Ben böyle nasıl devam edecegim hayatı

Tekrar seveceksin inan bana ben bugüne kadar hic sevmemisim diyeceksin.bu sözümü hic unutma emi

Sadece yaz aylarında görüştüğün biri için fazla üzülüyorsun. Üstelik sana en BAŞINDA dürüst davranmayan bir adan için

Çok komiksiniz yaaa konuya bak takıldığınız şeye bak yoksa burda bazıları türkçe edebiyat öğretmenliği yapıyorda benimmi haberim yok
Basligin degistirilmesini isteyen konu sahibi canim, aceleyle yanlis yazmis sanirim

2 sene nedirki bes sene cikti kankam herseyine sahidim sonra bi gun habersiz isyeri ziyaretinde sevgilisinin baska bir ziyaretcisi daha oldugunu gozleriyle gordu elele gozgoze hemde !!! Bana aglayarak geldigini o gunu hic unutmam bem bittim artik nefes alamam sozleri kulaklarimda ....cok dua ettik beraber vee 5 ay gecmeden simdiki esi ile tanisti derken 2 sene icinde evlendiler ve iki evlatlari var suan ve hergun sukrediyor iyiki beni aldatmis ondan ayrilmisim esimi tanisimim diyoo esi cok iyi eski sevgilisine 10 basar karakterde ... Sende sabret dua et ...Bi erkegide dunyanin merkezi yapma insanlar ne hastaliklarla problemlerde ugrasiyor sabret sabret dua et eminim cok daha iyisi cikacaktir...

daha çk küçüksün. kimseyi onun gibi sevemem diye düşünüyorsun. ama seversin. çokta güzel unutursun
ailene odaklan. ne onlar senin mutsuz olmanı ister ne de sen onların. elin adamı için anneni ağlatma bi daha. sende ağlama.

Her aci bir gün geçer emin olabilirsin... Bastan beri bir hata yapmissin bence, adam sana durust olmamış gereğini yapmamissin, devamı da çorap sokugu gibi gelmiş. Ama gercekler acıdır, o seni sevmemiş hic. Kurtildugun için sukret kacma olayı falan demissin olaylar çığırından cikabilirdi. Kendini şanslı hissetmelisin bence. Yasin daha çok çok küçük hayat devam ediyor. MFÖ sen yasin 19 şarkısı sana gelsin

E tamam siz de devam etmeme kararı almışsınız zaten.

Yani sizi üzen şey adamı kaybetmek değil şu durumda, eski eşinin maçı almış olması.

...ve aşk böyledir işte güvendiğin,canından çok sevdiğin insan bu hallere de düşürebiliyor. Bilemedim ne diyeceğimi ama o aptal insanla bir daha iletişime girmeyin sakın.Yaşın da 19 daha bak hayat devam ediyor ona inat ayakta durun,mutlu olun.

Genç yaşta kötü bir deneyim.yapman vereken hayatına devam etmek inan bana senin hayatın onunkinden guzel olacak derslerine çalış okulunu bitir.temiz ve iyi insanlar seç kendine..sanırım aranizda cinsellikte yaşanmış bunun da tıbbi çareleri var.

kizi olanlar okuyun burayi bence
okuyun kizlarinizi sevgi ile buyutun
sevgiye ac olmasinlar
sevgiyi disarda böyle tuhaf tuhaf insanlarda aramasinlar
normal iliskiler kursunlar
19 yas flört yasidir
flört yapsinlar akillica mantiklica
erkek pesinde koca pesinde evlilik pesinde kosmasinlar

cnm bolbol dua et.. allahın sevdigi kuluymussun ya onla kacsaydın ve bu olayları ogrenseydın ne olucaktı aılenı dusunebılıormusun.. en iyisi olmuss.. verilmiş sadakan varmıs

Arkasından ağlanacak adam değilmişki ayrılık sürecinin boşluğunu doldurmuş seninle sende otur ağla intihar düşün. Bu kadar güçsüz olma kalk kendine gel daha yaşın 19 bu hayatın ilk kazığı olsun senin için bunlar insanı olgunlaştırır

Bu kadar önemli bir şeyi size ilişkinizin 6. ayında söyleyen, tekrar eşine dönüp üzerine bir de sağlam olmayacan bir ilişkide çocuk yapan bir adam...
Üstelik sizin de peşinizi bırakmıyor hala, bu da karakterinin göstergesi. OLur da bir gün, eşiyle tekrar ayrılırlarsa ki eminim ayrılırlar, o gün size geldiğinde onu affederseniz bilinki bir gün tekrar aldatılacaksınız.
Her şeyi öğrendiğiniz için ne akdar şanslısınız, bu şansın farkında olun.

anım pskiloga gidip hayatına devam etmelisin şükürle.. iyi ki kurtulmuşşsun ..ne söylersek yüreğini soğutmayacak ama şimdi kendin için ayakta dur ve aşabileceğine inan.İlk başlarda kabullenmek zor gelebilir iç sıkıntılar için Allah a dua et .dualarım seninle inş en kısa zamanda toparlanırsın ve hayata güzel bir pencereden bakarsın ..

Şuan 19 yaşında olabilmek için neler vermez,nelerden vazgeçmezdim ki..ah ahh
yaşın küçük daha bu kötü bi tecrübe belki ama bu tecrüben sayesinde daha sağlam ilişkiler kuracaksın emin ol
Hayatı,insanları,sadakatin önemini daha iyi idrak etmen için yaşaman gerekiyomuş öyle düşün
bi sınavdı..çok şükür ki kıyısından dönmüşsün o bataklığın içinde çırpınıyo da olabilirdin
evlenip seni ortada bıraktıktan sonra burda gelip dert yanıyo da olabilirdin,ki hiç bi yönüyle haketmiyomuş seni hayırlısı olmuş
şuan bunlar çok anlamsız geliyo sana
"hıı eminim öyledir yaşa da gör" diyosundur belki okurken :)
haklısın..
ama zaman geçmeden ne yazık ki bu düşüncelerden arınamıyosun
sana tek tavsiyem boş durma.Onu düşünecek zamanın olmasın yoksa bu düşünce beynini kemirir durur yazık olur sana
gençliğinin kıymetini bil
henüz "geç" diyebilmek için çok erken

bilmiyorum yasak mı ama bi kitap tavsiyesinde bulunmak istiyorum
emin ol çok iyi gelecek farklı bi boyutta bakabilceksin olaya
acıdan ölüyorum geberiyorum sandığım zaman beni tekrar hayata döndürdü
başlarda okuyamadım aynı satırı kırk kere okuduğumu bilirim :) üzüntünün verdiği dalgınlıkla
(senin gibi sınıf tekrarı da yaptım hiç uğruna..)

ragıp güzel-kadere rıza

mutlaka ama mutlaka edin

Çok üzüldüm... Umarım bundan sonra seni hiç üzmeyecek harika insanlar çıkar karşına.

Canım daha genceciksin. Ben senin yaşındayken aptalın biriyle beraberdim ve evleneceğiz sanıyordum. Şimdi geri dönüp baktığımda o dönem yaptıklarımı anlamamakla birlikte barıştım da. Emin ol zaman geçtikçe tüm yaşadıklarınLa sen de barışırsın sadece anı ve tecrübe gözüyle bakarsın. Düşün ki sana gerçek kimliğini açıklamamış bir insan için sağlığını bozdun, anneni üzdün. Az kalsın okulundan oluyordun. O ise çocuğunun annesine geri dönmüş ikinciyi yola koymuş. Aslında o hiç senin olmamış tatlım. Senin onsuz da bir hayatın var eğitimin var sosyal çevren var ileride de kariyerin, iş arkadaşların olacak. Bu yaşta her sevgili doğru insanmış gibi gelir o olmadan nefes alınamayacakmış gibi. Ama emin ol doğru insan sevgiyi hak eden ve seni yalansız sevendir onunla da karşılaşacaksın vakti geldiğinde ve çok mutlu olacaksın. Bu acılarını hatırlamadığın günlerin olacak. Kendine iyi davran. Seni hak etmeyen biri için ölümü düşünme. Dünyada görebileceklerinin hepsini görmedin henüz :)

Ölmek ne ya ölmek ne? Ananiza babaniza bukadar fedakarlik yapmazsiniz! Elin adami icin ölmeyi düsünüyorsunuz... Evet bastan dürüst olmamis ama 6.ayda aciklamis gercekleri,cocugu ve eski esinin hala barisma cabalarinda olmasini bile bile devam etmissiniz iliskinize... Niye sasirdiniz ki? Ayrilmissiniz bitirmissiniz oda cocugunun annesiyle tekrar denemek istemis, haaa serefsizin tekiymis hala sizi kandirmaya urasmis bu sürecte, ama iste asil bu sebepler bile yeter silip yeni bi hayat kurmaya... Ölseniz ne olacak? Adam karisinda ikinciye baba olacak, pardon eski karisindan, yakinda nikahida basar tekrar, biraz vicdani varsa arkanizdan iki göz yasi döker sonra mutlu mesut hayatina devam eder... Nereye ölüyorsunuz, kime ölüyorsunuz, nicin ölüyorsunuz? Bu dünyada tek insan o mu? Etrafinizda baska sevdikleriniz, sizi sevenler yokmu? Varya acayip sinirlendiriyor genc kizlarimiz beni, yahu bende 19 yasinda oldum, empati kurmaya ugrasiyorum ama yokkkk... Ne ölmesi kizim ne ölmesi? Adam gününü gün ediyor sen ölmekten bahsediyorsun... Hey allahim yaaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…