığın kadarıyla benim hoşuma gitmedi

Hem neden daha önce evlenmiş boşanmış bi adamla birlikte olcaksın ki

bide internetten tanışmışsın

Yaşın kaç senin :uhm:
onun yaşı kaç iş durumu nedir aile yapısı nasıl bence bunların hepsini öğrenmeden fazla yaklaşma derim

Hakkında hayırlısı olsun a.s.

ya şu facebook ne kötü bişey ya...acık acık konusmalısın yani..böyle ilişki olmaz ki..dısarı cıkmak yok gezmek yok..kırk yılda bir buluşuyorsunuz..olmaz böyle..güvenmemekte haklısın bence..acık acık sor ona..sen onun için nesin sor bunu..

Benim yai 30 oda benden bir yaş büyük. Çok düzenli bir ailesi var. Aile yapısı iyi yani. ış durumuda iyi, hatta 5 sene kaptanlık yapmış. O süre zafında evlenmiş ancak sürekli denizde olduğu için yürümemiş evliliği. Şu anda ana karada çalışıyor :) ıçimde hep bir endişe var. Emin olmamak çok kötü. Nasıl davranmam gerektiğini bile şaşırmış durumdayım hülyalı

2 haftadır 2 günde bir görüşüyoruz nerdeyse. Oda bana her gün akşam saatlerinde nasılsın ne yaptım ben onu bunu yaptım diyo. Ama dedim ya cesaretimyok sanırım. Kaybetme korkusu gibi bişey.

Arkadaşım 4 ayda anlayamadın mı nasıl biri olduğunu?
Yani tamam insan yeri geldimi kaç yıllık eşinin yeni yeni huylarını öğreniyor ama en azından bir fikrin oluşması gerekirdi. Ne iş yapıyor? Nelerden hoşlanır?
Hızlı da başlamışsınız. Hayırlısı olur inşallah...

Bu dışarda yiyelim yemegimizi de.
Sinemaya gitme teklifinde bulun.
Sahilde dolaşalım biraz de...

melekberkecim. Tabiki biliyorum ne iş yapar nelerden hoşlanır. Ama bana yaklaşımını anlayamıyorum sadece. Yani salla pati bir kız iştemi, yoksa gerçekten düşünüyormu. Problem orda. Nasılanlayacağımı bilemiyorum. Direk konuşmam gerek ama onuda beceremiyorum. Bana biraz trik lazımki anlayabileyim.

zaman artık o kadar kötü ki güvenmemekte haklısın evlendim boşandım demiş ama belki de eşinden ayrı yaşıyor. benim çok yakın arkadaşım bu duruma maruz kaldı uzun süre çıktılar geldiler gittiler ama adam evli çıktı bence yol yakınken bırak derim.

ayyy canım kaptanlarla birlikte olmak zordur ya..allah kolaylık versin şimdiden..ama şimd karada çalışıyorsa problem yok..bence o yanlızlıga alışmıs..bunu da sen yok ediceksin..iyi cok ilgili bir sevgili ol..onu bu yanlızlıktan kurtar ...onlar cunku her zaman ilgi manyagıdır..bir tanede benım basımda var cunku..sadece ilgi göster çzüm bu gibi geldi bana..ne cok sık nede rahat bırak...kucuk jestler yap..

Valla içimde kurtlar dansediyor resmen. Nasıl davranıcağımı şaşırdım. Aslında çok ilgilide davranmamaya çalışıyorum. Hem kendim için, hemdeonu sıkmamak adına. Kaçan kovalanır misali. Biraz görüşmeyi ertelyim diyorum. Nasıl olsa kokusu çıkar diyorum. ışkenceyi ben çekiyorum :) Vahim bir durum. Birde bana sürekli kuzu demesine sıkılmaya başladım. Ne o kuzu kuzu yahu.???

ya şu facebook ne kötü bişey ya...acık acık konusmalısın yani..böyle ilişki olmaz ki..dısarı cıkmak yok gezmek yok..kırk yılda bir buluşuyorsunuz..olmaz böyle..güvenmemekte haklısın bence..acık acık sor ona..sen onun için nesin sor bunu..

facebook kötü birşey değil arkadaşım,benim de hesabım var ama tek 1 tanımadığım adam ekli değil..amacını saptıranlar için kötü olabilir ancak.Ayrıca konuyu açan arkadaşım,net üzerinden tanıdığın,bikaç kez görüştüğün bi adama evinde kalacak kadar güveniyorsun da,sonrası için nasıl eteklerin tutuşuyor ben onu anlayamadım.kimse de oraya takılmadı sırnaşık şey sende öyle bi garip güven olmasaydı zaten ne onun evine giderdin ne de kendi evine alırdın.Görüşmek isteyince dışarda biyer önerirdin,haliyle böyle sorunlar da çıkmazdı ..bunlar benim fikirlerim tabiki yerimseniben a.s.

evet orayı kacırmısım..sakın kalma onda..neden böyle bişey yaptın ki..daha güvenmeden yapma bunu..sonra cok büyük kaldıramıyacagın şeyler bile olabilir..ama bir taraftan düşününce yasını almıssın..mantıklı davranırsın..ne olup ne bittigin bliyorsundur..ama bence ilgi göster ona seviyorsan..onu sıktıgını düşünme sevgilisysen oda sana gstericek sende ona ilgi gstericeksin..şey de yapabilirisn ilgi gster sonra bir anda çek kendini...kaçan kovalanır hesabı yapıyorsan bunuda dene..ama seven insan inan kaçmıyo..

bir kereye mahsus olmasın her zaman yap bir muddet..en az 21 gun..uzmanlara göre bir şeyi unutmak veya alışmak için 21 gün yetiyormus...

Niyetini anlamaya çalışmak için kendinizi niye bu kadar zorluyorsunuz ?
Açık açık konuşun,net olun adamın karşısında,merak ettiklerinizi sorun ve cevabını alın karalı olun bu konuda.
Bu endişelerle düzgün bir ilişki yürütemezsiniz.
Hiçbir yere çıkmıyor falan filan diye bahsettiğinize göre,onun istedikleri oluyor genelde sanırım.
ıstekler karşılıklıdır,o an ne yapmak istiyorsanız ısrarlı olun tek taraflı olmasın herşey.
Facebookta neden ilişkisi yok şeklinde göründüğünü niçin sormuyorsunuz ?
Özel hayatımı herkesle paylaşmak istemiyorum lafı,çok genelleşmiş bir ya.
Paylaşmak istemiyorsa ilişki durumunu belirtmesin o zaman.
Ben olsam rahatsız olurdum açıkçası bu durumdan.

Ben çözemedigim biriyle,arkadaslarına beni anlatmayan biriyle,sır gibi ilişkim yok diye facebookta bile saklayan biriyle aynı evde oturup da onu mutlu edemezdim şahsen...
gururla gösterecek seven erkek,kadının onurunu da düşünecek ayrıca..sevmeyen erkek de vakit geçirecek bunu hepimiz biliyoruz da siz neden hala korkuyorsunuz?acıkca konuşun bence sizisevmiyorsa kaçar gider ki bırakın kaçsın....cok mu büyük bi kayıptır 4aylık ilişki..hele de bu tip biriyle..nişanlımla tanışalı 5ay oldu...ilk ayın sonunda beni bilmeyen yoktu çevresinde...lütfen kendine zarar verme...

Valla içimde kurtlar dansediyor resmen. Nasıl davranıcağımı şaşırdım. Aslında çok ilgilide davranmamaya çalışıyorum. Hem kendim için, hemdeonu sıkmamak adına. Kaçan kovalanır misali. Biraz görüşmeyi ertelyim diyorum. Nasıl olsa kokusu çıkar diyorum. İşkenceyi ben çekiyorum :) Vahim bir durum. Birde bana sürekli kuzu demesine sıkılmaya başladım. Ne o kuzu kuzu yahu.???

ne mi cevabı çok açık bence:1shok:sen kuzu o da kurt işte..adam daha nasıl açıkça söylesin ki...:1no2:dikkatli olmalısınız...

bence karşına al adamakıllı konuş iyice öyle güvenme hemen dışarı falan cıkarmaya calıs caktırmadan bakalım ne yapacak

Back